QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 22:41)
Aš aišku visų detalių nežinau, bet: dėl celifano
"KETVIRTĮ MILIJONO EURŲ PAJAMŲ GAVĘ ODONTOLOGAI PRIPAŽINO APGAULINGAI TVARKĘ APSKAITĄ...
Vienas ikiteisminis tyrimas baigtas laidavimu įmonę atleidžiant nuo baudžiamosios atsakomybės jai pripažinus kaltę."
"Raseinių rajone baldų firmos direktorius slėpė mokesčius, bet atgailaudamas išvengė teistumo... Asmuo buvo įtariamas nesumokėjęs beveik 25 tūkst. eurų pelno ir pridėtinės vertės (PVM) mokesčių."
"Už rankos su dviguba buhalterija pareigūnų pagauta viena stambiausių Lietuvoje maisto tiekimo rinkos žaidėjų VšĮ Kretingos maistas atsipirko itin lengvai."
Ir t.t.
as irgi nesuprantu siandien daugiau paskaiciau apie ta celofana ir byla, tai taip neaisku viskas, tam organizatoriui mazense bausme, nei jo padejui, kaip kiti guana tik baudas, jis gauna kalejimo, nu labia keista, jei tai ne susidorojiams politinis , tai kas?
Jis gali patikti nepatikti, jis man asmeniskai nepatinka, bet nu teisigumas neturi kliautis ant simpatiju, jei yra nusiklaitmas, lai baudzia, bet ne sitaip. Sueme ji kaip koki didziausia recidyvista, uz gana menka suma. kad taip tikrus nusikaltelius gaudytu, Jurbarko prievartautojas sadistas, dar vis laisveje...
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 11, 01:15)
Koks prasivardžiavimas, man baublių elgesys irgi Jedinstvą priminė, tik tiek, kad tuomet retas jedinstvenininkas lietuviškai kalbėjo. Beje, Landsbergis vėliau baublių atsiprašė, Skirtingai nei, pvz., Skvernelis, nežmonėmis išvadinęs iš užsienio grįžtančius ir izoliuotis vengiančius tautiečius.
Kuriam čia baubliui vien už per Sausio 13-osios baubimą nors baudą paskyrė, gal žinot? Aš, kiek skaičiau, problemų turi tik riaušininkai, gadinę turtą ir užpuldinėję politikus beigi žurnalistus visai per kitą renginį.
Taip, baubikai turi teisę baubti, švilpti, spiegti ir t.t. bet lygiai taip pat tiek VL, tiek bet kas kitas turi teisę pasakyti, ką galvoja apie juos - pritarti, smerkti ar šlykštėtis
Jei premijos ir medaliai būtų žmogaus padorumo matas, pasaulio šviesuliais reikėtų laikyti tokius totalitarinių valstybių lyderius, kaip Brežnevas ar Idi Aminas
ne jis
neatsiprase, jis dar labiau juos apderge, kur jus matot atsiprasyma?
tipo toks "atsiprasymas", nu jei nu nedurnas, nu tai as atsiprasau
tik jis dar slyksciau viska isdeliojo...
o tai cia visi tie baubikai,svilpikai ir t.t. ne prasivardziavimas?
primine jedynstva ar yra jedynstva, nemanai, kad skirtumas didelis?o siaip tai jedynstva, reiskia veinybe, jei tau tai primena mzoniu veinybe, tai manau gerai
tai ir sakau liejasi pagieza ir keiskmai is valdzios nuolat, Skvernelis dar siule medikam , kam nepatinka Lietuvoje dirbti salygos, emigruoti.
Lansbergis pridejo dar, kad emigruoja zmones del geresniu karstu... Vienu zodziu koktu klausytis tu politiku Lietuvoje, jie dauguma be sazines, morales, ir net etiketo elementaraus...net nutylet nesugeba savo slykstyniu neissake garsiai. Taip jie turi tam teise, tik kvaili zmones, kurie uztokius balsuoja...
O kodel turejo bauda skirti?
sausio 13 negalima protestuoti pries valdzios diktatura? man tai pati geriausia diena protestuoti, kaip ir 1991 zmones uz laisve kovojo taip ir dabar tebekovoja, kas negerai tau? norejai kad primustu zmones ar tankus 2 turimus uzleistu i minia? barikados jau buvo....tai jau butu teisinga kova uz laisve? ar manai tik rusai gali netinkamai su lietuviais elgtis, jau savi negali, nes savi?
Tikrai matau dabar kad yra 2 Lietuvos, ir vargu ar jos susitaikys.
Beja, issiaiskinom, kad Nobelis tik sudina premija visai nieko nereiskianti, kaip ir kitos tarptautines premijos, idomiai visgi gaunasi...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 11, 10:33)
Geriausias, mano vertinimu gyvenimo suvokimas yra knygu skaitymas. Is ten gali daug ka pasisemti ir ismokti.
Jei saziningai, as niekada nesupratau, to savyje skausmo puoselejimo ir blusinejimasi jame, kam skaudziau, kam blogiau... Ne visada skauda tam kas rekia, o kaip ta skausma ismatuosi? Kiekvienam jo skausmas skaudziausias.
Man visada svarbu, kai mane istinka krize, ja isgyventi, isgyventi sia diena, ryt bus kita diena tad pagalvosiu. Iskarto kurpiu koki nors is jos realu islipimo plana, susirandu veikla, kuri mane privers eiti, isjudins is savigailos. TAi daugiau darbas su savimi, is esmes kitas zmogus cia ne prie ko.
Meile tai egoistinis jausmas.
tik jau ne klasikos, tai atgyvena, prasta literatura
rimtia kaip keista, maniau kaip tik atvirksciai
O kokie jausmai ne egoistiniai? O gal visgi meile visu kitokia, pa ska egoistine, pas ka ne?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 11, 10:28)
Dalis tiesos yra. Kiekvienas žmogus palieka kažkokį pėdsaką- gerą, blogą. Kažko išmokstama. Bet kaip rodo statistiką, tas kuris vieną kartą išsiskyrė, dažniausiai išsiskiria ir antrą ir trečią ir t.t. Aišku, išimčių yra, gal kuris ir iš penkto karto atranda tą kitą obuolių pusę.
keista labai statistika, as kaip tik ka zinau, kas antra kart vede, dauguma gyvena sau laimingai ar nelaimingai, aisku, kai kurie issiskiria, bet kad sakyti dauguma tikrai neitu.
Daugiau zinau, kas susimete gyvena vis tai su vienu, tai su kitu, nesituokia, "bandosi" vis
Bet siaip manau kad tas pacias pamokas galima praeiti su vienu zmogum arba su keliais, bet priklauso kaip tas kitas ar jis nori issaugoti sanykius, keikstis, tobuleti ar ne. Dar aisku yra raudonos linijos, kuria sperzengus jau nenoretum su tuo zmogum tikrai nieko nei taisyti, nei testi.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 10:35)
Gal išmokstam susigyventi, o gal išsirinkti.
gal ir tas ir tas
atidziau ziuri, proto ir patirties jau daugiau ir kvailu klaidu nedarai kaip jaunysteje.
Ypac jei yra jau vaiku, tai ziureciau kaip per padidinamaji stikla i ta zmogu.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 11, 10:58)
Tokiu zmoniu labai nemegstu.
Maan tai nebuvo problema gauti ko noriu, problema yra suteikti kitam ko nori ir kad tas zmogus adekvaciai save suprastu (buna kazko nori, po to jau priesingo, po to dar kazko ir pats nezino, tada tampa beprasmiskos kito pastangos).
Santykiai kuriami ne gaunant o duodant. Rupinimasis savimi irgi svarbus bet jis anroje eileje.
Visur tas pats, sakysim normalu darba surandi pirmiausia, pagal tai kad galii ten atneshti nauda, o tik po to paziuri kiek uzdirbsi. Tada viskas stabilu, "tvaru", kaip dabar kisha.
O jei pradedam nuo uzhmokescio, nezhinant kodel ji moka, tai labai greitai darboo salygos gali pasikeisti, ar pasiulyti eii na ar aplamai viena diena gali suzhinot, kad firma uzhdaro ir daryk ka nori..
Tai vo tos po skirybu, kaip alkani uzhguit zhverys viska traukia i save... Tai nera gera pradzia
matai daugmai moteru yra problema ne nuolat duoti, bet ismokti pasirupinti ir savim. Kaip daugumai vyru atvirksciai, reikia mokytis rupintis kitu, ka ir sakai. Moterys dazniausiai pacios linkusios aukotis iki visisko saves pamirsimo, o jei vyras neismokes rupintis ja, tai gausis zaidimas i veinus vartus, kur galiausiai moteris pavargs , o vyras nesupras, kur bedos.