Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 11:35)
Nežinau kodėl toks fiasko gavosi. Manau vistik, kad blogas žmonių derinys, plius žinių stoka, nes savaime nesigavo gerai, o kaip padaryt, kad gautųsi aš nežinojau. 

Apie mane jau viskas aptarta seniau, kittoms net atsibodo.

Jau buvo ir palyginimai apie meshka, kuri cirke vazhiuoja dviraciu, raginama bizunu ir meduoliais. Bet sunkesne cirkui akimirka, meta ta dvirati ir nusuoliuoja i mishka.
Ar galima paimti palyginimui koki tanka kuri i ora pkelia galingas malunsparnis, tankas skraido. Kai baigiasi degalai tai krenta tas metalo gabalas i zheme, kur jo vieta.
Taip ir su zmonemis.
Yra labai ribotos galimybes juos pakeisti ar kad jie gyventu gyvenima, kuris jiems nera naturalus.

MB mane nustebino, kad jos nereikia uzkrauti, kad ji atsikelia ryte ir neatrodo, kad nukritus ish menulio ir reikia suprogramuot jausmams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 11 vasario 2022 - 11:41

Balansas aiskuu gerai, bet as apie POZIURI, apie buda, kokiu budu tas balansas pasiekiamas.
Kas vyksta kai balanso pasiekti negalima.

As linkes tada geriau duoti, nei gauti.
Manau praleistas dar svarrbesnis dalykas.

Pries visokius jausmus, davimus, gavimus reikia issirinkti zmogu, kuris sugeba suprasti. SU kuriuo galima bendrauti
Ypac svarbu issirenkant vyra, nes moteri galima jega priversti.

Exe mokejo isijausti ivaidmeni ir net mastyti, taip kaip reikia.. Ne daryti, o butent mastyti ir pati sugalvoti.
Kaartais tiesa ta programa issitrindavo ar nusimushdavo ir vel ziuredavo kaip nukritus ish menulio. Tekdavo uzkrauti

Apie būdus? 

Kalbėtis, klausti ko žmogus nori, kas jam svarbu, kas svarbiausia. Suvokti kas pačiam svarbiausia, o kur galimi kompromisai. 

Be abejo žmogus turi suprasti, todėl gerai panašus mąstymas, požiūriai panašia kryptimi.

Dar...temperamentai. Mano exas sakydavo, kad aš jam perrami, nes jį visada žavėjo "karštos"moterys, o jis man perdidelis isterikas buvo. Aš negaliu tiesiog kai vyras staugia ir daiktus mėto, nes man baisu ir nesaugu, o saugiai jaustis man būtina. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 11:35)
Nežinau kodėl toks fiasko gavosi. Manau vistik, kad blogas žmonių derinys, plius žinių stoka, nes savaime nesigavo gerai, o kaip padaryt, kad gautųsi aš nežinojau.

Jei butum ir zinojus, abejoju, ar kas butu pavyke. Nes santkius formuoja du zmones.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 11:42)
Aš negaliu tiesiog kai vyras staugia ir daiktus mėto, nes man baisu ir nesaugu, o saugiai jaustis man būtina. 

As irgi taip darau... Svarbu kokie tai daiktai, kokios vertes.
Jei mazaverciai, tai gal neverta sureikshminti. Jukk ii galva nesparde
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 11, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72930292" data-time="1644572090"><div><p>Balansas aiskuu gerai, bet as apie POZIURI, apie buda, kokiu budu tas balansas pasiekiamas.
Kas vyksta kai balanso pasiekti negalima.

As linkes tada geriau duoti, nei gauti.
Manau praleistas dar svarrbesnis dalykas.

Pries visokius jausmus, davimus, gavimus reikia issirinkti zmogu, kuris sugeba suprasti. SU kuriuo galima bendrauti
Ypac svarbu issirenkant vyra, nes moteri galima jega priversti.

Exe mokejo isijausti ivaidmeni ir net mastyti, taip kaip reikia.. Ne daryti, o butent mastyti ir pati sugalvoti.
Kaartais tiesa ta programa issitrindavo ar nusimushdavo ir vel ziuredavo kaip nukritus ish menulio. Tekdavo uzkrauti</p></div></blockquote><p>Apie būdus? </p><p>Kalbėtis, klausti ko žmogus nori, kas jam svarbu, kas svarbiausia. Suvokti kas pačiam svarbiausia, o kur galimi kompromisai. </p><p></p><p>Be abejo žmogus turi suprasti, todėl gerai panašus mąstymas, požiūriai panašia kryptimi.</p><p></p><p>Dar...temperamentai. Mano exas sakydavo, kad aš jam perrami, nes jį visada žavėjo "karštos"moterys, o jis man perdidelis isterikas buvo. Aš negaliu tiesiog kai vyras staugia ir daiktus mėto, nes man baisu ir nesaugu, o saugiai jaustis man būtina. </p>

Nesuprantu kodel moterys..ir vyrai...pradeda tipo mastyti 'as jam/jai dabiau, o jis/ji nieko nedave', kai JUOS palieka, ne jie.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 11, 11:39)
Patys rasot nezinot ką. Nuvalkiotomis frazėmis.
'Aš viska atidaviau, ojis/ji!!!'.
O konkreciai ne patys nezinot ka jus davet, o ko negavot.

Kliše.

Burbele, nesinervink, jie dave SAVO MEILE. Netobula, kokie jie tokia ir anu meile. Zmones, ka jau padarysi.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 11, 11:44)
Jei butum ir zinojus, abejoju, ar kas butu pavyke. Nes santkius formuoja du zmones.

Kita zhmogu galima irgi formuoti. Bet yra dar svarbesni dalykai. Mentaliteto pamatai, jie gaunami viakysteje, juos pakeisti nezinau ar galima.
Paprastomis priemoneemis.
Atsakyti
Tqi taip ir nepaaiskinsit ka jus tokio nysusvietno davet santykiuose, o atgal negavot?
Ne? rolleyes.gif

Nu tada galit ir toliau diskutuoti tūkstancius kartu nuvalkiotomis frazemis.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 11, 11:45)
As irgi taip darau... Svarbu kokie tai daiktai, kokios vertes.
Jei mazaverciai, tai gal neverta sureikshminti. Jukk ii galva nesparde

Idomucia, ji ne apie daiktus, o apie savo sauguma tau raso.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 11, 11:47)
Kita zhmogu galima irgi formuoti. Bet yra dar svarbesni dalykai. Mentaliteto pamatai,  jie gaunami viakysteje, juos pakeisti nezinau ar galima.
Paprastomis priemoneemis.

Tave galima formuoti? Oi as tave paformuociau, patikek, oi kiek matau tavyje netobulumu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 11, 11:46)
Nesuprantu kodel moterys..ir vyrai...pradeda tipo mastyti 'as jam/jai dabiau, o jis/ji nieko nedave', kai JUOS palieka, ne jie.

Teisinga pastaba, bet pati nelabai supranti problemos. Cia ttikrai ne apie tai, kad kazkas kazka dave, o gavejes nedekingas pabego neatsiskaites.

Jei zhmogus ateina i santykius kaip i paslaugu vieta, tai jau jau gali duot daug ar mazai - jam tai tik dalykiniai santykiai.
Tie zmones kurie sako kad ala duoda, ar jiems tai atrodo, jie akcentuoja santykiu kurima tokiu budu, o ne prekiu paslaugu pristatyma laukiant po to atsiskaittymo
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 11, 11:47)
Burbele, nesinervink, jie dave SAVO MEILE. Netobula, kokie jie tokia ir anu meile. Zmones, ka jau padarysi.

O Maryte, kokia banalybė. Kalba apie nieką.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 11, 11:50)
Teisinga pastaba, bet pati nelabai supranti problemos. Cia ttikrai ne apie tai, kad kazkas kazka dave, o gavejes nedekingas pabego neatsiskaites.

Jei zhmogus ateina i santykius kaip i paslaugu vieta, tai jau jau gali duot daug ar mazai - jam tai tik dalykiniai santykiai.
Tie zmones kurie sako kad ala duoda, ar jiems tai atrodo, jie akcentuoja santykiu kurima tokiu budu, o ne prekiu paslaugu pristatyma laukiant po to atsiskaittymo

As pass ant sitos temos, man ji nesuprantama.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 11, 11:51)
O Maryte, kokia banalybė. Kalba apie nieką.

Butent, banalu, bet per ta banalybe zmones ir skiriasi. Nes vienam tai banalu, o kitam aktualu. Jau krize.
Atsakyti