<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72930292" data-time="1644572090"><div><p>Balansas aiskuu gerai, bet as apie POZIURI, apie buda, kokiu budu tas balansas pasiekiamas.
Kas vyksta kai balanso pasiekti negalima.
As linkes tada geriau duoti, nei gauti.
Manau praleistas dar svarrbesnis dalykas.
Pries visokius jausmus, davimus, gavimus reikia issirinkti zmogu, kuris sugeba suprasti. SU kuriuo galima bendrauti
Ypac svarbu issirenkant vyra, nes moteri galima jega priversti.
Exe mokejo isijausti ivaidmeni ir net mastyti, taip kaip reikia.. Ne daryti, o butent mastyti ir pati sugalvoti.
Kaartais tiesa ta programa issitrindavo ar nusimushdavo ir vel ziuredavo kaip nukritus ish menulio. Tekdavo uzkrauti</p></div></blockquote><p>Apie būdus? </p><p>Kalbėtis, klausti ko žmogus nori, kas jam svarbu, kas svarbiausia. Suvokti kas pačiam svarbiausia, o kur galimi kompromisai. </p><p></p><p>Be abejo žmogus turi suprasti, todėl gerai panašus mąstymas, požiūriai panašia kryptimi.</p><p></p><p>Dar...temperamentai. Mano exas sakydavo, kad aš jam perrami, nes jį visada žavėjo "karštos"moterys, o jis man perdidelis isterikas buvo. Aš negaliu tiesiog kai vyras staugia ir daiktus mėto, nes man baisu ir nesaugu, o saugiai jaustis man būtina. </p>
Nesuprantu kodel moterys..ir vyrai...pradeda tipo mastyti 'as jam/jai dabiau, o jis/ji nieko nedave', kai JUOS palieka, ne jie.