Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 22:52)
"Teismas nustatė, jog P.Boreika, eidamas privačios įmonės direktoriaus pareigas buvo aferų vykdytojas, o A.Kandrotas – padėjėjas.
Už tai, kad buvo padėjėjas? Siunčiamas už grotų beveik 2 metams?

nu nieko sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 23:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72930120" data-time="1644526671"><div><p>Tai ir aš mylėjau exą taip, kaip antrąsyk yurbūt nebesigautų (aš konkrečiai gyvenimo be jo neįsivaizdavau nesvarbu kaip elgėsi), bet nu načert tokią meilę, kuri sužlugdo. </p>

Aš irgi taip maniau. Kad neįmanoma taip mylėti. Bet...trečias vyras jau. Kuri myliu, atrodo, daugiau už pirmą ir antrą kartu sudėjus
Atsakyti

Aš irgi taip maniau. Kad neįmanoma taip mylėti. Bet...trečias vyras jau. Kuri myliu, atrodo, daugiau už pirmą ir antrą kartu sudėjus
Tai ir aš myliu, bet kitaip. Normaliai ir sveikai, nes nėra normalu mylėti žmogų, kuris su tavimi elgiasi belen kaip, griauna tau gyvenimą, o tu toliau myli. 

O ir, matyt tinkamas žmogus atsirado, jei labiau už pirmus 2 kartu sudėjus :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 23:19
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 23:10)

Bet jūs negalite garantuoti už vaikų antra puse

O kam reikalingos garantijos?
As neabejoju savo vaiku gebejimu rinktis. Jei padarys klaida, tai ir gi ne kriminalas, viska galima istaisyti.
Papildyta:
Tai ir aš mylėjau exą taip, kaip antrąsyk turbūt nebesigautų (aš konkrečiai gyvenimo be jo neįsivaizdavau nesvarbu kaip elgėsi), bet nu načert tokią meilę, kuri sužlugdo.   
Tiek, kad aš tai puikiai pamenu, todėl man suprantama ką IDOMUCIA rašo. 

As taip nemoku myleti, kad visiskai istirpti kitame.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 23:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72930130" data-time="1644527582"> Aš irgi taip maniau. Kad neįmanoma taip mylėti. Bet...trečias vyras jau. Kuri myliu, atrodo, daugiau už pirmą ir antrą kartu sudėjus</blockquote> Tai ir aš myliu, bet kitaip. Normaliai ir sveikai, nes nėra normalu mylėti žmogų, kuris su tavimi elgiasi belen kaip, griauna tau gyvenimą, o tu toliau myli. 
<p>O ir, matyt tinkamas žmogus atsirado, jei labiau už pirmus 2 kartu sudėjus smile.gif</p>

Oi ne. Pirmas mano buvo panašus. Bet ten buvo žalia jaunyste. Ačiū dievui, kad vaikų su jo neturiu.
O dabar- "laimė mėgsta tyla". Tik vieną pasakysiu, aš neįsivaizdavau net sapne, kad taip buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 23:31

Skiepų tema, tai aš į vakcinas žiūriu kaip į draudimą. Kol komplikacijų tikimybė buvo gan didelė, o ir saugojo nuo užsikrėtimo bent +- tai buvo prasmė ir reikalas. Dabar...nuo užsikrėtimo neapsaugo, o serga žmonės omicronu l.įvairiai ir iš pažįstamų rato tikrai nebūtinai lengviau vakcinuoti. 

30-45 metų vakcinuoti dažnai be karščiavimo, o vyresni l.visaip, bet 30-45m.ir be vakcinų su poros d.temperatūrom. Kaip kam pasiseka. 

Su trečiu gal išvis verta būtų laukti kol padaryt dvivalentę. 

Atsakyti

As neabejoju savo vaiku gebejimu rinktis. Jei padarys klaida, tai ir gi ne kriminalas, viska galima istaisyti.
Papildyta:

Ir nereik. Brrrr.

Atsakyti

Oi ne. Pirmas mano buvo panašus. Bet ten buvo žalia jaunyste. Ačiū dievui, kad vaikų su jo neturiu.
O dabar- "laimė mėgsta tyla". Tik vieną pasakysiu, aš neįsivaizdavau net sapne, kad taip buna.

Man l.faina tai skaityti, nes žmonės turi teisę į laimę. Visi

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 23:26)
Papildyta:

Bet idomucia pvz. Jeigu jūsų vaikas mylės lb žmona ir ji išduos. Ar lengvai jis perneš tai? Aišku, jeigu sutiks kita gera moterį, gal. Bet jų irgi sunku rasti dabar. Normaliu

Aš moku smile.gif o gal ir ne aš, tiesiog mano vyras toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 23:41

Bet idomucia pvz. Jeigu jūsų vaikas mylės lb žmona ir ji išduos. Ar lengvai jis perneš tą? Aišku, jeigu sutiks kita gera moterį, gal. Bet jų irgi sunku rasti dabar. Normaliu Aš moku smile.gifo gal ir ne aš, tiesiog mano vyras toks
Jei ne sunkiau, negu vyrų 🙃 Tiek, kad kai tokios mintys ima lįsti į gslvą, tai ar tik ne senatvė? 

(mūsų laikais žolė buvo žalesnė, o žmonės geresni). 

Gal vykęs žmonių derinys?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 23:39
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 23:38)
Tiek, kad kai tokios mintys ima lįsti į gslvą, tai ar tik ne senatvė? 
<p>(mūsų laikais žolė buvo žalesnė, o žmonės geresni). </p>
<p> </p>
<p>Gal vykęs žmonių derinys?</p>

Gal biggrin.gif
Atsakyti
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72930120" data-time="1644526671"> Mylėjo jis ją. Nuoširdžiai. Su visais trukumais. Tai reta dabar. Todėl ir tokia reakcija. Dabar gi "myli", kad kūnas gražus ar papai gražus, ar pėda ir t.t.</blockquote> Tai ir aš mylėjau exą taip, kaip antrąsyk turbūt nebesigautų (aš konkrečiai gyvenimo be jo neįsivaizdavau nesvarbu kaip elgėsi), bet nu načert tokią meilę, kuri sužlugdo.   
<p>Tiek, kad aš tai puikiai pamenu, todėl man suprantama ką IDOMUCIA rašo. </p>

Manes nesuzhlugde exes elgesys, nes tai ka as dariau, tai nuo manes priklause. Nusprendziau dar daugiau saves skirti zmonai.
Bet asmenines savijautos prasme, tai kazkas is esmes pasikeite. Atsirado nelygybe sprendziant gyvenimo prroblemas, ish mano puses, pasijautau, kad man jau niekas nepriklauso ir neverta gyvenime tiketis.
Daugiau ir nebuvo imanoma pasiekti...

Burbanti aisku skaite, bet prisimenu ta jausma, kai susipazinau su MB. Jauciausi, kaip islindes is kokiu slyksciu vietu, kalejimu ar landyniu. Apie praeiti nieko gero negalejau ishsiziot, nes tai buvo NESUDERINAMA.

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 23:38)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72930140" data-time="1644528859"> Bet idomucia pvz. Jeigu jūsų vaikas mylės lb žmona ir ji išduos. Ar lengvai jis perneš tą? Aišku, jeigu sutiks kita gera moterį, gal. Bet jų irgi sunku rasti dabar. Normaliu Aš moku vartotojo įkelta nuotraukao gal ir ne aš, tiesiog mano vyras toks</blockquote> Jei ne sunkiau, negu vyrų 🙃 Tiek, kad kai tokios mintys ima lįsti į gslvą, tai ar tik ne senatvė? 
<p>(mūsų laikais žolė buvo žalesnė, o žmonės geresni). </p>
<p> </p>
<p>Gal vykęs žmonių derinys?</p>

Nebuvo geresni, megdavau pasneket su senais zmonemis tokiomiss temomis ir kokiais 1920 metais viskas buvo panashiai... Savo laiku pashnekejau, nes dabar jau nera gyvu su kuo shneket apie tokio senumo laikus
Atsakyti