Už tai, kad buvo padėjėjas? Siunčiamas už grotų beveik 2 metams?
nu nieko sau
![rolleyes.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Aš irgi taip maniau. Kad neįmanoma taip mylėti. Bet...trečias vyras jau. Kuri myliu, atrodo, daugiau už pirmą ir antrą kartu sudėjusTai ir aš myliu, bet kitaip. Normaliai ir sveikai, nes nėra normalu mylėti žmogų, kuris su tavimi elgiasi belen kaip, griauna tau gyvenimą, o tu toliau myli.
O ir, matyt tinkamas žmogus atsirado, jei labiau už pirmus 2 kartu sudėjus
Skiepų tema, tai aš į vakcinas žiūriu kaip į draudimą. Kol komplikacijų tikimybė buvo gan didelė, o ir saugojo nuo užsikrėtimo bent +- tai buvo prasmė ir reikalas. Dabar...nuo užsikrėtimo neapsaugo, o serga žmonės omicronu l.įvairiai ir iš pažįstamų rato tikrai nebūtinai lengviau vakcinuoti.
30-45 metų vakcinuoti dažnai be karščiavimo, o vyresni l.visaip, bet 30-45m.ir be vakcinų su poros d.temperatūrom. Kaip kam pasiseka.
Su trečiu gal išvis verta būtų laukti kol padaryt dvivalentę.
Bet idomucia pvz. Jeigu jūsų vaikas mylės lb žmona ir ji išduos. Ar lengvai jis perneš tą? Aišku, jeigu sutiks kita gera moterį, gal. Bet jų irgi sunku rasti dabar. Normaliu Aš mokuJei ne sunkiau, negu vyrų 🙃 Tiek, kad kai tokios mintys ima lįsti į gslvą, tai ar tik ne senatvė?o gal ir ne aš, tiesiog mano vyras toks
(mūsų laikais žolė buvo žalesnė, o žmonės geresni).
Gal vykęs žmonių derinys?