Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 10, 23:24)
Primeni ZHirinovski su vakserishka propoganda.
Nu pasisskiepyk 8 dozem, kaip tas veikejas. Astunta tegu suleidzia ii smilkini.. Kontrolinis. Jei sesute nenores, tai ja patkink, kad vis tiek makaules smegenu nera tai bent vakcina bus

Žinant koks Žirinofskis nestabilus, nenustebčiau, kad jis tas dozes susileido ne į save biggrin.gif . O kodėl 8? Kaip jam sistema leido? Kai stogas nučiuožęs tai nė gydytojų neklauso. Aš norėjau trečiam skiepui užsiregistruoti, man neleidžia, nes dar 6 mėnesiai nepraėję nuo persirgimo. Tai niekas neteigia, kad skiepyti neserga. Ir miršta, gi niekas neslepia. Serga, ypač dabar nuo omikrono. Tik lieka tikimybė sirgti lengviau.
Atsakyti
Aš aišku visų detalių nežinau, bet: dėl celifano
"KETVIRTĮ MILIJONO EURŲ PAJAMŲ GAVĘ ODONTOLOGAI PRIPAŽINO APGAULINGAI TVARKĘ APSKAITĄ...
Vienas ikiteisminis tyrimas baigtas laidavimu įmonę atleidžiant nuo baudžiamosios atsakomybės jai pripažinus kaltę."
"Raseinių rajone baldų firmos direktorius slėpė mokesčius, bet atgailaudamas išvengė teistumo... Asmuo buvo įtariamas nesumokėjęs beveik 25 tūkst. eurų pelno ir pridėtinės vertės (PVM) mokesčių."
"Už rankos su dviguba buhalterija pareigūnų pagauta viena stambiausių Lietuvoje maisto tiekimo rinkos žaidėjų VšĮ „Kretingos maistas“ atsipirko itin lengvai."
Ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 22:46

Blogai!
Mokinkis is savo zvaigzdes Zhirinovskio. Kuris pasiskiepijes 8 kartus ir siule nesikiepijancius uzdaryti i Gulagus. Vaa ciaa ta vakseris, galetu vadovauti LT sveikatos ministerijai

Tai, kad ši tema išėjo iš mados jau bent porą mėn. Kartu su omicrono atėjimu 🙃

Bent iki skiepams update padarys 😁

Atsakyti
"Teismas nustatė, jog P.Boreika, eidamas privačios įmonės direktoriaus pareigas buvo aferų vykdytojas, o A.Kandrotas – padėjėjas.
Už tai, kad buvo padėjėjas? Siunčiamas už grotų beveik 2 metams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 22:54

Uztai ash neisizhadejau savo idealu. Nu gerai ash sutryptas, bet pasiemiau tyra MB. Matai su vyrais kitaip, gali ieshkot juose realybes, kitu vertybiu. Jie gali butu suluzhe, o gali buti kaip grudintas plienas.
O va moteris gali butii tik suluzhus arba surambejus. Gelzhnumo jaau tokioje nerasi. O man tik to reikejo... Po zhemes drebejimo gali prisirinkti visokiu kietu daiktu, jie ishsilaiko. O trapiu daiktu - labao sunku rasti

Svarbu radai ko reikėjo ir abu laimingi ;)

Ir negi tokia ta praeitis reikšminga?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 22:55)
<Svarbu radai ko reikėjo ir abu laimingi ;)</p><p>Ir negi tokia ta praeitis reikšminga?</p>

Mylėjo jis ją. Nuoširdžiai. Su visais trukumais. Tai reta dabar. Todėl ir tokia reakcija.
Dabar gi "myli", kad kūnas gražus ar papai gražus, ar pėda ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 23:00

Kokia nauja? Ji cia butu neatejusi, kai ja ismete is grupes uz jos iskrypusias fantazijas, jei nebutu sekus suos temos.

Nu bet kokia tu naivi, tai net keista.

Nesekiau. Atsitiktinai čia užklydau, nes viena iš aktyvių atvirų temų ir pažįstamas nickas buvo komentarą paskutinį parašęs. Mk 

Atsakyti

"Teismas nustatė, jog P.Boreika, eidamas privačios įmonės direktoriaus pareigas buvo aferų vykdytojas, o A.Kandrotas – padėjėjas.
Už tai, kad buvo padėjėjas? Siunčiamas už grotų beveik 2 metams?

Jis gi prieš tai turėjo teistumų už analogiškus dalykus. 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 22:57)
Mylėjo jis ją. Nuoširdžiai.  Su visais trukumais.  Tai reta dabar. Todėl ir tokia reakcija.
Dabar gi "myli", kad kūnas gražus ar papai gražus, ar pėda ir t.t.

Va ir Ciceronas aukstino praieti... Kiek kartu po jo mirites gyveno ir su kiekvienu kartu turetu gyventi blogyn ir blogyn...

Nezinau, as neabejoju savo vaiku mokejimu myleti. Kaip ir neabejoju kad ir kiti zmones sugebes savo vaikus ismokinti myleti.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 23:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72930116" data-time="1644526325"><div><p>"Teismas nustatė, jog P.Boreika, eidamas privačios įmonės direktoriaus pareigas buvo aferų vykdytojas, o A.Kandrotas – padėjėjas.
Už tai, kad buvo padėjėjas? Siunčiamas už grotų beveik 2 metams?</p></div></blockquote><p>Jis gi prieš tai turėjo teistumų už analogiškus dalykus. </p>

Pažįstu, antrą kartą buvo pagautas. Gavo baudos apie 1000€. Plius nusleptus mokesčius sumokėti. Ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 23:07)
Va ir Ciceronas aukstino praieti... Kiek kartu po jo mirites gyveno ir su kiekvienu kartu turetu gyventi blogyn ir blogyn...

Nezinau, as neabejoju savo vaiku mokejimu myleti. Kaip ir neabejoju kad ir kiti zmones sugebes savo vaikus ismokinti myleti.

Bet jūs negalite garantuoti už vaikų antra puse
Atsakyti

Mylėjo jis ją. Nuoširdžiai. Su visais trukumais. Tai reta dabar. Todėl ir tokia reakcija. Dabar gi "myli", kad kūnas gražus ar papai gražus, ar pėda ir t.t.
Tai ir aš mylėjau exą taip, kaip antrąsyk turbūt nebesigautų (aš konkrečiai gyvenimo be jo neįsivaizdavau nesvarbu kaip elgėsi), bet nu načert tokią meilę, kuri sužlugdo.   

Tiek, kad aš tai puikiai pamenu, todėl man suprantama ką IDOMUCIA rašo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 23:13
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 23:11