Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 22:07)
Nepažįstu nei vienos gydytojos, kuri būtų antivakserė. Vieną pažįstu iš kovidinio skyriaus, kuri sako pastatyčiau visus antivakserius pasižiūrėti prie kovidinio skyriaus palatų durų. Mano gydytoja sakė, kad mūsų centriuke nėra nė vieno gydytojo, kuris būtų prieš skieus, sesutės dvi buvo nesiskiepijusios ir viskas.
Kuriuos padarė dar prieš pradedant "kovą už laisvę" biggrin.gif . Trečias teistumas, visi už machinacijas biggrin.gif
Dėl Masiulio. Kalba ėjo apie atsistatydinimą. Atsistatydino iš karto, nekaltino kad su juo vyksta politinis susidorojimas. Negirdėjau, kad kas iš jo rinkėjų jį užtarinėtų. Ne tas kontingentas. Priešingai, dauguma galvojo už LS nebebalsuoti (tame tarpe aš), kiti ir pasirinko kitą partiją. Aš pasilikau ištikima, pasitraukė, taip ir turi būti jei pasišiukšlini, partija apsivalė, Čmilytė puiki lyderė. O teismai, man atrodo, dar vyksta, Uspaskio ne tiek laiko tęsėsi... Tiesiog nesidomiu, prisišiukšlino, pasitraukė iš politikos, liko neįdomus. Toliau teismų darbas. Venckienė su tokiais baisiais nuskaltimais beveik sausa išlipo....

Na ten ne gydytoja buvo, o sesele. Nu bet ji vistiek gi medike biggrin.gif

Pritariu, bet Maja Di, anu rekcija i pacios izvalgas prognozuojama 4u.gif

AS dabar pagalvojau kodel akcentuojamos drausytes su gydytojais, cia kazkas ypatingo, as kazkaip net ne skaiciavau kiek pazistu gydytoju, su kuriais bendrauju betapriskai, ne tik gydytmo klausimais...

Siuo atveju, as manau, kiekvienas musu formuoja zmoniu rata, kokie mes tokie mus zmones supa. Todel nenuostabu, kad tam tikru zmoniu tarpe, gali rastis medikai, kurie atitinka zmoniu turimas savybes, vertybes, vertinimo kriterijus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 22:19
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 22:11)
Turiu vieną gerą draugę, šeimom draugaujam, tik kitam mieste gyvena. Gimtadieniuose daug gydytojų būna. Tai ji pasakojo, kad jos viena kolegė gydytoja pradžioj buvo prieš skiepus, bet kai pati susirgo ir sirgo labai sunkiai, nuomonę pakeitė.

Nu nzn. Maniškiai kai tiesiogiai susiduria su pacientais su komplikacijomis, kas serga, ypač dabar, po skiepų. Korona.
Tau nk nepasakoja apie tai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:45)
Tu gali ta savo sugedusią plokštelę pakeisti? Jau visiems atsibodo.

Man atsibodo senos tarkos. Gal gali pakviesti i diskusija tyru merginu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 22:10)
Ne viena karta rasiau, jusu sutves principialiai neatidarineju. O

Aš irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 22:19)

Puiku. As jums ju ir nebruku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:51)
Kokia nauja? Ji cia butu neatejusi, kai ja ismete is grupes uz jos iskrypusias fantazijas, jei nebutu sekus suos temos.

Nu bet kokia tu naivi, tai net keista.

Ji zinok nera surambejus, kaip daugelis kitu. Ta prasme sugeba suprasti skirtingus dalykus. Jus gi, kai kurios, istisai varot apie diedu pinigus ir birkas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 10, 22:18)
Man atsibodo senos tarkos. Gal gali pakviesti i diskusija tyru merginu?

Nuo bliam. Neįdomu joms čia.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 23:15)
Nu nzn. Maniškiai kai tiesiogiai susiduria su pacientais  su komplikacijomis, kas serga, ypač dabar, po skiepų. Korona.
Tau nk nepasakoja apie tai?

Ne. Na mano draugė odos ligų gydytoja, gal ji nesusidųrė su tokiais (nors per 2 įstaigas važinėja), bet gi iš kolegų girdėtų. Tai taip, gi niekas ir nesako kad skiepai apsaugo nuo omikrono. Serga visi. Va darbe dabar sirgo 3 kolegos, kartu vienoj patalpoj dirbam, tai neapsikrėtė tie kas neseniai trečią skiepą buvo gavę. O visos 3 susirgusios buvo po 2 skiepų ir jau ruošėsi trečiam. Sirgo visos lengvai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 22:21)
Puiku. As jums ju ir nebruku  mirksiukas.gif

Ooo. Šaunu
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 22:21)
Nuo bliam. Neįdomu joms  čia.

Manau slykstu butu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 22:22)
Ne. Na mano draugė odos ligų gydytoja, gal ji nesusidųrė su tokiais (nors per 2 įstaigas važinėja), bet gi iš kolegų girdėtų. Tai taip, gi niekas ir nesako kad skiepai apsaugo nuo omikrono. Serga visi. Va darbe dabar sirgo 3 kolegos, kartu vienoj patalpoj dirbam, tai neapsikrėtė tie kas neseniai trečią skiepą buvo gavę. O visos 3 susirgusios buvo po 2 skiepų ir jau ruošėsi trečiam. Sirgo visos lengvai.

As irgi lengvai sirgau. Vaikai neuzsikrete. Be skiepų
Kalbu bendrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 22:29
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 22:22)

Primeni ZHirinovski su vakserishka propoganda.
Nu pasisskiepyk 8 dozem, kaip tas veikejas. Astunta tegu suleidzia ii smilkini.. Kontrolinis. Jei sesute nenores, tai ja patkink, kad vis tiek makaules smegenu nera tai bent vakcina bus
Atsakyti