QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 22:12)
*****, ir as benravau, su viena tokia medike = antivaksere. Tiesa, vakseriu mediku zenkliai daugiau, bet matyt anie blogi, ar kazkokie neteisingi medikai.
Nepažįstu nei vienos gydytojos, kuri būtų antivakserė. Vieną pažįstu iš kovidinio skyriaus, kuri sako pastatyčiau visus antivakserius pasižiūrėti prie kovidinio skyriaus palatų durų. Mano gydytoja sakė, kad mūsų centriuke nėra nė vieno gydytojo, kuris būtų prieš skieus, sesutės dvi buvo nesiskiepijusios ir viskas.
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 22:25)
Už kažkokius finansinius nusikaltimus.</p>
Kuriuos padarė dar prieš pradedant "kovą už laisvę"
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
. Trečias teistumas, visi už machinacijas
Dėl Masiulio. Kalba ėjo apie atsistatydinimą. Atsistatydino iš karto, nekaltino kad su juo vyksta politinis susidorojimas. Negirdėjau, kad kas iš jo rinkėjų jį užtarinėtų. Ne tas kontingentas. Priešingai, dauguma galvojo už LS nebebalsuoti (tame tarpe aš), kiti ir pasirinko kitą partiją. Aš pasilikau ištikima, pasitraukė, taip ir turi būti jei pasišiukšlini, partija apsivalė, Čmilytė puiki lyderė. O teismai, man atrodo, dar vyksta, Uspaskio ne tiek laiko tęsėsi... Tiesiog nesidomiu, prisišiukšlino, pasitraukė iš politikos, liko neįdomus. Toliau teismų darbas. Venckienė su tokiais baisiais nuskaltimais beveik sausa išlipo....