Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 06, 18:31)
1. Geneqlumas paprastume.
2. Jei tu atsimeni kuris personazas ka rase pries 20 metu, reiskiasi esi tokia vieniša gyvenime, nes skaitydama pragyveni kitų gyvenimus, kaip savo.
3. O ka cia ziureti. Gana vieno tavo neatsargaus parasymo. Tuoj parasysiu kur tave pagavau kokia tu esi anyta. Sekundėlę

1. Tuomet visi panasiai peckioje vadovelius, yra genialus, anot taves. Kiekvienam savo.

2. Jei ka, tai buvo ne rpies 20 metu. Antra, nesimetyk, kalba ejo apie mane. O ir vertybes, zmones nekaitalioja kaip kojines.

Jei manei, kad pulsiu tavo brukala paenigineti, mane tai nejaudina, vertink kaip nori.

3. Davai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 06, 19:31)
1. Geneqlumas paprastume.

Taip iš mokyklos suolo ir neišaugta.... Pas mus būdavo tokių "moksliukų", kurie tiek ir sugebėjo- vadovėlyje visiems ūsiukus piešti... Šimonytė geriausia ministrė forever wub.gif Jau tikrai niekas neprikibs, kad stengiasi tik dėl savęs, visa atidavusi Lietuvai lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 17:36)
1. Tuomet visi panasiai peckioje vadovelius, yra genialus, anot taves. Kiekvienam savo.

2. Jei ka, tai buvo ne rpies 20 metu. Antra, nesimetyk, kalba ejo apie mane. O ir vertybes, zmones nekaitalioja kaip kojines.

Jei manei, kad pulsiu tavo brukala paenigineti, mane tai nejaudina, vertink kaip nori.

3. Davai.

1. Genealumas detalėse.

2. Pries 20, pries 10 ar 5. Jokio skirtumo. Svarbiausi, kad tu cia pragyveni kitų gyvenimus.
As neatsimenu ka rasiau pries menesi, o cia atsimena ką KITI rašė bbž kada. Suprasciau, kad sekamas koks vienas personazas, bet cia...atsiminti VISŲ raštus... liudna ir graudu pasidaro, pagalvojus kaip zmogus save alina.

3. Pala. Tu uzverti klausimais, as turiu šį trečią punktą parasyti very neatly, kad negalerum issisukti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 06, 17:37)
Taip iš mokyklos suolo  ir neišaugta.... Pas mus būdavo tokių "moksliukų", kurie tiek ir sugebėjo- vadovėlyje visiems ūsiukus piešti... Šimonytė geriausia ministrė forever wub.gif Jau tikrai niekas neprikibs, kad stengiasi tik dėl savęs, visa atidavusi Lietuvai lithuania.gif

Suprantu, jog nemalonu, kai tik trijų brūkšniukų pagalba pataikoma į esmę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2021 - 17:44

Ilgai laukus dar palauk, Kaunas-kaimas, nekenčiantis šunų ir kitokių. Provincija buvo ir bus. 

O pati is kokio kaimo ?😂😂😂

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 06, 18:42)
1. Genealumas detalėse.

2. Pries 20, pries 10 ar 5. Jokio skirtumo. Svarbiausi, kad tu cia pragyveni kitų gyvenimus.
As neatsimenu ka rasiau pries menesi, o cia atsimena ką KITI rašė bbž kada. Suprasciau, kad sekamas koks vienas personazas, bet cia...atsiminti VISŲ raštus... liudna ir graudu pasidaro, pagalvojus kaip zmogus save alina.

3. Pala. Tu uzverti klausimais, as turiu šį trečią punktą parasyti very neatly, kad negalerum issisukti  biggrin.gif
Papildyta:

Suprantu, jog nemalonu, kai tik trijų brūkšniukų pagalba pataikoma į esmę

1. Cia tavo subjektyvi nuomone. Kaip sakoma kiekvienam savo.

2. TAu galimai...

3. As?
Atsakyti
Pavadinimas:
Kaip iš Moontės parašytų postų aš spratau kokia ji anyta

Skiriu Moontės marčioms

Veikėjai:
Moontė
Marti

Prologas:
Buti gera anyta yra didelis menas.

Nežinau, ar man, kaip busimai anytai, išeis išvengti tokių klaidų, bet pabandysiu mokintis iš svetimų, praeitų, kažkieno išverktų ir išgodotų klaidų.

Blyškus marčios veidas sušmėžavo kažkur ten...kamputyje, kai I jos kambarı, plačiai atvėrusi duris, ìžingsniavo Moontė.
-Stai, tai brangus kilimas, as ji nupirkau savo anukui ir jo anukams, kaip palikimą, jis kabės ten, kur AŠ manau bus geriausia - ant va štai šitos sienos tavo kambaryje,- isakmai pasake ji.
-Bet as..as...- nedrasiai suvapejo marti.
-Tai brangi dovana, nedrisk priestarauti, - nutraukė Moontė marčią.

Toliau dar reikia? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2021 - 18:00
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 06, 18:59)
Pavadinimas:
Kaip iš Moontės parašytų postų aš spratau kokia ji anyta

Skiriu Moontės marčioms

Veikėjai:
Moontė
Marti

Prologas:
Buti gera anyta yra didelis menas.

Nežinau, ar man, kaip busimai anytai, išeis išvengti tokių klaidų, bet pabandysiu mokintis iš svetimų, praeitų, kažkieno išverktų ir išgodotų klaidų.

Blyškus marčios veidas sušmėžavo kažkur ten...kamputyje, kai I jos kambarı, plačiai atvėrusi duris, ìžingsniavo Moontė.
-Stai, tai brangus kilimas, as ji nupirkau savo anukui ir jo anukams, kaip palikimą, jis kabės ten, kur AŠ manau bus geriausia - ant va štai šitos sienos tavo kambaryje,- isakmai pasake ji.
-Bet as..as...- nedrasiai suvapejo marti.
-Tai brangi dovana, nedrisk priestarauti, - nutraukė Moontė marčią.
Toliau dar reikia?  biggrin.gif

Davai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 18:00)

Cia galima butu ir aptarti, peieš pereinant I kitą chapter'į biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 06, 19:02)
Cia galima butu ir aptarti, peieš pereinant I kitą chapter'į  biggrin.gif

Nematau ka aptarti. Tavo fantazijos, tu ir aptarinek.
O as laukiu, tavo zadeto pratesimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 rugsėjo 2021 - 18:06
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 18:04)
Nematau ka aptarti. Tavo fantazijos, tu ir aptarinek.

Bet gi pries keletą dienu rasei, kad nupirkai ta kilima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 06, 19:05)
Bet gi pries keletą dienu rasei, kad nupirkai ta kilima  biggrin.gif

O kuo kilimas susijes su tavo parasymu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 06, 18:06)
O kuo kilimas susijes su tavo parasymu?

Tuo, kad TU nusprendei ji nupirkti ir jau zinojai kur ji kabinsi tavo marcios kambaryje.
Isvada - arba marti, kaip bestuburė meduza arba užjodyta taip, kad neturi balso visai, netgi kas liecia JOS kambarį.
Man anyta atveztu kilima ir sakytu 'kabinsi čia', tu galvoji as ji kabinciau išvis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugsėjo 2021 - 18:10