Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:01)

Va, kiek inforamcijos pasisemiau is antivakseriu gretu.
Monteverte, as ir vel, jos neauklejau nedybavojau, skiepytis neverciau. M

Blogai!
Mokinkis is savo zvaigzdes Zhirinovskio. Kuris pasiskiepijes 8 kartus ir siule nesikiepijancius uzdaryti i Gulagus. Vaa ciaa ta vakseris, galetu vadovauti LT sveikatos ministerijai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:35)
Man jau nera keista ar naujiena, kaip ji cia varo ant savo kaimynų. Istisai.

Ir susirupinimas. Kaip malonu, ach...
Atsakyti

Specialiai ne, bet neabejoju, kad jie perima suagusiu vertybes, vertinimo kriterijus.

Tai netycia vezioji po Medininkus ir kitas vietas?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:38)
Mazute, aciu kad parasei, o tai as nezinojau, ka siandiena rasiau ir kam. Siandiena man taip norejos, kaip rase lutuke, ups lerva, nera neva prasmes teisintis, ir raysti neva sukurtas misijas.

Norejosi ne upės, bet vandenyno negatyvo? Tu juo maitiniesi?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:35)
Analogiskai uzduosiu klausima, uz ka jus juos dievinat?

Kodėl dievinu? Viena nors mano citata, prasau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:37)
Labai daznai...paskutiniu metu kazkodel...ji kopijuoja kitu personazų gyvenimo nuotrupas.

Na kam tu kukliniesi, burbele, juk tu tai rasydama galvojai tik apie geriausius, save mirksiukas.gif

Dabar nubek ir iterp karaliu saule, bus pilnas komplektas, o man smugis i pasirdzius.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 21:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72929985" data-time="1644521091"><div><p>Zinant, kad cia daznai personazai bando save nusviesti visomis vaivorykstes vartotojo įkelta nuotraukašviesiomis spalvomis, man VISADA kyla abejones. Tada as kasuosi giliau....pirštus ikišu I puliuojancias jusu žaizdas.</p></div></blockquote><p>As ir manau, kad ji prosifanta,avo.uarda pasake, kad EIna Pas kaimyne arbatos, tai ir ta nieko orginalaus nesugalvojo, tik kazkokia neadekvacia kaimyne  hmm.gif​ </p>

Nu. Kur ten kaimynai? Už 50 km nebent
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:38)
Svarbu, kad viskas "idealu"

AS suprantu, kad pati labai stengiesi...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:39)
Ir susirupinimas. Kaip malonu, ach...

Kas? Kur? Apie ka tu cia? Alio garaž, apie koki susirupinima rasai?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 20:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pabėgėlis" data-cid="72929940" data-time="1644518022"><div><p>Tavo gyvenimas sugriuvo dar vaikysteje ir niekada tu jo nepastatysi naujo. Tik rozine iliuzija, kuri laikui begant vel isblanks ir vel ieskosi naujos</p><p>tokiems zmones taip jau yra, negebate gyventi realybeje, todel visa gyvenimai vaikotes iliuziju</p></div></blockquote><p></p><p>Prisiatviravus ryškiai aš kažką matyt ko nė pati nebepamenu 😁</p>

Uztai ash neisizhadejau savo idealu. Nu gerai ash sutryptas, bet pasiemiau tyra MB. Matai su vyrais kitaip, gali ieshkot juose realybes, kitu vertybiu. Jie gali butu suluzhe, o gali buti kaip grudintas plienas.
O va moteris gali butii tik suluzhus arba surambejus. Gelzhnumo jaau tokioje nerasi. O man tik to reikejo... Po zhemes drebejimo gali prisirinkti visokiu kietu daiktu, jie ishsilaiko. O trapiu daiktu - labao sunku rasti
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:41)
Na kam tu kukliniesi, burbele, juk tu tai rasydama galvojai tik apie geriausius, save mirksiukas.gif

Dabar nubek ir iterp karaliu saule, bus pilnas komplektas, o man smugis i pasirdzius.

Apie ka tu cia? Tavo atsakymai darosi alogiski I vakara.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 10, 21:39)
Blogai!
Mokinkis is savo zvaigzdes Zhirinovskio. Kuris pasiskiepijes 8 kartus ir siule nesikiepijancius uzdaryti i Gulagus. Vaa ciaa ta vakseris, galetu vadovauti LT sveikatos ministerijai

Icomucia, ar verta man su tavimi gincytis, kai tu made totaliai demaskavai, net mano zvagzdes isaiskinai... Niekur nepasislepsiu nuo tavo akylaus zvilgsnio.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:40)
Norejosi ne upės, bet vandenyno negatyvo? Tu juo maitiniesi?

Cia tau labiau aktualu, tu apie tai kalbi. Bet as apie tai pagalvosiu.
Atsakyti