Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 21:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72929953" data-time="1644519665">Monteverte, as ir vel, jos neauklejau nedybavojau, skiepytis neverciau. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Burbele, siuo atveju svarbu ka tu ir as apie savo rasliava galvojam s kazkodel, iliuziju tavo atzvilgiu neturiu, intencijos kaip ir aiskios. Todel, neausik savo O gal zmogelis kazka supainiojo.</blockquote>
<p>Nieko nepasakei kaimynei, bet atvarei ja cia apipliotkinti. Fui tokias kaimynes, I akis sypsosi uz akiu dergiasi. Pletkininke... huh.gif</p>

Keistai. Aš tai dabar su kaimyne apie vaikus, vyrus ploitkinau.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:30)
Iš kur jūsų nuoskaudos tada?

Kam?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:32)

Putinui, Stalinui, lukasenkai, lutukei. Man ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 21:34
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 21:23)
Man neidomu, kokias ten misijas sau susigalvoji.🙄🤣</p>

Pofig tai pofig, del to ryt saule pakils mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:31)
Neperdekk, saulele. Atbukau as, atbukau.

Tai gi visi skaito. Mato kiek laiko barskini klavisais, atsakineji I visus postus, net ne tau skirtus. Tu rasai, rasai, rasai. Tau bendravimo truksta.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:33)
Putinui, Stalinui, lukasenkai ir t.t.

Analogiskai uzduosiu klausima, uz ka jus juos dievinat?
Atsakyti

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 21:29)
Nieko nepasakei kaimynei, bet atvarei ja cia apipliotkinti. Fui tokias kaimynes, I akis sypsosi uz akiu dergiasi. Pletkininke... huh.gif

Man jau nera keista ar naujiena, kaip ji cia varo ant savo kaimynų. Istisai.
Atsakyti

Zinant, kad cia daznai personazai bando save nusviesti visomis vaivorykstes biggrin.gifšviesiomis spalvomis, man VISADA kyla abejones. Tada as kasuosi giliau....pirštus ikišu I puliuojancias jusu žaizdas.

As ir manau, kad ji prosifanta,avo.uarda pasake, kad EIna Pas kaimyne arbatos, tai ir ta nieko orginalaus nesugalvojo, tik kazkokia neadekvacia kaimyne  :hmm:​ 

Atsakyti

TAip, sasajos tiesiog akivaizdzios su Nalavnu, o Celofaniuko nuodais niekas netrucijo, na kad pilnesnis atitikimas butu? Ir kankino aureole labiau zibetu...

VA sito nepaklausiau. Kazka minejo, kad daugiau nei metai, cia kai ji galvojo garsiai, kiek ilgai jai reikes jo seima remti. GAl ir pati prisidesit, butu labai grazu mirksiukas.gif

Navalno visas nuopelnas, kad ji nuodojo :blink:  :huh2: ?

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 21:35)
As ir manau, kad ji prosifanta,avo.uarda pasake, kad EIna Pas kaimyne arbatos, tai ir ta nieko orginalaus nesugalvojo, tik kazkokia neadekvacia kaimyne  hmm.gif​ 

Labai daznai...paskutiniu metu kazkodel...ji kopijuoja kitu personazų gyvenimo nuotrupas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:35)
Man jau nera keista ar naujiena, kaip ji cia varo ant savo kaimynų. Istisai.

Svarbu, kad viskas "idealu"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 21:38
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:34)
Tai gi visi skaito. Mato kiek laiko barskini klavisais, atsakineji  I visus postus, net ne tau skirtus. Tu rasai, rasai, rasai. Tau bendravimo truksta.

Mazute, aciu kad parasei, o tai as nezinojau, ka siandiena rasiau ir kam. Siandiena man taip norejos, kaip rase lutuke, ups lerva, nera neva prasmes teisintis, ir raysti neva sukurtas misijas.
Atsakyti