Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

AS tave neizeidineju, as tau moku ta pacia moneta. Tik tiek. O del savo adekvatumo vadindama kitus bukais, nemastanciais ir t.t. susirupink, durne. Papildyta: Pro ka tu cia? Kiba man idomu? Papildyta: Cia kaip, mano leidimo reikia? OK, eik.

Man neidomu, kokias ten misijas sau susigalvoji.🙄🤣

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:13)
Burbele, manyk ka nori. As jau senai isisavinau, kad tu visada abejosi, todel man del to ir pergyventi neverta  mirksiukas.gif

Zinant, kad cia daznai personazai bando save nusviesti visomis vaivorykstes biggrin.gif šviesiomis spalvomis, man VISADA kyla abejones. Tada as kasuosi giliau....pirštus ikišu I puliuojancias jusu žaizdas.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:19)
Kaip ir Navalna? Už sukčiavimą. Kiek gavo?

TAip, sasajos tiesiog akivaizdzios su Nalavnu, o Celofaniuko nuodais niekas netrucijo, na kad pilnesnis atitikimas butu? Ir kankino aureole labiau zibetu...

VA sito nepaklausiau. Kazka minejo, kad daugiau nei metai, cia kai ji galvojo garsiai, kiek ilgai jai reikes jo seima remti. GAl ir pati prisidesit, butu labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:16)
Kur itraukiu? I santikius su teisesauga? Sakot as jau ir cia pasizymejau?

Kaimyne apgailestaudama pranese, kad uz sukciavima, viskas sufabrikuota.

Į politiką
Atsakyti

Jūs irgi vaikus įtraukiat...
Už ką ji nuteisė?

Už kažkokius finansinius nusikaltimus.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:24)
Zinant, kad cia daznai personazai bando save nusviesti visomis vaivorykstes  biggrin.gif  šviesiomis spalvomis, man VISADA kyla abejones. Tada as kasuosi giliau....pirštus ikišu I puliuojancias jusu žaizdas.

Saziningai, mane kazkaip visai nejaudina personazu rasymo intencijos...
Reaguoju daugiau i turini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:25)
TAip, sasajos tiesiog akivaizdzios su Nalavnu, o Celofaniuko nuodais niekas netrucijo, na kad pilnesnis atitikimas butu? Ir kankino aureole labiau zibetu...

VA sito nepaklausiau. Kazka minejo, kad daugiau nei metai, cia kai ji galvojo garsiai, kiek ilgai jai reikes jo seima remti. GAl ir pati prisidesit, butu labai grazu  mirksiukas.gif

Nu tikrai keista. Pažįstu vieną. Už mokesčių nuslepima gavo baudą. Kapeikas.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 21:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72929971" data-time="1644520399"><div><p>Jūs irgi vaikus įtraukiat...
Už ką ji nuteisė?</p></div></blockquote><p>Už kažkokius finansinius nusikaltimus.</p>

Nu. O Masiulis? Jaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 21:29
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:27)
Saziningai, mane kazkaip visai nejaudina personazu rasymo intencijos...
Reaguoju daugiau i turini  mirksiukas.gif

Kaip reaguoji ir i ką - cia nera svarbu. Svarbu, kad VISADA reaguoji į bet ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 vasario 2022 - 21:30
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:25)
Į politiką

Specialiai ne, bet neabejoju, kad jie perima suagusiu vertybes, vertinimo kriterijus.
Atsakyti

Monteverte, as ir vel, jos neauklejau nedybavojau, skiepytis neverciau. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Burbele, siuo atveju svarbu ka tu ir as apie savo rasliava galvojam s kazkodel, iliuziju tavo atzvilgiu neturiu, intencijos kaip ir aiskios. Todel, neausik savo O gal zmogelis kazka supainiojo.

Nieko nepasakei kaimynei, bet atvarei ja cia apipliotkinti. Fui tokias kaimynes, I akis sypsosi uz akiu dergiasi. Pletkininke... :huh2:

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:29)
Specialiai ne, bet neabejoju, kad jie perima suagusiu vertybes, vertinimo kriterijus.

Iš kur jūsų nuoskaudos tada?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:29)
Kaip reaguoji - cia nera svarbu. Svarbu, kad VISADA reaguoji.

Neperdekk, saulele. Atbukau as, atbukau.
Atsakyti