Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 21:08)
tai visame kame taip prisiimtum ar tik žinutėse? jei tik žinutėse, tai tik parodo, kad esi pletkininkė, nelaikanti liežuvio už dantų smile.gif

TAip, taip, ne kitaip, kas su tavimi kovine kalike gincysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 20:45)

Cia kaip, mano leidimo reikia? OK, eik.

Ane? Kur aš rašiau, kad jūsų leidimo man reikia?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:09)
Kokios tiesos" dar? Apie ką tu  čia? Aš bendrauju su medikais. Tu turi bent vieną draugą jų tarpe?

*****, ir as benravau, su viena tokia medike = antivaksere. Tiesa, vakseriu mediku zenkliai daugiau, bet matyt anie blogi, ar kazkokie neteisingi medikai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:08)
CElofana, motera 5 kilometrus del to atpimpino. Sakai, del to man turi buti geda? Geras.

Manau tu sakai tik puse teisybes. Zmogus atejo su reikalu, bet bekalbqnt tau reikejo pakalbeti su ja ir kas rasoma mamkose.
Vat man taip kristolinis parode. O ka tu rasysi - niekas netikes xia.
Tu mamkose uzsirekomendavai, kaip apsimelavusi pletkininkė.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:01)
Nu va, apturejau pokalbi su kaimyne. Na reik anai pasidalinti su kazkuo, net 5 km ne atstumas.

Celofanas siandiena perfomansa surenge, zertva is saves vaidino, idotas dar i tai vaikus itrauke. Na bet lai cia... Idomumas tas, kad ansai neuzmirso savo saskaitos numeri iterpti, kad geri zmones jo seimai suselptu kol jis nabagas, kovotojas uz teisybe kales, uz savo
IR KITU isitikinimus kalejime. TAi va, pulkit bobeles selpti savo "Navalnui, ne vien zodziais, o ir pinigais.

Ir da, cia vel gi anot kaimynes, ana tuo moteriske gyvena, celofanui pervede 50 euru. Geras zmogus. Tai va. Pasirodo, galiunas Zidrunas buvo demaskuotas, dar pacioje pradzioje agitavo zmones skiepytis.

Va, kiek inforamcijos pasisemiau is antivakseriu gretu.
Monteverte, as ir vel, jos neauklejau nedybavojau, skiepytis neverciau. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
Burbele, siuo atveju svarbu ka tu ir as apie savo rasliava galvojam  mirksiukas.gif
As kazkodel, iliuziju tavo atzvilgiu neturiu, intencijos kaip ir aiskios. Todel, neausik savo
O gal zmogelis kazka supainiojo.

Jūs irgi vaikus įtraukiat...
Už ką ji nuteisė?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:12)
Manau tu sakai tik puse teisybes. Zmogus atejo su reikalu, bet bekalbqnt tau reikejo pakalbeti su ja ir kas rasoma mamkose.
Vat man taip kristolinis parode. O ka tu rasysi - niekas netikes xia.
Tu mamkose uzsirekomendavai, kaip apsimelavusi pletkininkė.

Burbele, manyk ka nori. As jau senai isisavinau, kad tu visada abejosi, todel man del to ir pergyventi neverta mirksiukas.gif
Atsakyti

nesupainiojo zmogelis nieko :4u:

O ko aš ten pripasakojus?

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 10, 20:34)
Manot, reikėjo švilpikais pavadinti, tai viskas būtų gerai? Čia kaip kam girdėjosi, man, kaip ir VL, daugiau girdėjosi baubimas, todėl aš juos vadinu baubliais (plg. rėkia rėksnys, šaudo šaulys). O VL, išsakydamas savo nuomonę, pavadino baubikais pagal analogiją "kabo kabikas, tupi tupikas". Juk ir jis turi teisę išsakyti savo nuomonę, ne tik švilpikai/baubliai, ar ne?

žinoma
bet kodėl tada reikia policijos ir teismų? kur ta laisvė tada? gi nemuša jo, o tik pabaubia
jis iš balkonėlio rėkia savo, o žmonės savo. Lygybė? ar ne?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 21:13)
Jūs irgi vaikus įtraukiat...
Už ką ji nuteisė?

Kur itraukiu? I santikius su teisesauga? Sakot as jau ir cia pasizymejau?

Kaimyne apgailestaudama pranese, kad uz sukciavima, viskas sufabrikuota.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:16)
?

Kaimyne apgailestaudama pranese, kad uz sukciavima, viskas sufabrikuota.

Kaip ir Navalna? Už sukčiavimą. Kiek gavo?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:09)
TAip, taip, ne kitaip, kas su tavimi kovine kalike gincysis  4u.gif

kodėl tu išsižadi savęs? vadinasi tu darai tai, kas po to tave gėdina, graužia. Labai nemėgsti teisybės.
Kodėl taip savęs nemyli? bandei tą nagrinėtis sau? su kokiu psichologu pasikalbėti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:12)
*****, ir as benravau, su viena tokia medike = antivaksere. Tiesa, vakseriu mediku zenkliai daugiau, bet matyt anie blogi, ar kazkokie neteisingi medikai.

Aš ne su vienu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 21:25