Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Tavo gyvenimas sugriuvo dar vaikysteje ir niekada tu jo nepastatysi naujo. Tik rozine iliuzija, kuri laikui begant vel isblanks ir vel ieskosi naujos

tokiems zmones taip jau yra, negebate gyventi realybeje, todel visa gyvenimai vaikotes iliuziju

Prisiatviravus ryškiai aš kažką matyt ko nė pati nebepamenu 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72929943" data-time="1644518511"><div><p>Nu tai be abejo. Ko cia vartaisi?</p></div></blockquote><p>Šiaip būtent šio iškrypimo nepripaišysit man biggrin.gif</p>

Sioje temoje niekas neismetinws taves, kaip is kitu, del tavo iskrypusiu fantaziju. Viskas gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 20:45)
AS tave neizeidineju, as tau moku ta pacia moneta. Tik tiek. O del savo adekvatumo vadindama kitus bukais, nemastanciais ir t.t. susirupink, durne.

Pro tą, kad tu ziauriai nusirašai. Tik as nesuprantu ar tu meluoji ir rasai bile rasyti, ar tavo atmintis gliučina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 vasario 2022 - 20:53
Nu va, apturejau pokalbi su kaimyne. Na reik anai pasidalinti su kazkuo, net 5 km ne atstumas.

Celofanas siandiena perfomansa surenge, zertva is saves vaidino, idotas dar i tai vaikus itrauke. Na bet lai cia... Idomumas tas, kad ansai neuzmirso savo saskaitos numeri iterpti, kad geri zmones jo seimai suselptu kol jis nabagas, kovotojas uz teisybe kales, uz savo
IR KITU isitikinimus kalejime. TAi va, pulkit bobeles selpti savo "Navalnui, ne vien zodziais, o ir pinigais.

Ir da, cia vel gi anot kaimynes, ana tuo moteriske gyvena, celofanui pervede 50 euru. Geras zmogus. Tai va. Pasirodo, galiunas Zidrunas buvo demaskuotas, dar pacioje pradzioje agitavo zmones skiepytis.

Va, kiek inforamcijos pasisemiau is antivakseriu gretu.
Monteverte, as ir vel, jos neauklejau nedybavojau, skiepytis neverciau. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 20:53)
Pro tą, kad tu ziauriai nusirašai. Tik as nesuprantu ar tu meluoji ir rasai bile rasyti, ar tavo atmintis gliučina.

Burbele, siuo atveju svarbu ka tu ir as apie savo rasliava galvojam mirksiukas.gif
As kazkodel, iliuziju tavo atzvilgiu neturiu, intencijos kaip ir aiskios. Todel, neausik savo
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 20:46)
Prisiatviravus ryškiai aš kažką matyt ko nė pati nebepamenu 😁</p>

O gal zmogelis kazka supainiojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 21:04
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:01)
Nu va, apturejau pokalbi su kaimyne.

Tai net su kaimynėmis aptari mamkų nudienas??

Eik tu nx. biggrin.gif ..Moonte biggrin.gif . Nu jeibogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:37)
Tu dazniau kartok tuos savo kliedesius kaip mantra, gal kas ir patikes  biggrin.gif
O man tai pofig, nepakaltinama.

tu tai patikėdavai ką tavo koviniai šuniukai kartodavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:02)
Tai net su kaimynėmis aptari mamkų nudienas??

Eik tu nx.  biggrin.gif ..Moonte  biggrin.gif . Nu jeibogu  biggrin.gif

Burbele, mazute, rpie ko cia mamkos? Atsipeikek.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 21:05)
Burbele, mazute, rpie ko cia mamkos? Atsipeikek.

Tai su kaiminka apie pavasario sėjas kalbejai, ar apie Celofaną? biggrin.gif biggrin.gif

Pazoras, Moonte...pazoras juodas
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 21:04)
tu tai patikėdavai ką tavo koviniai šuniukai kartodavo mirksiukas.gif

Dabar tu be konkurencijos mirksiukas.gif
Atsakyti

O gal zmogelis kazka supainiojo.

nesupainiojo zmogelis nieko :4u:

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:46)
TAu to nesuprasti, kodel zmones priima atsakomybe, net abejodami, ar tai ju zinutes. Tu gi visada vengi atsakoamybes, sutre.

tai visame kame taip prisiimtum ar tik žinutėse? jei tik žinutėse, tai tik parodo, kad esi pletkininkė, nelaikanti liežuvio už dantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 21:07)
Tai su kaiminka apie pavasario sėjas kalbejai, ar apie Celofaną?  biggrin.gif  biggrin.gif

Pazoras, Moonte...pazoras juodas

CElofana, motera 5 kilometrus del to atpimpino. Sakai, del to man turi buti geda? Geras.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 20:09)

O tu tiki ką bet koks dundukas į yotubę įkelia? Na dar visokiais karštais komentarais ir Tiesos šūdlaikraščiais biggrin.gif ...

Kokios tiesos" dar? Apie ką tu čia? Aš bendrauju su medikais. Tu turi bent vieną draugą jų tarpe?
Atsakyti