Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:53)
O tam, kad ji pajaustu malonuma, kai kitus vadina bukais, neprotaujanciais ir t.t. Ir kaip ji teisina toki savo pomegi. TAi dabar lai srebia, zinoma ultruotai, bet...

As tau pasakysiu paslapti savo. Tik nezinau ar s7prasi, nes tu gi ne personažas rolleyes.gif

As, prasivardziyodama negalvoju apie kazkoki mistini kitu malonuma skaitant juos ar isizeidimus. As juos rasau, kad jus šokiruoti, uzmesti kabliuka, kad atsivertu jusu juodosios išpuvę ertmės, kad parodytume savo esybes atsakinedamos. Jus gi kuo daugiau isvadinti visaip, tuo jus greiciau pradedat uzmirsti savo dirbtinus kulturingumus biggrin.gif Gerai zinot tai, kaip as jus veikiu , bet vistiek pasikabinat. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 20:16)
Nu bet ten gerus spastus buvai pastačius.

Man zandikaulis nukrito, kai pamaciau kas darosi, kokie komentarai prasidejo.

beja, as pati apsalus buvau lotuliukas.gif
Atsakyti

Tai vadinasi degradacija. Situacijos pakeisti, negali tai shudinesnis pasaulis pasidare nauja norma.

Sakysim koks zmogelis prasigeriai isitraukia i narkotikus ir tai jam pasidaro nauja norma, paskui degraduot galima ir toliau, kol jau gyvena bomzhyne, ir jam viskas atrodo vel puiku, nes galvoje psotumiai ivyko. Jis jau nelabai ir suprastu, kokia verte to buvusio gyveenimo jis jau istrintas.

As stebejauu exe ir maciau kaip ji tvarrko galvoje savo pasauli.

Kai dar bendravome, tai karta as pasistengiau ir jai priminiau... O ji labai nuosirdziai pasake. As sako sau viska istryniau ir pakeiciau, nes jei gyvenciau su tuo ka padariau tai man reiketu eiti kartis.
Man neprriimtini tokie keliai, tai as jais nesinaudoju. Sunkiau bet tikra. Dabar pabendravau su dukra tai net nesinori daugiau atrodo prisilieciau prie kazko slykstaus...

O ką daryti? Aš atgedėjau, atsikankinau. 

Mano visas pasulis buvo sugriautas iki pamatų.

Pagyvenau tuose griuvėsiuose ir pradėjau statyti iš naujo. Gavosi. Gal ne toks koks buvo, kitoks, bet ne blogesnis. Mažiau naivumo ir trapumo, bet daugiau realumo :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 20:23)
As tau pasakysiu paslapti savo. Tik nezinau ar s7prasi, nes tu gi ne personažas  rolleyes.gif

As, prasivardziyodama negalvoju apie kazkoki mistini kitu malonuma skaitant juos ar isizeidimus. As juos rasau, kad jus šokiruoti, uzmesti kabliuka, kad atsivertu jusu juodosios išpuvę ertmės, kad parodytume savo esybes atsakinedamos. Jus gi kuo daugiau isvadinti visaip, tuo jus greiciau pradedat uzmirsti savo dirbtinus kulturingumus  biggrin.gif  Gerai zinot tai, kaip as jus veikiu , bet vistiek pasikabinat. Kodel?

butent, kartais net gaila pasidaro, tada darau pertrauka palieku ja ramybeje.. biggrin.gif taip juokinga kaip ir inteligentai dirbtiniai, kurie kaip prigere kai pkiaule spasidaro, grynai kaip moonte, isivaizduoju, kaip ji ten snypsci ape rdantis, kai supykta namuose , kulturinga kalba, geriau zinai jau parektu issitaskytu gal tas emocijas viena diena, palengvetu ant dusios biggrin.gif
Atsakyti

Tu nesupranti, kad tavo asocijacijos nesveikos?...ir dar su širdutėmis doh.gif

Nu ok. Nesveikos, tai nesveikos. 

Atsakyti

O ką daryti? Aš atgedėjau, atsikankinau. 

Mano visas pasulis buvo sugriautas iki pamatų.

Pagyvenau tuose griuvėsiuose ir pradėjau statyti iš naujo. Gavosi. Gal ne toks koks buvo, kitoks, bet ne blogesnis. Mažiau naivumo ir trapumo, bet daugiau realumo :)

Tavo gyvenimas sugriuvo dar vaikysteje ir niekada tu jo nepastatysi naujo. Tik rozine iliuzija, kuri laikui begant vel isblanks ir vel ieskosi naujos

tokiems zmones taip jau yra, negebate gyventi realybeje, todel visa gyvenimai vaikotes iliuziju

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 17:12)
arba va diedulis baubikais jam neįtikusius vadina. O žmonės tik išsako savo nuomonę nušvilpimu, juk demokratija, laisva šalis ar ne? biggrin.gif

Manot, reikėjo švilpikais pavadinti, tai viskas būtų gerai? Čia kaip kam girdėjosi, man, kaip ir VL, daugiau girdėjosi baubimas, todėl aš juos vadinu baubliais (plg. rėkia rėksnys, šaudo šaulys). O VL, išsakydamas savo nuomonę, pavadino baubikais pagal analogiją "kabo kabikas, tupi tupikas". Juk ir jis turi teisę išsakyti savo nuomonę, ne tik švilpikai/baubliai, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 10, 20:34)
Manot, reikėjo švilpikais pavadinti, tai viskas būtų gerai? Čia kaip kam girdėjosi, man, kaip ir VL, daugiau girdėjosi baubimas, todėl aš juos vadinu baubliais (plg. rėkia rėksnys, šaudo šaulys). O VL, išsakydamas savo nuomonę, pavadino baubikais pagal analogiją "kabo kabikas, tupi tupikas". Juk ir jis turi teisę išsakyti savo nuomonę, ne tik švilpikai/baubliai, ar ne?

o be prasivardziavimo niekaip isreiksti nuomone snegali, bet aisku, jei tik taip sugebat, tai zinoma.... unsure.gif
idomiausiasi man pasirode Landsbergio siu smoniu ivaridnimas ne zmonem ir jedynstva. Tiek galiu pasidizaugti, akd tie ne zmones ir jedynstva uzvaldo visa pasauli, Kanadoje nesustojo tie svilpikai ir baubukai, prie ju jungiasi ir kitos salys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 vasario 2022 - 20:39
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 20:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72929925" data-time="1644516587"><div><p>Tu nesupranti, kad tavo asocijacijos nesveikos?...ir dar su širdutėmis vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu ok. Nesveikos, tai nesveikos. </p>

Nu tai be abejo. Ko cia vartaisi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:57)
o dieve, ji mano, kad mane izeidineja ir as cia irgi laikysiu nuoskaudas visa gyvenima lotuliukas.gif vargsiuke  4u.gif
cia kaip noredama man atkersyti sugalvotu metyti mesla ibridusi i meslo kruva, o as stoveciau toli toli... biggrin.gif
tu supranti, kad be poros jusu neadekvaciu niekas cia nesiskaudina ir visiem pofig visi tie zodziai cia?

AS tave neizeidineju, as tau moku ta pacia moneta. Tik tiek. O del savo adekvatumo vadindama kitus bukais, nemastanciais ir t.t. susirupink, durne.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 19:58)
Eik jau pailseti, jau pervargai penkta para tik su trumpais keliu calqndu naktiniais pailsejimais, mamkose barskindama klavisais. Tu ir tik tu parasei, kad lutuke inkscia. As paprasiau igarsinti, kaip tu galvoji ji inkscia.

Nebaraškini, ne?  biggrin.gif

Pro ka tu cia?
Kiba man idomu?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 20:01)
Neįdomu moonte
Einu pas kaimynę... Arbatos smile.gif

Cia kaip, mano leidimo reikia? OK, eik.
Atsakyti

Nu tai be abejo. Ko cia vartaisi?

Šiaip būtent šio iškrypimo nepripaišysit man :D

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 10, 20:02)
Tu kaip visada MELUOJI.
As pasakiau, kad man nusispjaut ant shunpalaikiu, man jie daiktai.
Nei ash pateisinu tokias shlykstynes, nei pritariu. Man tiesiog NEIDOMU.

Idomucia, bet juk tu nemaluoji, kaip cia dabar?
Atsakyti