Neįdomu moonte
Einu pas kaimynę... Arbatos
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:03)
Dar vis žiūri? Tai, kad tie vokiski pagal dabartinius, tai kaip filmukai pradedanriems
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:59)
Mazute, ne tau moralizuoti, kai Idomucia, teisino tiesiogine suns prievartavima... Primink kaip tu ten tai pavadinai?
Tu kaip visada MELUOJI.
As pasakiau, kad man nusispjaut ant shunpalaikiu, man jie daiktai.
Nei ash pateisinu tokias shlykstynes, nei pritariu. Man tiesiog NEIDOMU.
dieve, ne apie tai gi buvo sneka, niekam manau nekelia jokiu minciu sunu anuskai apart, kad tai suns anusas, kalbejom apie zmogaus veiksma imti fotkinti kelti viesai,delioti , siulyti pauuostyti, man tai nepriimtina ir toks mzogus man neatrodo labai stabilus, na asocialai buna sako ciulpk b ar panasiai, neiznau kakzas man is tos operos. O tu ka pamanei, kalbam, kam kokias mintis sukele?Keistas tokio dalyko toks sureikšminimas ir tiek 😉
o dieve, ji mano, kad mane izeidineja ir as cia irgi laikysiu nuoskaudas visa gyvenima vargsiuke
cia kaip noredama man atkersyti sugalvotu metyti mesla ibridusi i meslo kruva, o as stoveciau toli toli...
tu supranti, kad be poros jusu neadekvaciu niekas cia nesiskaudina ir visiem pofig visi tie zodziai cia?
Turbūt įpratai ir tiek. Gi žmonės užsigrūdina
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 19:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72929846" data-time="1644512466"><div><p>Tai gal ir abi rankas nusipjovus kokybe neprarandama? Ir kojas gal galima nusipjaut?
Nes jei nera skirtumo tai kam pinigus metyti kelnems ir marskiniu rankovems?</p></div></blockquote><p></p><p>Tiesiog aš seniau maniau panašiai kaip tu rašei. </p><p>Aš net su mintimi apie skyrybas susitaikyti negalėjau, o ir pasekmių liko, bet praėjus keletui metų viską gavosi sutvarkyti puikiai. Tiesa, galvoje visų pirma. </p>
Nes jei nera skirtumo tai kam pinigus metyti kelnems ir marskiniu rankovems?</p></div></blockquote><p></p><p>Tiesiog aš seniau maniau panašiai kaip tu rašei. </p><p>Aš net su mintimi apie skyrybas susitaikyti negalėjau, o ir pasekmių liko, bet praėjus keletui metų viską gavosi sutvarkyti puikiai. Tiesa, galvoje visų pirma. </p>
Tai vadinasi degradacija. Situacijos pakeisti, negali tai shudinesnis pasaulis pasidare nauja norma.
Sakysim koks zmogelis prasigeriai isitraukia i narkotikus ir tai jam pasidaro nauja norma, paskui degraduot galima ir toliau, kol jau gyvena bomzhyne, ir jam viskas atrodo vel puiku, nes galvoje psotumiai ivyko. Jis jau nelabai ir suprastu, kokia verte to buvusio gyveenimo jis jau istrintas.
As stebejauu exe ir maciau kaip ji tvarrko galvoje savo pasauli.
Kai dar bendravome, tai karta as pasistengiau ir jai priminiau... O ji labai nuosirdziai pasake. As sako sau viska istryniau ir pakeiciau, nes jei gyvenciau su tuo ka padariau tai man reiketu eiti kartis.
Man neprriimtini tokie keliai, tai as jais nesinaudoju. Sunkiau bet tikra. Dabar pabendravau su dukra tai net nesinori daugiau atrodo prisilieciau prie kazko slykstaus...
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:56)
Rimtai Gabrielius atsistadydino? ir Simonyte, kaip buvo zadejusi?kazko tai atsilieku matai nuo naujienu
O kaip ten Masiulis jau sedi uz aferas?
O kaip ten Masiulis jau sedi uz aferas?
Nepatiko kaip Gabrielius angliškai pašnekėjo? Dėl to atsistatydinti? Gal prisimink Butkevičiaus "šaude to šaude" Ir apie jokį atsistatydinimą niekas net nešnekėjo.O kur Šimonytė žadėjo? Sakė, gali būti, kad atsistatydins, tai nereiškia žadėti.
O Uspaskichas sėdi? Ai sėdi, Europarlamente. Masiulis nežinau ar sėdi, bet atsistatydino tavo žiniai iš karto, nesislapstė kaip puidokas po neliečiamybe.
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 20:38)
O tu tiki ką bet koks dundukas į yotubę įkelia? Na dar visokiais karštais komentarais ir Tiesos šūdlaikraščiais ...
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 19:22)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72929826" data-time="1644511798"><div><p>jo zinok ir as nustebau labai kai Amadeja nuo minciu tik apie suns anusa perejo prie minciu apie moters sikna </p></div></blockquote><p>Nes man šuo tik šuo, o žmonės minčių kelia.</p><p>Bet nesistebiu, kad nesupratai minties.</p>
Tu nesupranti, kad tavo asocijacijos nesveikos?...ir dar su širdutėmis
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 20:09)
O tu tiki ką bet koks dundukas į yotubę įkelia? Na dar visokiais karštais komentarais ir Tiesos šūdlaikraščiais ...
Pas tave tik rezhimo ruporai ir visokios youtubes, visi shaltiniai. Teletabija....
I youtube postina bukiems, protingi skaito spausdinta zhodi o ne komiksus
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 20:03)
Keistas tokio dalyko toks sureikšminimas ir tiek 😉
na niekas ir nesureiksmino, paparsciausiai montekrista pkaluse, kas ten buvo as papasakojau ir tiek, kur sureiskminiam iziuri?
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:44)
jei jauciu labiausiai abydna, kad ji pati patikejo, kad sia zinute rase, as tirkia nesitikejau taip gerai pataikyti, man taigeriausias ivertinimas
bet viskas vel gi nuo jos melu prasidejo
bet viskas vel gi nuo jos melu prasidejo
Nu bet ten gerus spastus buvai pastačius.
Man zandikaulis nukrito, kai pamaciau kas darosi, kokie komentarai prasidejo.
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 20:04)
Turbūt įpratai ir tiek. Gi žmonės užsigrūdina</p>
prie ko cia tai? papsrciausiai man vienodai ka raso kiti, man svarbu, tik ka rasau as. As atsakinga tik uz savo rasyma, ne kitu, ne vsika ir skaitau, kai matau jau zmogus paisto vejus . Kaip ir del ko cia reiktu grudintis? tipo reaguoti i kiekviena debiliska zinute cia jausmais, emocijom? na nebent buna kartais juokinga, desperatiskas noras izeisit ir tiek , kaip vaiku darzelis, del to daznia nei nesiiliu i tas idiotiskas kalbas
ar tu cia krupcioji nuo kiekvieno keiksmazodzio, verki kamputyje? grudiniesi?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 20:09)
Nepatiko kaip Gabrielius angliškai pašnekėjo? Dėl to atsistatydinti? Gal prisimink Butkevičiaus "šaude to šaude" Ir apie jokį atsistatydinimą niekas net nešnekėjo.O kur Šimonytė žadėjo? Sakė, gali būti, kad atsistatydins, tai nereiškia žadėti.
O Uspaskichas sėdi? Ai sėdi, Europarlamente. Masiulis nežinau ar sėdi, bet atsistatydino tavo žiniai iš karto, nesislapstė kaip puidokas po neliečiamybe.
ne, pati zinai uz ka jis turejo atsistatydinti,bet paskuio eprsigalvojo, ar jau amnezinja istiko? Gabrielius gana gerai angliskai kalba, tiek kad nessamones
Kuom kaltinamas buvo Puidokas? kiek iznau jam nei kaltinimai nebuvo pateikti ar del kiekveono melo zmone sturetu atsistatydinti?
Tai sakai Masiuliui nereiktu sedeti kalejime? del Uspaschiko buvo gi teismas ar tu teismasis nepasitiki? del Masiulio ar buvo?
tai kaip ten su tais Lt politikais, na nelabai kaip ar ne?kas europarlamente, kas be teismu...kazkas zada kad atsistatydins, uz tam tikra veikla, bet neatsistatydina...o jau kalba kokia kai kuriu jauciu asocialam dar butu kuom nustebti...ypac simonytes, ji ri durinnasi ir siaposi, Gabrielius gaidinasi, kaip paleisti is zonos...