Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:43)
Jei ji drauge, as jai atleidziu.

Jums nebūdinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 19:48
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:44)
jei jauciu labiausiai abydna, kad ji pati patikejo, kad sia zinute rase, as tirkia nesitikejau taip gerai pataikyti, man taigeriausias ivertinimas  biggrin.gif
bet viskas vel gi nuo jos melu prasidejo  biggrin.gif

TAu to nesuprasti, kodel zmones priima atsakomybe, net abejodami, ar tai ju zinutes. Tu gi visada vengi atsakoamybes, sutre.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:45)
Neik tu marazmatike kiek nori...

neigti ka, tavo gliukus? na neneigsiu, neneigsiu, gal tai tau tas siaudas, uz kurio laikaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:46)
neigti ka, tavo gliukus? na neneigsiu, neneigsiu, gal tai tau tas siaudas, uz kurio laikaisi  4u.gif

SAvo didzius gyvenimo pasiekimus, lerva.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:46)
Jums nebūdinga smile.gif

Kas jis? Ir kas nebutinga, ir aplamai prie ko cia tamyyysta? Ir mano tariama drauge kuri mane neva kazkada kazkur pakiso...

Jau pataiset. Kiba man rupi, kaip tamsta vertinat... man svarbu, kad mano draugai tai zino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 19:51
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:47)

Nu kam tos lervos, zertvos. Be jų diskusijų nematote
Jūs gi ne bobutė ir cambala. Ar tas pats lygis?
Atsakyti

nu dar pagalvok. suo,moteris

kas yra amadeja?

ir suprasi, kur sokineja jos mintys

Ten buvo apie tai, kad sunų šiknos nekelia jokių minčių kokiu tik nori rakursu. Šuo ir tiek. Viskas. Taškas, o žmonių kelia. 

Ir nu ne dėl to tas minčių šuoliukas, kad aš "kalė":D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:46)
TAu to nesuprasti, kodel zmones priima atsakomybe, net abejodami, ar tai ju zinutes. Tu gi visada vengi atsakoamybes, sutre.

na ir montekristai nesuprasti, nes ji is kart parase, kad taip nerase, ko ir is taves tikejausi, bet pasirodo kazka, kazkam panasaus rasei biggrin.gif , kaip tada teigei, tame buvo didziausia vinis ir labai juokinga biggrin.gif kaip toje patarleje vagie kepure dega... biggrin.gif
is esmes as tik norejau jum irodyti kad screen shotai nera joks irodymas, pasiemiau mela apie bobute, kuri tu buvai parasiusi, ji graziai apipavidalinau ir pateikiau, jei nebutum pradejusi vartytis, kad oi as cia rasiau,bet ne jai , as ta pacia diena buciau parasiusi, kad cia tik butent tik irodymas, del screen shotu, ka manes tada reikalavot, kaip irodymo. Bet kai jau pradejai norejosi pasismaginti kelias dienas biggrin.gif
Bet prisimyzai sau i batus ir ant manes dabar pyksit. Kodel montekrista tiek metu nelaiko nuoskaudos del to ir neverkia cia periodiskai, kaip tu?
zinai kas man pas montekrista patinka, ko tau lablai truksta, ji neima nei i plaucius, nei i sirdi cia tu musu nesamoniu, parasom ir pamirstam, o tu kaip kate su pusle tasai ir tasai ir tasai, apgailetina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:49)
Papildyta:
Kas jis? Ir kas nebutinga, ir aplamai prie ko cia tamyyysta? Ir mano tariama drauge kuri mane neva kazkada kazkur pakiso...

nouskaudos niekur nedingsta ir palengva ėda mus iš vidaus.
Jums būdinga
Ar atleidot bobutei? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 19:54
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:50)
Nu kam tos lervos, zertvos. Be jų diskusijų nematote
Jūs gi ne bobutė ir cambala. Ar tas pats lygis?

O tam, kad ji pajaustu malonuma, kai kitus vadina bukais, neprotaujanciais ir t.t. Ir kaip ji teisina toki savo pomegi. TAi dabar lai srebia, zinoma ultruotai, bet...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:53)
O tam, kad ji pajaustu malonuma, kai kitus vadina bukais, neprotaujanciais ir t.t. Ir kaip ji teisina toki savo pomegi. TAi dabar lai srebia, zinoma ultruotai, bet...

o dieve, ji mano, kad mane izeidineja ir as cia irgi laikysiu nuoskaudas visa gyvenima lotuliukas.gif vargsiuke 4u.gif
cia kaip noredama man atkersyti sugalvotu metyti mesla ibridusi i meslo kruva, o as stoveciau toli toli... biggrin.gif
tu supranti, kad be poros jusu neadekvaciu niekas cia nesiskaudina ir visiem pofig visi tie zodziai cia?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:01)
As tau ... Mazute, auuu, tu virtualiam pasaulyje  mirksiukas.gif
Burbele, as negaliu is tves atimti malonumo pafantazuoti, tu gi tuo gyveni.

Eik jau pailseti, jau pervargai penkta para tik su trumpais keliu calqndu naktiniais pailsejimais, mamkose barskindama klavisais. Tu ir tik tu parasei, kad lutuke inkscia. As paprasiau igarsinti, kaip tu galvoji ji inkscia.

Nebaraškini, ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 19:52)
Ten buvo apie tai, kad sunų šiknos nekelia jokių minčių kokiu tik nori rakursu. Šuo ir tiek. Viskas. Taškas, o žmonių kelia. </p><p></p><p>Ir nu ne dėl to tas minčių šuoliukas, kad aš "kalė":D</p>

dieve, ne apie tai gi buvo sneka, niekam manau nekelia jokiu minciu sunu anuskai apart, kad tai suns anusas, kalbejom apie zmogaus veiksma imti fotkinti kelti viesai,delioti , siulyti pauuostyti, man tai nepriimtina ir toks mzogus man neatrodo labai stabilus, na asocialai buna sako ciulpk b ar panasiai, neiznau kakzas man is tos operos. O tu ka pamanei, kalbam, kam kokias mintis sukele? blink.gif
Atsakyti