Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Tai gal ir abi rankas nusipjovus kokybe neprarandama? Ir kojas gal galima nusipjaut?

Nes jei nera skirtumo tai kam pinigus metyti kelnems ir marskiniu rankovems?

Tiesiog aš seniau maniau panašiai kaip tu rašei. 

Aš net su mintimi apie skyrybas susitaikyti negalėjau, o ir pasekmių liko, bet praėjus keletui metų viską gavosi sutvarkyti puikiai. Tiesa, galvoje visų pirma. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:37)
Tu dazniau kartok tuos savo kliedesius kaip mantra, gal kas ir patikes  biggrin.gif
O man tai pofig, nepakaltinama.
Papildyta:
Nezinau, neuosciau. jei tai nutiktu tamstai butinai pranesiu, kad savo saviverte pasikeltumet.

tikrai zinok matosi, kad daraisi nepakaltinama...gliukes ant gliukiu...tu jauciu nei nesuvoki, kad seizi ar ne? unsure.gif

bet tokie siulimai tamstai visia normalus ar ne? su mielu noru atiduotumet auginti tokiam zmogui,kuris tokius dalykus siulo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:38)
auklejimo?  blink.gif jauciu vel nepacituosi, nebent sugebetum sukurti zinote,kaip as moku  biggrin.gif
tu rysio nerandi tarp vaiku ir naminiu gyvunu, kuriuos zmones vadina seimos nariais? bigsmile.gif
na taip ir maniau, ka djum gyvunai paskutinei vietoj, is kuriu jum visai normalu tyciotis... unsure.gif

Rimtai ana nepakaltinama.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:28)
Zinuciu klastotoja, zinutes fabrikuoji tik tu. Ir tai tavo vizitine kortele SM. As tikrai ne sventa, bet tu sutre, perzengei padorumo ribas.

Mes esame skirtingos, aciu Dievui. Nes tu jau Amadeja i smeizikes irasei, durne.

Jūsų draugė prisidėjo. Na įžeidė jūs. Lb įžeidė. Jūs to nesitikejot.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:38)
Dėl skiepų.
Jos kvailos bobos tiki viskuo ką rašo DELFI

O jei per lrt ir jei dar Simonyte pasako, tai sventa tiesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:39)
tikrai zinok matosi, kad daraisi nepakaltinama...gliukes ant gliukiu...tu jauciu nei nesuvoki, kad seizi ar ne? unsure.gif

bet tokie siulimai tamstai visia normalus ar ne? su mielu noru atiduotumet auginti tokiam zmogui,kuris tokius dalykus siulo?

Kas daros, kai tevai nuo vaiksytes savo atzalas po kabokus taso, rezultatas akivaidus, gyvena durne, paraleliniam pasaulyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 19:42
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:42)
Ka daro kai tevai nuo vaiksytes savo atzalas po kabokus taso  4u.gif

matai, tai, kad tu nuolat melais remiesi, kad argumentuoti kazka, man tik suteiki pasitikejimo ant kiek as teisi visame kame ka rasau mirksiukas.gif Tiesiam doram zmogui, nereiktu remtis melais.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:41)

Nezinau apie ka cia, bet...
Jei ji drauge, as jai atleidziu.
Atsakyti

oi reikia tik tiketi mokslu ir simonyte su dulkiu isgydys, kam tie medikai is vis biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Mano draugei irase i ta inetrenetine sistema, kad ji pasiskeipyjusi, nors nebuvo biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
tikrai nesupratau, kaip galima persokti mastant apie suni ant zmogaus ir dar su seksualine potekste... unsure.gif

Tiek to

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:41)

jei jauciu labiausiai abydna, kad ji pati patikejo, kad sia zinute rase, as tirkia nesitikejau taip gerai pataikyti, man taigeriausias ivertinimas biggrin.gif
bet viskas vel gi nuo jos melu prasidejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:43)
matai, tai, kad tu nuolat melais remiesi, kad argumentuoti kazka, man tik suteiki pasitikejimo ant kiek as teisi visame kame ka rasau  mirksiukas.gif Tiesiam doram zmogui, nereiktu remtis melais.

Neik tu marazmatike kiek nori...
Atsakyti

Papildyta:
tikrai nesupratau, kaip galima persokti mastant apie suni ant zmogaus ir dar su seksualine potekste... unsure.gif

nu dar pagalvok. suo,moteris

kas yra amadeja?

ir suprasi, kur sokineja jos mintys

Atsakyti