Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:03)
Puikiai Suprantu, kad čia ne tokie žmonės renkasi.

Tikrai ne tokie kaip tamsta, nepergyvenkite, tretiem asmenims jusu nusisnekejimu nesiusim.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 17:19)
matai skyrybos neatsitinka per para, iki ju abu prissideda vienaip ar kitaip ir del to atsakingi abu, nes abu kuria tuos santykius, issirenka vienas kita galu gale.
o gereja tada, kai suvoki savo atsakomybes dali, o ne laikas savaime. laikas atvirsciai nuoskauda gali didinti ir didinti iki ligos dasivarymo...

Sena dainele. Aukos irgi kaltos ne tik banditai. Maty vargshus ishnervav ir tie neturejo kitos isheities ttik suvaryti peilius
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 19:03)
aš suprantu kodėl jis taip daro. Jis savotiškai keršija varydamas ant vegetarų ar gyvūnų mylėtojų, nes kadangi yra kitoks, jis dažnai irgi kenčia nuo žmonių nesupratingumo. Bet jis niekada ir neslėpė, kad yra pažeidžiamas.
O ar galime tą patį pasakyti apie tą neminėtą veikėją? Jei ji pažeidžiama, tai lai išsikalba ir prašo pagalbos

Geras supper, MOnteverte, tu nugalejai, as neturiu zodziu, liko vienos raides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:06)
Tikrai ne tokie kaip tamsta, nepergyvenkite, tretiem asmenims jusu nusisnekejimu nesiusim.

Siųskit
Aš nk prieš
O va MK bijo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 19:09
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 19:05)
meluoji vel ir vel ir vel  biggrin.gif

TAi, taip taip...
Sukciuviene, klastojanti oponentu zinute.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:08)
Siųskit
Aš nk prieš
O va MK bijo

O ar as klausiau leidimo?
Ir kam man tapatintis su veiksmu kuriuo as slyksciuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 19:11
pamiršot dar mediciną. Lietuvoje dar ir mediku sau reikia būti, nes garantuotai negausi visų reikiamų tyrimų, bus kas nors nuslėpta, patingėta pranešti apie tai ir pan. Pasamdyti nekompetetingi žmonės, kurie prastai valdo kompą ir pan. Pvz. kovidiniu laikotarpiu vienai pacientei mažesnio miesto poliklinikoje liepė gyvai ateiti atsiimti tyrimų rezultatų, nors turėjo tiesiog įrašyti juos į duombazę ir sekantis gydytojas juos pasižiūrėtų. Arba kitas atvejis, neįrašė siuntimo į esveikata, kad siunčia pas akių gydytoją ir okulistas jo nerado sistemoje, žmogus nusispjovė ir sumokėjo už vizitą, nors turėjo būti nemokamas tas vizitas. Ir t.t. ir pan.
O čia kasdien patriotės bando parodyti kaip pas mus gera biggrin.gif Nu ne, deja, iki gera dar toli ir gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:10)
TAi, taip taip...
Sukciuviene, klastojanti oponentu zinute.
Papildyta:
O ar as klausiau leidimo?
Ir kam man tapatintis su veiksmu kuriuo as slyksciuosi...

Jūs nesuprantat. Na ką jūs siustumet apie mane? Kas jums nepatinka?. Kad aš ir mano vaikai nejaučia nuoskaudų Putinui? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 19:11)
pamiršot dar mediciną. Lietuvoje dar ir mediku sau reikia būti, nes garantuotai negausi visų reikiamų tyrimų, bus kas nors nuslėpta, patingėta pranešti apie tai ir pan. Pasamdyti nekompetetingi žmonės, kurie prastai valdo kompą ir pan. Pvz. kovidiniu laikotarpiu vienai pacientei mažesnio miesto poliklinikoje liepė gyvai ateiti atsiimti tyrimų rezultatų, nors turėjo tiesiog įrašyti juos į duombazę ir sekantis gydytojas juos pasižiūrėtų. Arba kitas atvejis, neįrašė siuntimo į esveikata, kad siunčia pas akių gydytoją ir okulistas jo nerado sistemoje, žmogus nusispjovė ir sumokėjo už vizitą, nors turėjo būti nemokamas tas vizitas. Ir t.t. ir pan.
O čia kasdien patriotės bando parodyti kaip pas mus gera biggrin.gif Nu ne, deja, iki gera dar toli ir gražu smile.gif

Žinau atvejį, kai žmogui tempą buvo 39 ir jam buvo pasiūlyta važiuoti namo. Autobusų. Kitą dieną testas buvo teigiamas
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:13)
Jūs nesuprantat. Na ką jūs siustumet apie mane?  Kas jums nepatinka?. Kad aš ir mano vaikai nejaučia nuoskaudų Putinui?  biggrin.gif

As turedama ka siusti, nesiunciau ir nieko nedariau... Mano savivertes, bobturgis SM neitakoja. Todel as net galvoti ta tema nematau prasmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 19:17
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 19:16)
As turedama ka siusti, nesiunciau ir nieko nedariau... Mano savivertes, bobturgis SM neitakoja. Todel as net galvoti ta tema nematau prasmes.

Aš žinau. Puikiai atsiskleidet. Kai kalba ėjo apie vaikus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 10, 19:06)
Sena dainele. Aukos irgi kaltos ne tik banditai. Maty vargshus ishnervav ir tie neturejo kitos isheities ttik suvaryti peilius

matai tarp auko sir bandito yra skirtumas, kad jie nekure jokiu santykiu, jei zmogus tik eina mieste ir ji uzpuola zinoma jis neatsakingas uz tai.
Bet jei du zmones savo noru susituokia, gyvena, kuria santykius ir tie santykiai isyra, kodel manai, kad tik vienas kaltas? juk skyrybos tik jau paskutinis zingsnis, iki to ilgai buna susvetimejimas, nepasitenkiniams, nesprendziamos problemos arba paprasciausiai neatitikimas vienam kito, blogas pasirinkimas is pat pradziu...nejau tau butugeriau jei ji butu pasilikusi ir butumet tokie gyvene kartu nu bele po vienu sotgu? nekesdami vienas kito? tau tikrai taip butu geriau?
santuoka gi nera tik fiznis buvimas salia, tai daug daugiau, ir jei zmoniu niekas nebejungia, miegojimas vienoje lovoje, po vienu stogu visai nieko nereiskia, tai jau nebe seima.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 19:19)
Aš žinau. Puikiai atsiskleidet. Kai kalba ėjo apie vaikus.

Taip, taip...
Tamstos interpretacijom kaip visada, vietos sia tema visada SM bus. RAsykite kiek galima daugiau ir issamiau mirksiukas.gif
Atsakyti

jo zinok ir as nustebau labai kai Amadeja nuo minciu tik apie suns anusa perejo prie minciu apie moters sikna unsure.gif

Nes man šuo tik šuo, o žmonės minčių kelia.

Bet nesistebiu, kad nesupratai minties.

Atsakyti