Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 18:37)
😅tikrai nesirenka pagal tai, kaip kažkokiai bobai nrpatinka kalbos raiška 😅😅😅</p>

tai sakai visokiem asocialam, kuriem keiktis, kaip duona kasdienine valgyti, sunu anusu fotkintojam duoda ir vargo nemato? as buvau geresnes nuomones apie tavo veisejus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:32)
unsure.gif fu, gal musu damu vyras?

pafantazuok, pafantazuok, cia toks tavo prasmingas leidimo laikas...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 18:40)
O kaip ji inkscia? Vat man parupo bais? Negali irasyti ir imesti pavyzdzio kaip tu galvoji ji inkscia? Mokesi pasinaudoti kompiuteriu ikeliant audio?

GAiliai ir veidmainiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:39)
Nieko ji nepraneša. Dėl skiepų atsimeni? Kaip buvo
Jai tai nesuprantama

jo tyli ir piktinasi, kad kiti pilietiski. Viaksu suskiepyjo skiepais, kuriasi nebuvo galima skiepyti ir nutylejo...
Su kaimynais tas pats, i akis sypsosi, o velnia galvoja, ir cia tipo musu geri santykiai su kaimynais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:37)
Mazute, tiek daug savo fantaziju prirasei apie mano dieduka, ir cia giniesi... Ar berasydama orgazma pajutai?

Nu diedukai ir Afrikoje diedukai biggrin.gif atrodo, kad jis kitoks nei visi senstantys vyrai. Dar be to puse savo gyvenimo pragėręs.
Mums gi ne šešiolika, bišky baraškinam apie tai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:40)
tai sakai visokiem asocialam, kuriem keiktis, kaip duona kasdienine valgyti, sunu anusu fotkintojam duoda ir vargo nemato? as buvau geresnes nuomones apie tavo veisejus.. unsure.gif

Kazkam mat idomu jos kliedesiai ir nuomone apie veisejus...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 18:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72929798" data-time="1644510897"><div><p>traumuot? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaNe , ne visos tokios pazeidziamos kaip tu cia nuolat besitraumuodama ir isizeidinedama. Paparsciausiai tai netinkama veikla ir apie ja galima pranesti, kaip apie kitas netinkamas veiklas ir tiek.
ar tu sakai, kad nereikai buti pilietisku ir perspeti apie neadekvacius sunu augintojus, veisejam, jie gi taip kruuopsciia renkasi klientus ar nebe jau?</p></div></blockquote><p>😅tikrai nesirenka pagal tai, kaip kažkokiai bobai nrpatinka kalbos raiška 😅😅😅</p>

Alioo. Siusk foto.
Tarkim, tau vaikų mokytoja (gydytoja ) atsiunčia savo katino, šuns išangę, lytinius organus ir pastoviai. Tu:
1) pradedi irgi fotografuoti savo katino, šuns ir persiunti jai
2) padėkoji už gražias foto
3) nedelsiant praneši direktoriui
4) tavo variantas gal kitoks
Tai čia normalus būtų elgesys iš tokiu žmonių. Ar SM čia kita terpė ir renkasi visai kito intelekto žmonės? Tai čia gal galima.
Jeigu neatsiusi, tai reiškia viena kalbi, kita mastai.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 18:40)
O kaip ji inkscia? Vat man parupo bais? Negali irasyti ir imesti pavyzdzio kaip tu galvoji ji inkscia? Mokesi pasinaudoti kompiuteriu ikeliant audio?

ziauru, kaip tai fantazija zmogaus grybauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:41)
GAiliai ir veidmainiskai  mirksiukas.gif

Audio nemoki irašyti kaip manai ji inksčia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 vasario 2022 - 18:50
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 18:42)
Nu diedukai ir Afrikoje diedukai  biggrin.gif  atrodo, kad jis kitoks nei visi senstantys vyrai. Dar be to puse savo gyvenimo pragėręs.
Mums gi ne šešiolika, bišky baraškinam apie tai  biggrin.gif  .

Oi, burbyte, burbele... slabo, oi slabo... Fantazuok toliau mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 18:45)
Audio nemoki irašyti kaip manai ji inksčia?

Burbele, kad ana nera verta polemikos, brudu buras... Fiii
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:44)
ziauru, kaip tai fantazija zmogaus grybauja  biggrin.gif

Butent net iki zoofilijos nugrybauja, savo sventeiviskomis mintimis, tik pamacius suns pasturgalio nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:46)
Oi, burbyte, burbele... slabo, oi slabo... Fantazuok toliau  mirksiukas.gif
Papildyta:
Burbele, kad ana nera verta polemikos, brudu buras... Fiii

bure tu bure, tik visa diena nenustodama apie mane varai ir varai, fantazuoji ir fantazuoji, susilaukei galu gale mano demesio ir vel nepatnkinta. nepatenkint ai rnepatenkinta nuoryto iki vakaro cia, nejau taip neiko geru ir nepasidalinsi pe rvisa diena bigsmile.gif

pvz pas mus labai garzi diena, saule sveicia visa diena, smagu, darbo diena eina i pabaiga,labai sekminga diena , o pas tave kas gero nutiko siandien?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:47)
Oi, burbyte, burbele... slabo, oi slabo... Fantazuok toliau  mirksiukas.gif

Tau turbut atrodo, kad mes sesiolikines staciais papukais ir nieko dar nezinom apie vyru amžių ir mikasiu veiklą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:47)
Butent net iki zoofilijos nugrybauja, savo sventeiviskomis mintimis, tik pamacius suns pasturgalio nuotrauka.

jo zinok ir as nustebau labai kai Amadeja nuo minciu tik apie suns anusa perejo prie minciu apie moters sikna unsure.gif
Atsakyti