Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 18:05)
>Ne, nu bus gėda prieš juos, kad su tokiais kaip tu išvis bendrauju😅😅😅 nesupras žmonės😅😅</p>

Kodėl tau turi būti gėda prieš kažką
Nesveika saviverte? Be to jie gi nesupranta lietuviškai
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:23)
Aš tai kiaulę matau smile.gif

jo kiaule straipsnyje apie taip, kaip sunku ukininkam Lietuvoje, Vel negatyvas apie Lietuva ir vel sauks, kad mes juo dalinames unsure.gif O antra as irgi kiaule pamaciau, o ji spienelius....idomus visgi zvilgsnis..

vat visa diena laukiu kakzo pozityvaus paie Lieutva ir nesulaukiu, kazin kodel. Sakau bus kuom paisdziaugti del gimtos salies...net eiliu pirdejau graziu, o va i atsakyma nieko tik negatyvas istisinis, tik noras narstytis iskrypimus..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 18:26)
Tavo liga tave taip ar taip vedzioja iskreiptu fantaziju labirintais.

Burbele, bet tu ne ka maziau esi itakota fantaziju, apie forumo nariu vyrus ir ju pajegumus lovoje.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:12)
Aaa. Todėl ji taip reaguoja. Viskas aišku tuomet

Oi biggrin.gif , as kai atsimenu tuos laikus biggrin.gif . Diena veltui buvo praleista mamkose, jei ji nepasigirdavo, kad ne viena mamkose neturi tokio diedo, kaip ji, su tokia birka biggrin.gif
Atsakyti

Tai ką atrašė? Nu l įdomu 😅

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:28)
Eik issitrink galva.

si zinute tau sukele pasitenkinima ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:10)
man tokie vyrai kuriem stojasi del peduciu ir bateliu primena senus impotentus, kurie jau kitaip nebesusijaudina...normaliam vyrui nereikia visu tu kaspineliu  biggrin.gif Gal kai tokiso disfunkcijos tai ir prisigavoja bala zino ko...

as nesuprantu, kaip tokiu elementariu dalyku nesuprasti  unsure.gif

Vinted yra toks vienas, tai visos mergos "sharahajutsia", pėdos foto prašo atsiust smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:29)
Burbele, bet tu ne ka maziau esi itakota fantaziju, apie forumo nariu vyrus ir ju pajegumus lovoje.

badnai rasti draugu, prie ko vel prisiplakti, kad neatrodytum taip vienisa su savo pasitenkinimu is iskreiptu fantaziju apie kitus narius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:28)
Kodėl tau turi būti gėda prieš kažką
Nesveika saviverte? Be to jie gi nesupranta lietuviškai

Jau kam kalbeti apie sveika saviverte, jei suns pasturgalis taip sugebjo pacia traumuoti.

Kita vertus, vesejas, ne kazkas, jei tu esi atsakingas gyvuno augintojas, su veiseju kontaktuoji pastoviai. Konsultuodamasis, del augintinio, ar siaip pranesinedamas, kaip jis gyvena.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:14)
O man aisku, kiek ir ko jums reikia, kad pajaustumet pasitenkinima.
Siaip, respektabilios moterys, taip nesielgia.

Dekui, savo reakcija, eilini karta patvirtinot mano izvalgas  mirksiukas.gif

Iš kur jūs traukiat? Aš paprastas žmogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:30)
Vinted yra toks vienas, tai visos mergos "sharahajutsia", pėdos foto prašo atsiust smile.gif

unsure.gif fu, gal musu damu vyras?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:31)
badnai rasti draugu, prie ko vel prisiplakti, kad neatrodytum taip vienisa su savo pasitenkinimu is iskreiptu fantaziju apie kitus narius?  unsure.gif

Oi ne, pakanka taves ir burbeles, aptarimo apie mano lovos reikalus. As pass, cia jusu megstamas ir turiningas laiko praleidimas. Veidmaine.
Atsakyti