Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 13:15)
Del to visa psichologija cirkuliuoja apie zmogaus vaikyste. Viskas, kas cia matom, yra vaikystes traumos.

Vsio, varau maudytis ir I masazus, savo lasinius paaliejuoti  biggrin.gif

Būtent.
"Pasak psichologų, nuoskaudos prasideda jau vaikystėje ir vėliau lydi mus visą gyvenimą. Manoma, kad tai vaikiškas psichologinis kompleksas."
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 17:51)
Mano vaikai skirtingi, manau skirtingos bus ir ju reakcijos. Nezinau, nes aciu Dievui, jiems neteko patirti tai ka patyre Montekrista ir kiti vaikai, kai ju tevai, dedes, broliai ir t.t. ejoginti laisves.

O butinai privalo kas nors zuti is savu. SAlyginai normalus vaikai reaguoja i bet kokia zmoniu mirti, o jei tai buvo sausio 13, kai LIetuvos visuomeneje vyra itampa, visai logiska, kad vaikai stresuos kaip ir ju aplinkos ratas.

Cia pati is savo patirties kalbate? Ne visi, oi ne visi. Dazniausiai kalbos ir lieka kalbomis, nes kalbant "nuleidziamas garas".
Kuo susijes suicidas su smurtine mirtimi, kai is zmogaus atimama gyvybe?

Prie to pacio, Japonija buvo su anuometine Vokietijoje kooalicijoje, vykde karinius veiksmus, zude zmones, kankino konslageriuose.
Vokietija karo metu, ypac ten, kur puole sovietai buvo suniokota, nemaza dalis civiliu zuvo ir t.t. Vokietijos sovietai atsiprasyti nenoretu?

Japonija pirma uzpuole JAV, Perl Harbora, ten gyvenantys zmones, jums nemotais?

normalu vaikui noreti zudyti? blink.gif nunu.... unsure.gif

Pearl harbour buvo karine baze skirtingai nuo 2 miesyu, kur gyveno civiliai. Japonai saude, mete bombas ant kariskiu, kas nebuvo gerai, bet manau daug blogiau numesti atomine bomba ant miestu, kur tik civiliai.
Galu gale jum gi Jav pavzydys, autoritetas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:14)
Būtent.
"Pasak psichologų, nuoskaudos prasideda jau vaikystėje ir vėliau lydi mus visą gyvenimą. Manoma, kad tai vaikiškas psichologinis kompleksas."

Bet kazkodel savo izvalgu jus netaikot sau, analizuodamos savo paciu reakcijas SM mirksiukas.gif
Iskirtinai kitiems.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:18)
normalu vaikui noreti zudyti? blink.gif  nunu.... unsure.gif

Pearl harbour buvo karine baze skirtingai nuo 2 miesyu, kur gyveno civiliai. Japonai saude, mete bombas ant kariskiu, kas nebuvo gerai, bet manau daug blogiau numesti atomine bomba ant miestu, kur tik civiliai.
Galu gale jum gi Jav pavzydys, autoritetas ar ne?

Tu gi ignoruoji mane, tai ir ignoruok.
Brestas, Sevostopolis buvo tvirtoves, matyt nieko baisaus, kad ten visus iszude. Durne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 18:21
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 14:12)
<p>speniai!!!! aaa siaubas...</p><p><strong></strong><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/agro/agroverslo-naujienos/kiauliu-augintojai-neviltyje-kokia-prasme-dirbti-kai-visas-vargas-tik-i-minusa.d?id=89375797'>https://www.delfi.lt/agro/agroverslo-naujienos/kiauliu-augintojai-neviltyje-kokia-prasme-dirbti-kai-visas-vargas-tik-i-minusa.d?id=89375797</a></p><p>o spenelius galima?</p>

Aš tai kiaulę matau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 18:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72929758" data-time="1644508949"><div><p>Tai kelk cia savo šuns isanges foto, veislyno kontaktus. Užklausim ar tai normalu</p></div></blockquote><p>Ne, nu bus gėda prieš juos, kad su tokiais kaip tu išvis bendrauju😅😅😅 nesupras žmonės😅😅</p>

Bijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:14)
O man aisku, kiek ir ko jums reikia, kad pajaustumet pasitenkinima.
Siaip, respektabilios moterys, taip nesielgia.

Dekui, savo reakcija, eilini karta patvirtinot mano izvalgas  mirksiukas.gif

Tu cia rasai, kad pajaustum pasitenkinima ? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:20)
Bet kazkodel savo izvalgu jus netaikot sau, analizuodamos savo paciu reakcijas SM  mirksiukas.gif
Iskirtinai kitiems.
Papildyta:
Tu gi ignoruoji mane, tai ir ignoruok.
Brestas, Sevostopolis buvo tvirtoves, matyt nieko baisaus, kad ten visus iszude. Durne.

niekas nesake, kad GERAI, kai kazkas kazka zudo, tu bandai pateisnti amerikeicius, kad jie numete atomines bombas ant 2 miestu, blogiau uz tai nei viena salis nieko nera padariusi, paprasciausiai, faktas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:23)
Tu cia rasai, kad pajaustum pasitenkinima ? unsure.gif

TAi zinoma, ne vien tau taip tenkintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 18:26
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:07)
Trauma tai veiksnys, itakojantis zmogu visa gyvenima, trukdantis jam gyventi. REakcija tai momentine jausmu audra, kuri nebutinai virs trauma. Dazniausiai trauma tampa, kai zmogus neleidzia sau reaguoti-jasuti, neigia ir viska isgyvena viduje.

yra fizinė ir psichinė organizmo įtampa, REAKCIJA į slegiančias situacijas,"
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 16:08)
<p>Kaip jūs, nežinau, bet aš nuo šiol į gyvūnų spenius ir šiknas netyčia žiūrėdama galvosiu apie tai, kad Lutukei tai siejasi su sexu. Tfu. Sušiko viską biggrin.gif</p>

Tavo liga tave taip ar taip vedzioja iskreiptu fantaziju labirintais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 18:25)
Uzlipk ant balto piepiraus lapo, kad matyciau pries ka cia teisintis.

Manai, kad reikia teisintis, del to, kad cia rasai, kad pajaustum malonuma? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 18:26)
yra fizinė ir psichinė organizmo įtampa, REAKCIJA į slegiančias situacijas,"

Ir?
Atsakyti

Aš tai kiaulę matau smile.gif

Papildyta:
Bijai biggrin.gif

Rimtai gėda

Nesuprastų, kokia psichė rašinėja 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 18:26)
Manai, kad reikia teisintis, del to, kad cia rasai, kad pajaustum malonuma?  unsure.gif

Eik issitrink galva.
Atsakyti