Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Joklmn, kaip gi mes skirtingai vertinam postus. As tai ji persaicius nusisypsojau, o ana mato kazkokius ten teisinimus...
Amadeja, sveiki atvyke i smeiziku padalini 4u.gif

Su kokiu tikslu ieklama nuotrauka, IZEISTI. Nuo kada izeidimas ir zoofilija tarpusavyje koreliuojasi? GAl tik iskrypeliu galvose.

Bet tu Airijoje, tai taves nestabdo, oponentus vadinti bukais, nemastanciais, isplautom smegenim, klastoti ju zinute, aptarineti pusdieni oponento lovos reikalus...

BEt zinoma, del to kalta Lietuva, bet ne tu.

Buna ir taip, kad tie be rankos zmones, neretai gyvena pilnavertiskesni ir laimingesni gyvenima, nei tie kurie "sveiki", kaip ridikeliai.

Taip, nes kiekvienas sukrėtimas yra puiki proga pagerinti gyvenimo kokybę, susiprasti, susivokti ko išties nori ir reikia ir vertinti tai ką turi.

Atsakyti

O aš specialiai pėdutę fotkinau....
Aš norėjau parašyt, bet susilaikiau 😂   Pėdų fetišas  :blink:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 17:31
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 01:10)
Kas JI ir dar elementari? Apie ka dar prispangsit, kad pridergti, lerva?

Sausio 13, manau, as ir MK buvome ivykiu liudininkes.

O Hitlerio atsiprasyti nereikia? Japonai kaip ir buvo koalicijoje, uzpuole JAV, Kinija ir t.t. steige konslagerius.

"Ji" tai reakcija į stresą. Jūsų šeimoje įprastas toks vaiku noras žudyti?
mK giminės žuvo per sausio 13d.? Na tada gal ir tikėtina jos reakcija buvo norėti žudyti. Tai didziulis stresas, jeigu žuvo jai brangus zmogus.
O šiaip dažniausiai būna norai, vėliau veiksmai. Kai žmogus nusižudo, irgi pradžioje būna tik norai. Iš pradžių atsiranda noras, vėliau veiksmas.
Prie jo čia hitleris? ar Hitlerį sulyginot su žmonėmis, kuriu artimieji žuvo, dėl atominės bombos. Kur jūsų empatija?
Kas steigė konclagerius? Nėščios moterys, vaikai, senukai?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 07:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72929324" data-time="1644441439"><div><p>
Laukit vartotojo įkelta nuotrauka
PO to kai skundetes veisejui, net neabejoju.</p></div></blockquote><p>Nesupratau, ta raudonšiknė tikrai rašė kažkokiam veisėjui dėl kažko? biggrin.gif oi bl tas turbūt lūžo biggrin.gif:D</p>

Tikrai rašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 15:55)
tai bl ką, nuogo kūno negana? Rengtis čia dar kažkaip??? Ką, riebalų rinkės nebetraukia diedo???????? </p>

duok daugiau darbo savo tinginiui, kad mažiau ant sofos sėdėtų išsivertęs, tada bus viskas ok biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 16:12)
Man įstrigo iš seminaro: Vienas žmogus sėdi ir beldžia pirštais į stalą, o kitą tas labai erzina. Kurio tai bėda? smile.gif </p>

eik tu? o tai kieno bus bėda, kai vienas linksmas žmogus naktį klausysis muzikos, nes jam gera, linksma, o kitas erzinsis, nes negali miegot?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 17:39)
"Ji" tai reakcija į stresą. Jūsų šeimoje įprastas  toks vaiku noras žudyti?
mK giminės žuvo per sausio 13d.? Na tada gal ir tikėtina jos reakcija buvo norėti žudyti. Tai didziulis stresas, jeigu žuvo jai brangus zmogus.
O šiaip dažniausiai būna norai, vėliau veiksmai.  Kai žmogus nusižudo, irgi pradžioje būna tik norai. Iš pradžių atsiranda noras, vėliau veiksmas.
Prie jo čia hitleris? ar Hitlerį sulyginot su žmonėmis, kuriu artimieji žuvo, dėl atominės bombos. Kur jūsų empatija?

Mano vaikai skirtingi, manau skirtingos bus ir ju reakcijos. Nezinau, nes aciu Dievui, jiems neteko patirti tai ka patyre Montekrista ir kiti vaikai, kai ju tevai, dedes, broliai ir t.t. ejoginti laisves.

O butinai privalo kas nors zuti is savu. SAlyginai normalus vaikai reaguoja i bet kokia zmoniu mirti, o jei tai buvo sausio 13, kai LIetuvos visuomeneje vyra itampa, visai logiska, kad vaikai stresuos kaip ir ju aplinkos ratas.

Cia pati is savo patirties kalbate? Ne visi, oi ne visi. Dazniausiai kalbos ir lieka kalbomis, nes kalbant "nuleidziamas garas".
Kuo susijes suicidas su smurtine mirtimi, kai is zmogaus atimama gyvybe?

Prie to pacio, Japonija buvo su anuometine Vokietijoje kooalicijoje, vykde karinius veiksmus, zude zmones, kankino konslageriuose.
Vokietija karo metu, ypac ten, kur puole sovietai buvo suniokota, nemaza dalis civiliu zuvo ir t.t. Vokietijos sovietai atsiprasyti nenoretu?

Japonija pirma uzpuole JAV, Perl Harbora, ten gyvenantys zmones, jums nemotais?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 16:18)
Jei klausimas man, beda to, kuris erzinasi, nes jam vieninteliam blogai  ax.gif
Bet emaptiski zmones, del sito gali susitarti, tai yra ne nepataisoma problema.

Musu atveju, visi, net ir anoje puseje zino, kad jokiu iskrypimu nera ir nebuvo. Cia eilinis kerstas, sumenkinti iskaudinusi asmeni. Na ir pasiteisinti, del idiotisko laisko rasymo veisejui.

dar viena kvailutė

tu vis ar nesupratai, kad uarda rašė ne dėl iškrypimų su šunimi, o dėl to, kad veisėja labai apsišovė, kad pardavė savo darbo vaisių, galimai išmylėtą šuniuką žmogui, kuris pastoviai keikiasi, pastoviai tyčiojasi, kelia neskaniai atrodančias foto į viešą forumą, atvirą jo skyrelį. Na kad pasidomėtų ar tam žmogui visi namie, ar jis tikrai vertas auginti tą gyvūną, ar gali, ar jo psichika tikrai tą leidžia.
Tu rimtai to nesupranti ar apsimeti durnele? o gal taip kerštauji a la nesuprasdama?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 17:50)
duok daugiau darbo savo tinginiui, kad mažiau ant sofos sėdėtų išsivertęs, tada bus viskas ok biggrin.gif
Papildyta:

eik tu? o tai kieno bus bėda, kai vienas linksmas žmogus naktį klausysis muzikos, nes jam gera, linksma, o kitas erzinsis, nes negali miegot?

Cia tu kam ir apie ka?

Tam kuris klausosi muzikos, nes yra istatymas draudziantis trikdyti nakti ramybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 09:51)
As abejoju, kad tai neimanoma suprasti. Kertam lazybu, kad ana kozna geguzes 9d bega i rusu kariu kapines gelytes delioti... Jei galetu ir kaloradke isisegtu.

Jei ka, as miniu geguzes 8d, nes si diena man irgi svarbi, svarbi, nes toj mesmalej mano tetis liko gyvas, as prisimenu jo pasakojimus apie kara. Vaje, vaje, jis vel mane traumavo jais  mirksiukas.gif
Papildyta:
Suo cia ne prie ko. Bobute ir cambala negraziai uarda isvadino. Tikrai negraziai, nesirinkdamos zodziu, bet...  mirksiukas.gif Bet kaip cia nekarta mums kartojama buvo, kad cia tik virtualus pasaulis, personazu vaidmenys ir t.t.

Rupinimasis suniu tai tik priedanga, na pripazink, keista i bobturgi velti trecia, nieko nesusijusi, asmeni. Na, bet, o, taciau... TAi badoma pridengti NEABEJINGUMU.

Aš einu į kapines gegužės 9 d.? Čia kur VLn? Ne nu čia jau visai nusisnekejot biggrin.gif
Jums ne prie ko. Nes nesuvokiat kaip šeimininkai myli savo augintinius. Tai kaip negražiai pavadino mane? Aš rimtai neatsimenu. Nes čia visos viena kitą negražiai vadina. Tai kodėl tada dėl cambalos nesikreipiau? Na jeigu raset, kad ir cambala negražiai išvaino. Cambala nedėjo savo augintinių isangiu foto turbūt, ane?

Ir dar, jau rašiau, antipatiją jai pajaučiau iš karto. Nepernesu žmonių, kurie šika ant savo tėvų. Na kaip jūs ten sakot kas šika ant savo tėvynės, tas kas? Tėvai, vaikai man šventa. O Cambala rūpinosi motina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 17:55
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 17:55)
Cia tu kam ir apie ka?

Tam kuris klausosi muzikos, nes yra istatymas draudziantis trikdyti nakti ramybe  mirksiukas.gif

trikdyti kitų ir per paskaitas nederėtų mirksiukas.gif
ar jei įstatymo griežto nėra, tai tau viskas pagal nutylėjimą leidžiama? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 10 vasario 2022 - 17:58
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 17:55)
Aš einu į kapines gegužės 9 d.? Čia kur VLn? Ne nu čia jau visai nusisnekejot  biggrin.gif
Jums ne prie ko. Nes nesuvokiant kaip šeimininkai myli savo augintinius. Tai kaip negražiai pavadino mane? Aš rimtai neatsimenu. Nes čia visos viena kitą negražiai vadina. Tai kodėl tada dėl cambalos nesikreipia? Na jeigu raset, kad ir cambala negražiai išvaino. Cambala nedėjo savo augintinių isangiu foto turbūt, ane?

Ir dar, jau rašiau, antipatiją jai pajaučiau iš karto. Nepernesu žmonių, kurie šika ant savo tėvų. Na kaip jūs ten sakot kas šika ant savo tėvynės, tas kas? Tėvai, vaikai man šventa. O Cambala rūpinosi motina.

Puiku, sofos patriote. Nedaugiau nei maziau, nei tamsta nusisneka projektuodama mano vaikams ir man fobijas, traumas.

Tai zinoma, myleti gebat tik tamsta ir lutuke, visi tik imituoja 4u.gif

Na jei pati neatsimeni, kodel as turiu atsiminti?
Pati irgi, jei ka, kiba nepamenat, kaip pratrukot biggrin.gif

O kam as del jos tureciau keiptis, jei as nesikreipiau del zulikes zinutes kalstotojos lutukes?
O jei butu idejusi ne savo o kito suns pasturgalio nuotrauka, kiba kitaip reaguotumet?

Ir kam tai idomu? Jauskite pati ka norite.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 09:55)
<p>:D Bobutės šuo tipo kažkaip kentėjo?</p><p>:D oi negaliu, taip ir matau veisėjos veidą biggrin.gif</p>

Nu tu ir durna. Sorry, išsprūdo
Atsakyti

"Ji" tai reakcija į stresą. Jūsų šeimoje įprastas toks vaiku noras žudyti?
O šiaip dažniausiai būna norai, vėliau veiksmai. Kai žmogus nusižudo, irgi pradžioje būna tik norai. Iš pradžių atsiranda noras, vėliau veiksmas.
Papildyta:
Tikrai rašiau mirksiukas.gif

Jei ne paslaptis, ką atsakė 😅😅😅😅😅

Atsakyti