Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

kam skaiyti klasika, ta prasta literatura, siulyciau skaityti iskirtinai Simonytes ir Lansbergio eiles. JOs tokios grazios, ir edukuotos ir empatiskos ir vsiai visai ne kaip Puitno izeidinejimai

Šaukiu aš Tautą,
Koldūnu užguitą
Ir blaškomą, it liotčikas rytuos.
Į kremliaus šunkelį, į naują buitį
Kur iš po vakar neskaudės galvos.

Šaukiu budulį burtis prie budulio
Ir gyvą zombį prie gyvo pirmuonies
Kad į kolorado patalus sugulus
Prigožinas mums duotų deguonies.

Iš pašalių, iš priedangų išeikit
Apsiaukit asilo batus rausvus
Kubilių kuo garsiau visi pakeikit
Ir rublių jums nulis riebus lietus.

Rasa Jukneviciene, sakiau, kad sulauksit ir Jūs savo komisijos? Listeriozės ordino kavalierius ir apsimelavęs durnius gavo instrukciją iš prigožino.

JAUNAM PAREIGŪNUI
Iš didžio liūdesio
dėl viso šūdesio
jis nenorėjo būti.
O aš sakiau - nereikia.
Taip visad būna, vaike.'
Mes dar surasim tikrą būtį.

LIETUVOS JURODIVAI ir KLIKUŠOS
Senovės Rusijoje buvo ypatinga kategorija viešų
įtakotojų -- influencerių, kurie vadinosi ir buvo vadinami
itin raiškiai:
J u r o d i v a i ir
K l i k u š o s. (Šios dar ir "biesnovatos").
Tai ne tik senovė, ne tik Rusija. Apsidairykim.
Atpažinkime Lietuvos nūdienius j u r o d i v u s ir k l i k u š a s.
Pirmieji kalba neva dangaus, mokslo bei Markso vardu, kursto pyktį,
o antrosios ardosi svaigdamos ir platina isteriką.
Patarimas: atsiribokim ir nepasiduokim jų liguistai įtakai.

Parašiau keistuolišką (provokacinį) posmelį
"Lokys/ kriuksėjo apie meilę/ mažai ryžai lakštingalai" --
ir pasipylė kritika.Parašiau keistuolišką (provokacinį) posmelį
"Lokys/ kriuksėjo apie meilę/ mažai ryžai lakštingalai" --
ir pasipylė kritika.
Realistinė: "Lokiai nekriuksi!", "Lakštingalos - ne ryžos"...
Simbolistinė: kas ta lakštingala?
Ar Lietuva?
Ar Oželytė?
Poezija, matote, talpus dalykas.
Skaitytojas dalyvauja kūryboje.
Realistinė: "Lokiai nekriuksi!", "Lakštingalos - ne ryžos"...
Simbolistinė: kas ta lakštingala?
Ar Lietuva?
Ar Oželytė?
Poezija, matote, talpus dalykas.
Skaitytojas dalyvauja kūryboje.

na susirasit ir daugiau tokios nuostabios kurybos ir israiskos perlu 4u.gif
Atsakyti

Kaip jūs, nežinau, bet aš nuo šiol į gyvūnų spenius ir šiknas netyčia žiūrėdama galvosiu apie tai, kad Lutukei tai siejasi su sexu. Tfu. Sušiko viską :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 16:08)
<p>Kaip jūs, nežinau, bet aš nuo šiol į gyvūnų spenius ir šiknas netyčia žiūrėdama galvosiu apie tai, kad Lutukei tai siejasi su sexu. Tfu. Sušiko viską biggrin.gif</p>

idomiai isvartei, kai tik tau tai su seksu susije pasirode, o as tik pasakiau, kad tai iskrypimas... unsure.gif
geriau eik tinkamos literaturos skaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 16:08)
<p>Kaip jūs, nežinau, bet aš nuo šiol į gyvūnų spenius ir šiknas netyčia žiūrėdama galvosiu apie tai, kad Lutukei tai siejasi su sexu. Tfu. Sušiko viską biggrin.gif

VA kodel iskrypeliai turi buti gydomi, nes savo iskrypimu traumuoja aplinkinius 4u.gif
Atsakyti

Negydytoja bet peza, savo fantazijom fontanuoja ir zmones pas gydytojus siuntineja. Visa pusdienisia tema kliedi.

Mane nesujaudins nei suns, kates, ar dar bala ko pasturgalio nuotraukos, net fantaziju neklis, daryk tu su manim ka nori. O jei tau cia asocijuojasi su zoofilija, soriukas, cia jau tavo tarakonai galveleje ropoja.

Juokingiausia, kai elementaru bandyma izeisti, o tuo cia pasizymi ne vienas ir ne du, tame tarpe ir as, sutres bando ivynioti i iskrypima-zoofilija. Va cia tai, soriukas, kritimas zemiau grindjuostes. Iskrypeliu fantazijos sia tema akivaizdzios, ir iskrypeles yra ne tos kurios izeidziancia nuotrauka itepre, o tos, kurios zoofiliskai seilejosi i ja ziuredamos.

Man įstrigo iš seminaro: Vienas žmogus sėdi ir beldžia pirštais į stalą, o kitą tas labai erzina. Kurio tai bėda? :) 

Atsakyti

Kaip jūs, nežinau, bet aš nuo šiol į gyvūnų spenius ir šiknas netyčia žiūrėdama galvosiu apie tai, kad Lutukei tai siejasi su sexu. Tfu. Sušiko viską :D

🤣🤣🤣

O aš būsiu iškrypus selektyviai, bet kitais būdais, pvz.su kojinėm ir pnš.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 16:12)

Man įstrigo iš seminaro: Vienas žmogus sėdi ir beldžia pirštais į stalą, o kitą tas labai erzina. Kurio tai bėda? smile.gif </p>

Jei klausimas man, beda to, kuris erzinasi, nes jam vieninteliam blogai ax.gif
Bet emaptiski zmones, del sito gali susitarti, tai yra ne nepataisoma problema.

Musu atveju, visi, net ir anoje puseje zino, kad jokiu iskrypimu nera ir nebuvo. Cia eilinis kerstas, sumenkinti iskaudinusi asmeni. Na ir pasiteisinti, del idiotisko laisko rasymo veisejui.
Atsakyti

Lutuke, negaliu eit pas daktarus, nes neduokdieve mąsto panašiai kaip tu. Bijau žmones traumuot. Po to dar patiems pagalbos prireiks  :huh2: 

Atsakyti

idomiai isvartei, kai tik tau tai su seksu susije pasirode, o as tik pasakiau, kad tai iskrypimas... unsure.gif
geriau eik tinkamos literaturos skaityti mirksiukas.gif

o tai KOKS iškrypimas tada? Šuns subinė, speniai, karvės speniai ar šikna-manai jas nuotraukose retušuoja kas nors, gėlytėm užpiešia? 

Atsakyti

Negalvok apie rožinį dramblį

Atsakyti

Drambliai irgi subines turi  :D​ 

Atsakyti

Ne nu, mane irgi traumavo 😁

Atsakyti