Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

sakiau ne karta, eiti gydytis, tam yra psichologu, psichaterapeutu paslaugos. Cia kazkokia naujina ka daryti, jei sergi? as nezinau ar tai pagydoma, bet gal kazkiek bent suvaldoma... unsure.gif

galu gale iskrypimus nevadinti normaliu elgesiu mirksiukas.gif

tau ir oralinis sexas iškrypimas ir ką dabar? Nu nečiulpi tai nečiulpk, bet kitų nemokyk to nedaryt :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 15:39)
as? lotuliukas.gif tu jau tiek mano demesio passiilgai, kad jau nebeiznai ka fantazuotis, Moonte tavo visos zinutes api emane melas ir tiek, nediskutuosiu nesivargink, eik su kuom nors kitu spaudytis savo tulzi, geroji kaimyne tu musu, su visais sutarianti lotuliukas.gif

ji matyt specialiai dabar tau keršija už tą suklastotą žinutę biggrin.gif
labai jai nepatinka būti bumerangą gavusią. O tiek palaikydavo cambalą, kai ta narių žinutes klastodavo. O būtų užtekę Moontei nuo jos nusisukti už tokį elgesį ir dar kelioms narėms ir ta taip nebesielgtų. Vienas lauke ne karys. Bet ne, maitindavo tą savo kovinį šuniuką.
O dabar šitaip pyksta gavusi atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 15:38)
taip, aš būna rašau žodį 'alio", bet nerašau garaz
taip kad nutilk gal jau, ok? metas jau tau galvą pravėdinti rolleyes.gif

tikrai nesu maciusi, kad tu toki zodi rasytum, na bet jai jau per viena viskas maisosi, burbos kalbas jau man priskyre, tau dar kazkieno.... unsure.gif eina cambaliniais zingsiniais ten pat...
Atsakyti

Įvairus seksas irgi iškrypimas 🤔

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 15:39)
as? lotuliukas.gif tu jau tiek mano demesio passiilgai, kad jau nebeiznai ka fantazuotis, Moonte tavo visos zinutes api emane melas ir tiek, nediskutuosiu nesivargink, eik su kuom nors kitu spaudytis savo tulzi, geroji kaimyne tu musu, su visais sutarianti lotuliukas.gif

man taip patiko tavo ignoras. Todel, ignoruok mane toliau 4u.gif
Gyvunu zudike, besaike mesos rijike.

TAip, taip, cia visus amnezija isitko, nepamena kokias sumas tu leidi maistui, ir kaip teisiniesi.
Melage, melage, melage... Viskas, esi laisva trechla, ignoruok mane toliau.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 15:38)
O ką daryti, jeigu patinka man ir nenoriu gydytis? 🤔</p>

tai tokia visu iskrypimu ar priklausomybiu specifika, retas kuris is ju ir islipa, dazniausiai vis gilyn klimpsta... unsure.gif
tu daryk ka nori, tik suprask, kad tai iskrypimai ir nevadink to normalumu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 15:44)
<p>Įvairus seksas irgi iškrypimas 🤔

SEksas... Fiii. JI radna turiningesne laiko praleidima forma, SM forume, aptarineja su burba mano lovos reikalus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 15:41)
<p>Kad ir fetišas. Pvz.būna vyrus jaudina moters kojos, o ypač kai ji su ilgom kojinėm. </p><p>Ar tikrai tai reik gydyti?</p>

Amadeja as ne gydytoja, jei tave domina sios temos, kreipkis i gydytojus ir issiaiskink. Man atrodo normalu sveika vyra jaudina moteris visa ir nuogas jos kunas, ne rubai...manau nuo tam tikros ribos tai tikrai nukrypimas...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 15:45)
tai tokia visu iskrypimu ar priklausomybiu specifika, retas kuris is ju ir islipa, dazniausiai vis gilyn klimpsta... unsure.gif
tu daryk ka nori, tik suprask, kad tai iskrypimai ir nevadink to normalumu mirksiukas.gif

Na bet kodel tu neisiskaitai i savo mintis, iskrypele, visur matanti iskrypelius.
Atsakyti

Dabar žinosiu 🙄

O įdomu nuo kiek kartų per savaitę ir kiek skirtingų pozų jau iškrypimas? 🤔

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 15:47)
Amadeja as ne gydytoja, jei tave domina sios temos, kreipkis i gydytojus ir issiaiskink. Man atrodo normalu sveika vyra jaudina moteris visa ir nuogas jos kunas, ne rubai...manau nuo tam tikros ribos tai tikrai nukrypimas...

iskrypele, iskrypimu tema siandiena pardejai eskaluoti tik tu.
Atsakyti

o ką daro Amadėja, kas vadinama iškrypimu?

Atsakyti