Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 14:51)
tai gal pirma paglavok,  paskui kazka snekek?

As tai maciau, kai cia bobute draskesi ir man atrodo, kad fotkinti savo suns sikna ir kelti i interneta yra nesveika. Tyciotis net is gyvuno, kuris to nei nesupranta, manau nesveika, nes zmogus tai supranta, ka daro.

Beje ji ir neatsake tau, nes apie tai negalvojo. Ko putojiesi ir moralizuoji?

Tu va dabar draskaisi, bet juk tu nesuvoki, kad draskaisi? Nes rasai negalvodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:39)
Vieni gyvena mieste, kiti kaime</p><p>Vieni gyvena namuose, kiti butuose</p><p>Vieni vairuoja, kiti pėsti vaikšto</p><p>Vieni eina balsuoti, kiti neina</p><p>Vieni yra mėsėdžiai, kiti veganai</p><p>Vieni myli kates, kiti šunis</p><p>Ir t.t.</p><p></p><p>Tiktai 2. Tikrai</p><p></p>

na visiskai ne apie tai. Pirmosios Lietuvos dar bruozas, "nematyti" faktu, juos iskreipti, kaip sakei masiskai.

Atsakyti

skyrelis iskrypimam? as nemaciau ir neturiu ka nepamirsti. bet jei taip dare, tai slykstu.

Už miegamojo durų. 

Suprantu, kad šlykštu tikrai kas gali tam miegamajam dėtis. 

Kiek tau metų? Žmonės paprastai išauga iš ankstyvos pasuglystės kai krizenama per biologijos pamokas. Ir vaikai iš kur atsiranda jau lyg žinoma ir t.t. ir pnš. 🤔

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 23:17)
Alio, garaz (pasikolinau is MOntevertes),

ir vėl meluoji, aš taip nerašau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 14:56)
nuobodos ir kas su tokiom gyvent gali? Nei pajuokaut moka, nei atsipalaiduot, amžinai turbūt šūdo kandusiu veidu vaikšto toj Airėj biggrin.gif

TAi kad jie matyt dziaugiasi, jos ju gyvenime nera, pastoviai tupi internete, turiningai sviesuole laika laeidzia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 14:57)

Is jusu sutves zodis meluoji, jau tampa komplimentu. Priminsiu taip tu kreipesi i Asaka.
Man asmeniskai soriukas, pofig mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 15:00
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 14:56)
<p>nuobodos ir kas su tokiom gyvent gali? Nei pajuokaut moka, nei atsipalaiduot, amžinai turbūt šūdo kandusiu veidu vaikšto toj Airėj biggrin.gif</p>

idomus sakyciau jusu juokavimai sunu siknu, vyro lyt organu, savo sekso scenu fotkinimas ir kelimas i interneta. kaip "juokinga ir zaisminga"..gaila, kad virs bambos jusu juokai nepakyla, na grynai Orlausko publika unsure.gif man tai i sutrikimus nesa...
bet kiek noro pas tave pateisinti savo iskrypimus.... unsure.gif nesuvoki, kad zemeje yra geri veiksmai ir blogi, morale ir amoralumas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 07:45)
Mes visad su šeima ir sesėm su jų šeimom varom vakarop į miestą tądien. Begalė žmonių, šeimų, smagu smile.gif O tie švilpikai, vadinu jus tiesiog kiaulėm (sorry, paršiukai tikri...)-jie tautos dalis, ačiūdie, jų mažai, tik garsiai bezda.</p>

jei tu tiek su sesėm ir jų šeimom bendrautum, tai neturėtum tiek laiko forumui
meluoji ir vėl smile.gif
Atsakyti

tai gal pirma paglavok, paskui kazka snekek?

As tai maciau, kai cia bobute draskesi ir man atrodo, kad fotkinti savo suns sikna ir kelti i interneta yra nesveika. Tyciotis net is gyvuno, kuris to nei nesupranta, manau nesveika, nes zmogus tai supranta, ka daro.
Papildyta:
cia save turi galvoje ar kitus?

Bandžiau galvoti. Mintyse matosi šuo.

Nors šiaip, kai bandau galvoti apie užpakalį, kažkodėl matosi dailus moteriškas sportuojančios moters, jei foto, tai juodai balta ir matosi tos duobutės nugaroje... Labai gražu  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 14:57)

as zinok jau pavargau jai atrsineti, jos gi visos zinutes melas, istisai... kazkas gal gyvenime labai prasto nutiko, kad ji taip draskytis ir degraduoti pradejo...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:57)
skyrelis iskrypimam? as nemaciau ir neturiu ka nepamirsti. bet jei taip dare, tai slykstu. Už miegamojo durų. Suprantu, kad šlykštu tikrai kas gali tam miegamajam dėtis. Kiek tau metų? Žmonės paprastai išauga iš ankstyvos pasuglystės kai krizenama per biologijos pamokas. Ir vaikai iš kur atsiranda jau lyg žinoma ir t.t. ir pnš. 🤔

Oj kiek ji sia tema parase... Kiek cia yra paleistuviu...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 07:55)
Nesupratau, ta raudonšiknė tikrai rašė kažkokiam veisėjui dėl kažko? biggrin.gif oi bl tas turbūt lūžo biggrin.gif:D</p>

tu neturi šuns, jei taip rašai arba turi iš kokios kvankos atsilikėlės
normalus veisėjas tikrai atrinks šeimas ir neparduos pirmam pasitaikiusiam dundukui savo darbo vaisiaus. Normalus veisėjas ir toliau norės bendrauti su ta šeima, kuriai pardavė šuniuką. Ir jam bus gėda, jei ta šeima kažkokių nenormalių, kuriems tik anusai galvoje.
Oi tu triochala 4u.gif
Atsakyti

na visiskai ne apie tai. Pirmosios Lietuvos dar bruozas, "nematyti" faktu, juos iskreipti, kaip sakei masiskai.

Interpretuoti. Kitaip tariant prisigalvoti, pripaišyti vertes, savybes, elgseną ir pnš.

Atsakyti