Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Merginos, analogiska situacija buvo ir su pastininke. MOteris iterpe smaikscia, redaguota nuotrauka, mema. Ir ka Jus manot, anos zovada uzpuole pastininke. Pradzioje as irgi nesupratau, kas cia vyksta, kur kriminalas. Pradejau skaityti pradzia, pro ka cia jos, o pasirodo... Anom ziurint i nuotrauka kilo gaslios mintys, ir interpretacijos, del to apkaltino pastininke... Nusisnekejo iki absurdo, pastininkei pripaise lytini iskrypima.

Cia kaip inkvizicijos laikais, inkvizitorius susijaudino pamates grazia moteri, uz tai ja apkaltino raganyste...

Nes žmonės masiškai neskiria faktų nuo jų interpretacijų nuosavose galvose. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:34)

Butent, ziauriai uzsizaidzia tuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 14:31)
Kiba pries tave?
Mazut, nesusireiksmink.

Cia kazkaip greitai apsisukai...

Tirados liejasi laisvai ir I mano ir ne I mano, bile pasiteisinti, bile paneigti tai, kas akivaizdu biggrin.gif Vargo jūs pelės biggrin.gif

Neapsisukau. Viena - neturinti su kuo pakalbeti, priskreto prie masazistes, ir mano masaziste uzlaiko ir mane.
Eik, ****, I dramos bureli, tai ne tik issikalbesi, bet ir su zmonemis pabendrausi. Oi, kaip gyvenime nemegstu moteru ilgais liezuviais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 10 vasario 2022 - 14:39

todel kad vieni edukuoti ir nuolat meluojantys, kiti bydlos, svilpikai, needukuoti,...nori kad daugiau butu? bigsmile.gif

Vieni gyvena mieste, kiti kaime

Vieni gyvena namuose, kiti butuose

Vieni vairuoja, kiti pėsti vaikšto

Vieni eina balsuoti, kiti neina

Vieni yra mėsėdžiai, kiti veganai

Vieni myli kates, kiti šunis

Ir t.t.

Tiktai 2. Tikrai

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 14:38)
Tirados liejasi laisvai ir I mano ir ne I mano, bile pasiteisinti, bile paneigti tai, kas akivaizdu  biggrin.gif  Vargo jūs pelės  biggrin.gif

Neapsisukau. Viena - neturinti su kuo pakalbeti, priskreto prie masazistes, ir mano masaziste uzlaiko ir mane.
Eik, ****, I dramos bureli, tai ne tik issikalbesi, bet ir su zmonemis pabendrausi. Oi, kaip gyvenime nemegstu moteru ilgais liezuviais.

Burbele, mazute, as senai zinojau, kad tavo ilgas ir palaidas liezuvis nieko gero tau neatnes, bet buk sau supratingesne ir pakantesne 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Anos ziauriai traumavosi, sis ivykis itakos anas visa gyvenimeli.

Tai kokis biesas ten tada ją užnešė?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:20)
Ten buvo spec.skyrelis.</p><p></p><p>Iškrypimai jūs iškrypimai 🙈</p><p></p><p>Didesnis to 10 netų nepamiršt 😁</p>

skyrelis iskrypimam? as nemaciau ir neturiu ka nepamirsti. bet jei taip dare, tai slykstu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 14:47)
skyrelis iskrypimam? as nemaciau ir neturiu  ka nepamirsti. bet jei taip dare, tai slykstu.

Ach net nemate, bet slysktu...

Kokios istvirkusios anos fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:30)
Tiesą sakant niekada apie tai negalvojau. Kažkaip nebuvo aktualu 😁

tai gal pirma paglavok, paskui kazka snekek?

As tai maciau, kai cia bobute draskesi ir man atrodo, kad fotkinti savo suns sikna ir kelti i interneta yra nesveika. Tyciotis net is gyvuno, kuris to nei nesupranta, manau nesveika, nes zmogus tai supranta, ka daro.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:34)

cia save turi galvoje ar kitus?
Atsakyti

Butent, ziauriai uzsizaidzia tuo 4u.gif
Realybė ribas turi, o vaizduotė neturi. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 14:53
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 14:44)
Tai kokis biesas ten tada ją užnešė?

Cia reik klausti itin traumuotas, kurias ziauriai itakojo suns pasturgalio nuotraka .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 10, 14:51)
cia save turi galvoje ar kitus?

O koks skirtumas? Visiem zmonem tai budinga.

O tu matai save? Kad tokia reakcija, pereini i asmeniskumus? Mokek kontroliuoti savo mintis 4u.gif
Atsakyti

nuobodos ir kas su tokiom gyvent gali? Nei pajuokaut moka, nei atsipalaiduot, amžinai turbūt šūdo kandusiu veidu vaikšto toj Airėj :D

Atsakyti