Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Fui, isivaizduoju, kad aš dabar ziureciau į 18m. vaikinus.
Šlykščiai... čia dar vaikas... Net minčių tokių nekyla.
Papildyta:
Eeee... Turiu 3 gražuoooolius( vienas blondinas, kiti du tamsiu ryškių bruožų), aukštus, plačiu pečiu (nuo mažens lanko baseiną). Mergos mokykloje jau dabar iš proto eina. Kuprinese meilės rašteliu randam... net nežinome nuo ko bigsmile.gif

Ta prasme randam? Kraustai jų kuprines? 🤔

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 04, 08:43)
🙄🙄🙄🙄🙄 </p>

tu 4-5 m vaikui aiskintum, kad ci ai zmoens saudoma? ir kad jo tevelis ten gali zuti? kaip ana mama, kad dare? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 09 04, 18:24)
Ar tikrai dėl gerklų? Aš visad maniau, kad knarkia nutukę, rūkantys, išgeriantys, dar su kreiva nosies pertvara. Taigi iš esmės, nesveikai gyvenantys smile.gif
Ale žiūriu vargšės emigrantėa nepakeitė savo linksmybių profilio, viena taurelę kilnoja, kita pusiaunakčiais lietuviškam forume pila  biggrin.gif

ai, cia tik Lietuvoje gyvenant mirkti cia parom, beja, pas mus ne pusiaunaktis, jei ka, sunku vis isidemeti, kad egzituoja skirtingos laiko zonos.......? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 04, 19:16)
Liūdna, svetima gėda, visas pasaulis pamatys, kokia homofobiška mūsų šalis, kiek neapykantos.... Kažin ar čia ne "taikūs" maršistai susirinko?

Kaip elemenatariai tupa, prognozuojama ir pigu. Bet ziuriu tokios " naujienos " tau idomiausios lotuliukas.gif

O siaip pagal jusu logika vadinasi visi buvo buduliai tame renginyje, nes keli tokie buvo ar ne, jus gi taip nuolat snekat apie kitus renginius... ale koks budulynas tie paradai. Zverys narvais atitverti , policijos daugiau nei marsiruotoju, apgailetina...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 04, 19:31)
<p>Oi, nu ne veltui man Kaunas taip nepatinka 😅 tai kaimas, nekenčiantis kitokių, nekenčiantis net šunų. Ne veltui po vizito ten pirmą kartą per n metų prieš kelerius metus pasakiau-nea, daugiau mano kojos ten nebus 😅 </p>

o varge koks tu kaimas kryzkeleje, tai baisu.... doh.gif jau ne tik rusai ne zmones, pasirodo ir kauniskiai irgi ...ir visi aisku ten vienodi...tragiska tavo pasauleziura, davatkine tokia... unsure.gif
Cia tau, tavo kumyrai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sel - Kiemas

Tiesa ar ne tu cia taip kliedi?
Vakcina neapsaugo nuo užsikrėtimo, ligos, sunkios ligos bei mirties, bet mes saugome tuos asmenis, kurie nesivakcinavę ir gali susirgti sunkia ligos forma ir netgi mirti.

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 05, 10:43)
Kaip tau atrodo, ar stabilios psichikos žmogus gali būti neauklėtų pasiutusių pitbulių pusėje?

ai tai sakai pastininke ir moonte tokios nestabilios ir neaukletos pitbules, nes nuolat ant Idomucios tai puola, jis tai is mazumu... hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 05, 20:58)
Eeee... Turiu 3 gražuoooolius( vienas blondinas,  kiti du tamsiu ryškių bruožų), aukštus, plačiu pečiu (nuo mažens lanko baseiną). Mergos mokykloje  jau dabar iš proto eina. Kuprinese  meilės rašteliu randam... net nežinome nuo ko  bigsmile.gif

Tikrai yra tu graziu l;ietuviu tiek vyru, tiek moteru ir gena i geri gana, nes ir tiap nemazai persimaise per istorija...
bet kvailos merginos, jei taip daro... unsure.gif Vyrai, ne del grozio vertinami turetu buti...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 09 06, 07:43)
<p>Man tos 18etes sikna- del figuros visumos ,o ne del sexo . Vieni pamate skyle :mato tik sexa kitiem gal tik skyle bendram fone. </p><p>Man moteris grazi ,moteriska kai turi uzpakali o ne idubimus i vidu ... matyt nuo gulejimo ant sofos . </p>

tai 18, dar nei ne moteris , palauk minimum 10-20m dar. biggrin.gif
gerai, kad visi skirtingi skoniai, ir visokie zmones...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 06, 09:08)
Ta prasme randam? Kraustai jų kuprines? 🤔</p>

Man irgi užkliuvo, ne paaugliai pasipasokoja, reikia šniukštinėti....
O be to, kiekvienai varnai savi varniukai gražiausi biggrin.gif . Man irgi biggrin.gif .

QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 06, 13:14)
ai tai sakai pastininke ir moonte tokios nestabilios ir neaukletos pitbules, nes nuolat ant Idomucios tai puola, jis tai is mazumu...  hihihi.gif

Idomucia dalyvavo parade? Negirdėjau, kad jį čia būtų užsipuolę kas dėl lytinės orientacijos. Užsipultumėt jūs, bet jis antivakseris, tai atleidžiat biggrin.gif .

https://www.delfi.lt...o.d?id=88116251
Teismas neleido marsiečiams marširuoti. Galėjo leisti- žmonės būtų gal dar labiau pamatę kas ten per fruktai ir kaip jiems makaronus ant ausų kabina. Prancūzijos pvz žiūrint, kiekvieną kartą vis mažiau žmonių susirinkdavo ir skiepijimosi tempai po kiekvieno maršo didėjo biggrin.gif .
Atsakyti

tai visitke lauciai rinksis visokie, pamatysim, kiek bedarbių Lietuvoj :D

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 06, 12:28)
Man irgi užkliuvo, ne paaugliai pasipasokoja, reikia šniukštinėti....
O be to, kiekvienai varnai savi varniukai gražiausi biggrin.gif . Man irgi biggrin.gif .

Idomucia dalyvavo parade? Negirdėjau, kad jį čia būtų užsipuolę kas dėl lytinės orientacijos. Užsipultumėt jūs, bet jis antivakseris, tai atleidžiat biggrin.gif .

Teismas neleido marsiečiams marširuoti. Galėjo leisti- žmonės būtų gal dar labiau pamatę kas ten per fruktai ir kaip jiems makaronus ant ausų kabina. Prancūzijos pvz žiūrint, kiekvieną kartą vis mažiau žmonių susirinkdavo ir skiepijimosi tempai po kiekvieno maršo didėjo biggrin.gif .

Tai gal vaikai randa ir parodo mamai, negali taip buti? ar jusu tokie tolimi santykiai, kad jum neparodytu? bigsmile.gif

aaaaa, tai tyciotis is mazumu negalima, tik jei jie parade, zinosiu biggrin.gif prie ko cia lytine orientacija? doh.gif
aha visus metus, kiek cia esu, zinojau, koks jo bus poziuris i skiepus.
Na bet tu irgi antivaksere, tai ka dabar... biggrin.gif

lotuliukas.gif teismas turi leisti zmonem, reiksti nepasitenkinima valdzia lotuliukas.gif ko ne komunizmas?
Kur tu ziurejai i ta Prancuzija, per delfio skylute? oi juokinat jus mane teletabes lotuliukas.gif

o siaip koks tavo poziurius i Simonytes susitikima su popiezium, ji manai tikinti, religinga moteris? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 06, 12:52)
<p>tai visitke lauciai rinksis visokie, pamatysim, kiek bedarbių Lietuvoj biggrin.gif</p>

jo, nes gi pasiimti laisvos dienos LIetuvoje negalima, baisi salis.... unsure.gif
tiek buduliu kiek geju marse mazai rasi kur....ne be reikalo su kaukem, patiem geda veida rodyti... unsure.gif
Ai dar patiko Raskeviciaus fantaizjos, kad jis Kauna padare, ale kabelyna koks, visk ajam tik ispi** unsure.gif

kokie jus visi disovi su tais lgbtisnikais...graudu net, tokie vargsiukai, kaip benamius kaciukus noretusi ismaudyti, sutvarkyti, isgydyti , duoti geresni gyvenima... unsure.gif
Atsakyti
O siaube, iš kur tiek pykčio blink.gif . Gal vyras nepamylėjo ar pas mergas užsibuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 06, 13:13)
O siaube, iš kur tiek pykčio blink.gif . Gal vyras nepamylėjo ar pas mergas užsibuvo ax.gif

ka rukai, kad tiek vaidenasi? blink.gif kur ta pykti pamatei, vel savo godas cia pasakojiesi?
kas cia sake kad i lovas nelenda ir apie seksa , vyrus nekomentuoja lotuliukas.gif

Nu antvaksere paaiskink man sitai: salis, kur daugiausiai skiepyjasi, jau pradeda 4 doze ir salis, kur niekur neskuba, nieko neuzdarineja, kur geriau? ir Lietuva sekanti Izraleio keliu, ar tikrai tai geriausias kelias?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

O siaube, iš kur tiek pykčio blink.gif. Gal vyras nepamylėjo ar pas mergas užsibuvo ax.gif

kur ten pamylės, kai atskirai miega ir apskritai viskas atskirai :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 04, 19:31)
<p>Oi, nu ne veltui man Kaunas taip nepatinka 😅 tai kaimas, nekenčiantis kitokių, nekenčiantis net šunų. Ne veltui po vizito ten pirmą kartą per n metų prieš kelerius metus pasakiau-nea, daugiau mano kojos ten nebus 😅 </p>

gal baigsi nusišnekinėti jau? tau negėda? jogą su svarmenimis maišai, o Vilniuje turbūt užsimerkus vaikštai ar tik naktinį gyvenimą gyveni, kad tų pačių ženklų kaip kitur nematai?
dar viena nusipaštinus biggrin.gif
Atsakyti

gal baigsi nusišnekinėti jau? tau negėda? jogą su svarmenimis maišai, o Vilniuje turbūt užsimerkus vaikštai ar tik naktinį gyvenimą gyveni, kad tų pačių ženklų kaip kitur nematai?

KUR Vilniuje ženklas, kad negalima šuns vedžioti prie auto stovėjimo aikštelės?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 06, 13:52)
>kur ten pamylės, kai atskirai miega ir apskritai viskas atskirai biggrin.gif</p>

tai tave tik per miegus patvarko tyliai ramiai, kad nepazadintu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 09 06, 14:08)

jinai matyt apie sporta tiek nusimano, kaip pastinike apie kovos menus.... hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 06, 14:46)

<p>KUR Vilniuje ženklas, kad negalima šuns vedžioti prie auto stovėjimo aikštelės?</p>

o cia vadinasi sunu nekentimas, kad kazkur ju vedizoti negalima? blink.gif
rimtai nesigedyk prisipazink gal tu ten ta viceministre tapai, kuri aiskina, kad skiepai visiskai nuo nieko nepasaugo pasiskiepyjusi, bet apsaugo nepasiskeipyjusius hihihi.gif

Tai ko nekomentuojat Ingridos vizito pas popieziu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 06, 14:46)
KUR Vilniuje ženklas, kad negalima šuns vedžioti prie auto stovėjimo aikštelės?</p>

https://www.lrt.lt/n...ziantys-zenklai
gali statyti kur tik nori, nors ant tavo kojos įkalti, jei tu privačioje teritorijoje ją pastatai. O kaip žinia, Vilniuje privačių teritorijų pilna. Be to, ir šiaip ne tik Vilniuje, o visur kitur pilna kvailų ženklų. Dažniausiai niekas nedraudžia šunims kakoti kur jie nori, turima omenyje, kad privalu susirinkti po to ir tiek. Bet ženklas tiesiog parodo užbrauktą išsirietusį šunį. Maždaug šuo neturi net teisės kakoti. Gali įsivaizduoti koks debilas tokį ženklą paišė ir statė? Labai retose vietose stovi ženklai, kad kai šuo kakoja, reikia pakišti maišiuką ir susirinkti.
Tai tokia yra reali situaciaj ir tai visiškai nuo miestų nepriklauso. Debilų pilna visur. Bele tik drausti, neleisti, gąsdinti, net neįsigilinus. Nepaslaptis gi kad daug konservatorių biggrin.gif
Atsakyti