QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 04, 08:43)
tu 4-5 m vaikui aiskintum, kad ci ai zmoens saudoma? ir kad jo tevelis ten gali zuti? kaip ana mama, kad dare?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 09 04, 18:24)
Ar tikrai dėl gerklų? Aš visad maniau, kad knarkia nutukę, rūkantys, išgeriantys, dar su kreiva nosies pertvara. Taigi iš esmės, nesveikai gyvenantys
Ale žiūriu vargšės emigrantėa nepakeitė savo linksmybių profilio, viena taurelę kilnoja, kita pusiaunakčiais lietuviškam forume pila
ai, cia tik Lietuvoje gyvenant mirkti cia parom, beja, pas mus ne pusiaunaktis, jei ka, sunku vis isidemeti, kad egzituoja skirtingos laiko zonos.......?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 04, 19:16)
Liūdna, svetima gėda, visas pasaulis pamatys, kokia homofobiška mūsų šalis, kiek neapykantos.... Kažin ar čia ne "taikūs" maršistai susirinko?
Kaip elemenatariai tupa, prognozuojama ir pigu. Bet ziuriu tokios " naujienos " tau idomiausios
O siaip pagal jusu logika vadinasi visi buvo buduliai tame renginyje, nes keli tokie buvo ar ne, jus gi taip nuolat snekat apie kitus renginius... ale koks budulynas tie paradai. Zverys narvais atitverti , policijos daugiau nei marsiruotoju, apgailetina...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 09 04, 19:31)
<p>Oi, nu ne veltui man Kaunas taip nepatinka 😅 tai kaimas, nekenčiantis kitokių, nekenčiantis net šunų. Ne veltui po vizito ten pirmą kartą per n metų prieš kelerius metus pasakiau-nea, daugiau mano kojos ten nebus 😅 </p>
o varge koks tu kaimas kryzkeleje, tai baisu....
jau ne tik rusai ne zmones, pasirodo ir kauniskiai irgi ...ir visi aisku ten vienodi...tragiska tavo pasauleziura, davatkine tokia...
Cia tau, tavo kumyrai
Sel - Kiemas
Tiesa ar ne tu cia taip kliedi?
Vakcina neapsaugo nuo užsikrėtimo, ligos, sunkios ligos bei mirties, bet mes saugome tuos asmenis, kurie nesivakcinavę ir gali susirgti sunkia ligos forma ir netgi mirti.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 05, 10:43)
Kaip tau atrodo, ar stabilios psichikos žmogus gali būti neauklėtų pasiutusių pitbulių pusėje?
ai tai sakai pastininke ir moonte tokios nestabilios ir neaukletos pitbules, nes nuolat ant Idomucios tai puola, jis tai is mazumu...
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2021 09 05, 20:58)
Eeee... Turiu 3 gražuoooolius( vienas blondinas, kiti du tamsiu ryškių bruožų), aukštus, plačiu pečiu (nuo mažens lanko baseiną). Mergos mokykloje jau dabar iš proto eina. Kuprinese meilės rašteliu randam... net nežinome nuo ko
Tikrai yra tu graziu l;ietuviu tiek vyru, tiek moteru ir gena i geri gana, nes ir tiap nemazai persimaise per istorija...
bet kvailos merginos, jei taip daro...
Vyrai, ne del grozio vertinami turetu buti...
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 09 06, 07:43)
<p>Man tos 18etes sikna- del figuros visumos ,o ne del sexo . Vieni pamate skyle :mato tik sexa kitiem gal tik skyle bendram fone. </p><p>Man moteris grazi ,moteriska kai turi uzpakali o ne idubimus i vidu ... matyt nuo gulejimo ant sofos . </p>
tai 18, dar nei ne moteris , palauk minimum 10-20m dar.
gerai, kad visi skirtingi skoniai, ir visokie zmones...