Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 12:29)
biggrin.gif oi, kaip man tai patinka.

Tai tu pripažysti, kad tie personazai,  kurie isizeidineja mamkose, iesko duomenu apie oponenta, grasinasi susidoroti, jie yra netgi ne zmones, kurie gyvenime  yra be visisko self-esteem, pavydus, labiausiai is visu bijantys, kad kazkas suzinos tikra tiesa apie juos ir ju gyvenimus (psichologija gi - jei as bijau, kad kas nesuzinotu ko qpie mane, tai reiskia, kad ir tu bijosi  todel pulsing gaaaaaZdyti tave  biggrin.gif ), nemegiami, nemokantys sukurti aplink save šviesios auros, bet greiciausiqi tokie personazai gyvenime yra biškiuką...kaip cia švelniau parašius  biggrin.gif ,...slepiantys savo psichines ligas?

Mazute, man tai yra irankis, tasyti tave, kai pradedi ISIZEIDUSI putotis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 12:23)
Kaip blt taip kreivai viską suprast įmanoma  blink.gif  blink.gif 

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 12:26)
niu reikia žiūrėti muilo operas ir mĄstIti

Nugis, mergiotes, lutukiskos logikos neturite, o ir smegenai didumoje cia visu praplauti, ne kitaip. Juk zmogus, jums kozna diena raso, TIESA IR TIK TIESA I AKIS RASO. Nedekingos esat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 12:35
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 19:48)
Kaip Jums paskutinis degrado, smurtautojo, seksisto humoras?
"Нравится не нравится, терпи моя красавица."

Jau rodos, pasaulio, savo nusisnekejimu nebegali nustebinti, bet vel, eilini karta pramusa dugna. Ir vel, civilizuotu zmoniu simpatijos skirtos Ukrainai.

Šimonytė ne iš jo kartais mokosi? Gal mokytojas tas pats? Ji labai panašiai juokauja, net tiesmukiau sakyčiau
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 12:29)

Tavo mastymas tiesiausias? Tu rimtai taip galvoji?

O kuo ji prastesne uz tave, tu gi taip apie save galvoji mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:18)
Jezau, Jezau, apsviesk durnei prota, o jei negali paskutini atimk.
Ale kaip anai norisi, kad mane kas sudirbu... jau vaidenasi.

pabaigsi kaip cambala
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 12:14)
Nevark, ne tavo proteliui suprasti  mirksiukas.gif

Tau nusikakot , kad turimas vienas kraujo, tavo tikriausias, anukas, tavo gyvenime uzsimetes kazkurtai tarp svetimų?
Taip gali buti ir taip buna..kai savo vaikui nejauciama meiles. Tu supranti, kad jis tavo vaikas, tu turi kazkiektqi...basics...juo rupintis, bet tik tiek. Del to jis viska PATS ir pasiekė. Tai ne retenybe. Nu neissidirba motiniski jausmai ir nieko su tuo negali padaryti. Tau svetimi ne tavo, anukai mielesni. Tu nieko negali padaryti su tuo, cia suprantama. Nemylimo vaiko ir anukas nemylimas.
Gyvenimas....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 10, 12:38)
Šimonytė ne iš jo kartais mokosi? Gal mokytojas tas pats? Ji labai panašiai juokauja, net tiesmukiau sakyčiau

Pavyzdi i studija. Pagriks savo zodzius, ar tik tuo, kaip visada nusilengvinusi apsiribosi?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 12:40)
Tau nusikakot , kad turimas vienas kraujo, tavo tikriausias, anukas, tavo gyvenime uzsimetes kazkurtai tarp svetimų?
Taip gali buti ir taip buna..kai savo vaikui nejauciama meiles. Tu supranti, kad jis tavo vaikas, tu turi kazkiektqi...basics...juo  rupintis, bet tik tiek. Del to jis viska PATS ir pasiekė. Tai ne retenybe. Nu neissidirba motiniski jausmai ir nieko su tuo negali padaryti. Tau svetimi  ne tavo, anukai mielesni. Tu nieko negali padaryti su tuo, cia suprantama. Nemylimo vaiko ir anukas nemylimas.
Gyvenimas....

Man nusikakot, ka tu apie tai galvoji ir kaip interpretuoji. Svarbu kad as zinau, kaip yra mirksiukas.gif Paneiginet eilini tavo marazma tingiu. Interpretuok toliau, o as smagiai juoksiuos.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 12:42)
As galvoju, kad labai gerai moku mosuoti raudonos spalvos medziagos skiautu.

Beje ir as buvau Vilniuje tuo metu, bet vaikui niekada nieko nepasakojau taip, kad jam ateitu noras zudyti. Pas tave yra sadistiniu polinkiu.

Eiline atmazke, kad pasiteisinti. Kam tai idomu ir aktualu, gal tik tau paciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 12:41
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 12:39)
O kuo ji prastesne uz tave, tu gi taip apie save galvoji  mirksiukas.gif

As galvoju, kad labai gerai moku mosuoti raudonos spalvos medziagos skiautu.

Beje ir as buvau Vilniuje tuo metu, bet vaikui niekada nieko nepasakojau taip, kad jam ateitu noras zudyti. Pas tave yra sadistiniu polinkiu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 12:42)

Man nusikakot, ka tu apie tai galvoji ir kaip interpretuoji. Svarbu kad as zinau, kaip yra  mirksiukas.gif Paneiginet eilini tavo marazma tingiu. Interpretuok toliau, o as smagiai juoksiuos.

As neinterpretuoju. Cia yra ilguuuuuu mokymų/kursų medžiaga.
Atsakyti

biggrin.gifoi, kaip man tai patinka. Tai tu pripažysti, kad tie personazai, kurie isizeidineja mamkose, iesko duomenu apie oponenta, grasinasi susidoroti, jie yra netgi ne zmones, kurie gyvenime yra be visisko self-esteem, pavydus, labiausiai is visu bijantys, kad kazkas suzinos tikra tiesa apie juos ir ju gyvenimus (psichologija gi - jei as bijau, kad kas nesuzinotu ko qpie mane, tai reiskia, kad ir tu bijosi todel pulsiu gaaaaaZdyti tave biggrin.gif), nemegiami, nemokantys sukurti aplink save šviesios auros, bet greiciausiqi tokie personazai gyvenime yra biškiuką...kaip cia švelniau parašius biggrin.gif,...slepiantys savo psichines ligas? Papildyta: Tavo mastymas tiesiausias? Tu rimtai taip galvoji?
Tiesesnis. Dažniausiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 12:49
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 12:16)
Lietuva yra viena, o požiūrių skirtingų buvo ir bus.</p><p></p><p>Tada 2 būdavo ir Žalgirio-L.Ryto varžybose? Taip? 😃😃😃</p>

deja ne, as irgi ne is krat tai priemiau... cia jau net ne poziuryje esme, cia save suvokime ir kitu suvokime, gyvensenoje ir nesugebejime komunikuoti... cia ant tiek susipriesine zmones 2 grupese, kad vargu ar jie kada susitaikys. Gal po 50 metu...
Viena gurpe edukuotu, vakcinuotu, su geresnem pajamom, viska zinanciu patriotu, mylinciu gerbianciu Lietuva na, aplamai geru zmoniu ir turinciu aiskinti kitiem kaip gyventi, o kita na bydlu, svilpiku, homofobu , kremliniu , vatniku, antivakseriu, neaisku ko norinciu , kelenciu gresme kitiem, net Lietuvai ir jos nacionaliniam saugumui ir butini tiesiog gauti nurodymus kaip gyventi, o jei nepaklusta, reikia juos bausti ir kuo skuadziau, galima jiem ir sukelti pragara, nes be bottagelio jie niekaip neussivokia, kaip blogai elgesi, cia vsikas tik del ju paciu geroves, nes edukuoti zino kaip jiem reikia gyventi...
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 12:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72929467" data-time="1644488976"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukaoi, kaip man tai patinka.

Tai tu pripažysti, kad tie personazai, kurie isizeidineja mamkose, iesko duomenu apie oponenta, grasinasi susidoroti, jie yra netgi ne zmones, kurie gyvenime yra be visisko self-esteem, pavydus, labiausiai is visu bijantys, kad kazkas suzinos tikra tiesa apie juos ir ju gyvenimus (psichologija gi - jei as bijau, kad kas nesuzinotu ko qpie mane, tai reiskia, kad ir tu bijosi todel pulsiu gaaaaaZdyti tave vartotojo įkelta nuotrauka), nemegiami, nemokantys sukurti aplink save šviesios auros, bet greiciausiqi tokie personazai gyvenime yra biškiuką...kaip cia švelniau parašius vartotojo įkelta nuotrauka,...slepiantys savo psichines ligas?
Papildyta:
Tavo mastymas tiesiausias? Tu rimtai taip galvoji?</p></div></blockquote><p>Tiesesbis. Dažniausiai</p>

Oooo....temoje turime dar vieną Alisą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 10, 12:44)
As neinterpretuoju. Cia yra ilguuuuuu mokymų/kursų medžiaga.

Kristolinis sako kristolinis zino. Svarbu medziaga pavadinti mirksiukas.gif
Mokslinyyyyke, ne kitaip.
Atsakyti