QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 10, 08:55)
uarda, sunku paaiškinti dalykus, kurie yra jaučiami žmogui, kuris to nejaučia. Ta sausio 13 yra simbolinė, be kita ko. Ten ne šiaip smurtas buvo, o kova už laisvę! Esmė ten buvo idėja. Dėl to ta diena ypatinga ir šventa žmonių širdyse.
As abejoju, kad tai neimanoma suprasti. Kertam lazybu, kad ana kozna geguzes 9d bega i rusu kariu kapines gelytes delioti... Jei galetu ir kaloradke isisegtu.
Cia tiesiog yra vertybinis poziuris, ji zut but norejo sumenkinti zmoniu jausmus, lygindama sausio 13 aukas, su beprasme merginos mirtimi, jai nepavyko.
Jei ka, as miniu geguzes 8d, nes si diena man irgi svarbi, svarbi, nes toj mesmalej mano tetis liko gyvas, as prisimenu jo pasakojimus apie kara. Vaje, vaje, jis vel mane traumavo jais
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 10, 09:39)
<p>o kas ten šuniui buvo?</p>
Suo cia ne prie ko. Bobute ir cambala negraziai uarda isvadino. Tikrai negraziai, nesirinkdamos zodziu, bet...
Bet kaip cia nekarta mums kartojama buvo, kad cia tik virtualus pasaulis, personazu vaidmenys ir t.t.
Rupinimasis suniu tai tik priedanga, na pripazink, keista i bobturgi velti trecia, nieko nesusijusi, asmeni. Na, bet, o, taciau... TAi badoma pridengti NEABEJINGUMU.