Ką butent prikuriau?
Ir kodėl mažam vaikui reikia aiškinti viską? Nepalaukti laikotarpio kol psichika nebus tokia pazeidziama?
Vaikai žmonės, bet tai nereiškia, kad jie turi tokį pat atsparumą kaip ir žmonės 18+. Na kodėl tada pvz. Nerodom filmų +18 vaikui 10 m? Ką jis ne žmogus?
Tai, jeigu vaikas nori kažką žudyti, tai čia ne traumą? O kas? Čia taip po civilizuoto ir ramaus tėvu bendravimo buna? Nu nu.
Tai kaip prie ko? Reikia, anot jūsų vaikams viską žinot, jie irgi žmonės gi. Tai smurtas prieš japonus, žydus, armėnus ir t.t. jau ne smurtas? Tikrai egoiste esat.
Prie to, kaz inotumet, kad ju amzius ivairus.
Nes pastoviai kuriat, nesamoningas reakcijas, kurios turetu anot jusu buti.
O kur apie VISKA buvo parasyta? Eiliniai tamstos sugebejimai. Kokio laikotarpio dar laukti, apie ka cia rasot? VEl krastutinumai?
O is kur tamsta istrauket, kad jiems pateikiama informacija butent +18? Nesvarbu koks amzius? Vel pacios kuryba?
Ne ne trauma, tai reakcija i smurtini ivyki... Trauma butu, jei tai itakotu zmogaus gyvenimo kokybe. GAl laikas pradeti skirti elementarius dalykus.
Vel, tas tamstos VISKAS. Reikia zinoti tai kas svarbu. Seimos, savo Tevynes istorija, zinoma jei nesi mankurtas, zinoti ne tik butina bet ir privalu. Mano vaikai, puikiai ismano istorija. Mano suneno zmonos sesuo istekejusi uz armeno, jis pasidalino savo atsiminimais apie savo tautos tragedija, paprocius, gamino patiekalus. Beje 2019 metais, musu sodyboje lankesi dvi japones, tai vaikai pasiruose, susipazino su Japonijos istorija, taip savarankiskai suzinojo apie Hirosima ir Nagasaki. Ir apie zydus, jie puikiai zino, mat mano vyro aukletoja-matematikos mokytoja su kuria jis artimai bendravo buvo zyde, kuri patyre nemenkus isbandymus, apie tai pasakojo vyras, kai visi lankeme kapus kur ji palaidota... BEt paciai to nesuprasti...
Kur tamsta cia idealuma matot? Jau gi irodete, kad esu niekam tikusi motina. Vyras turi priklausomybe ir t.t. ir t.t.
O tamsta kodel tokia ziezula? Juk netraumuota, kaip as, ar kitos cia esancios.