Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 00:28)
Prie ko čia vyresnėle? Raset, kad įvairaus amžiaus anūkų turite.
Ką butent prikuriau?
Ir kodėl mažam vaikui reikia aiškinti viską? Nepalaukti laikotarpio kol psichika nebus tokia pazeidziama?
Vaikai žmonės, bet tai nereiškia, kad jie turi tokį pat atsparumą  kaip ir žmonės 18+. Na kodėl tada pvz. Nerodom filmų +18 vaikui 10 m? Ką jis ne žmogus?
Tai, jeigu vaikas nori kažką žudyti, tai čia ne traumą? O kas? Čia taip po civilizuoto ir ramaus tėvu bendravimo buna? Nu nu.
Tai kaip prie ko? Reikia, anot jūsų vaikams viską žinot, jie irgi žmonės gi. Tai smurtas prieš japonus, žydus, armėnus ir t.t. jau ne smurtas? Tikrai egoiste esat.

Prie to, kaz inotumet, kad ju amzius ivairus.
Nes pastoviai kuriat, nesamoningas reakcijas, kurios turetu anot jusu buti.

O kur apie VISKA buvo parasyta? Eiliniai tamstos sugebejimai. Kokio laikotarpio dar laukti, apie ka cia rasot? VEl krastutinumai?

O is kur tamsta istrauket, kad jiems pateikiama informacija butent +18? Nesvarbu koks amzius? Vel pacios kuryba?

Ne ne trauma, tai reakcija i smurtini ivyki... Trauma butu, jei tai itakotu zmogaus gyvenimo kokybe. GAl laikas pradeti skirti elementarius dalykus.

Vel, tas tamstos VISKAS. Reikia zinoti tai kas svarbu. Seimos, savo Tevynes istorija, zinoma jei nesi mankurtas, zinoti ne tik butina bet ir privalu. Mano vaikai, puikiai ismano istorija. Mano suneno zmonos sesuo istekejusi uz armeno, jis pasidalino savo atsiminimais apie savo tautos tragedija, paprocius, gamino patiekalus. Beje 2019 metais, musu sodyboje lankesi dvi japones, tai vaikai pasiruose, susipazino su Japonijos istorija, taip savarankiskai suzinojo apie Hirosima ir Nagasaki. Ir apie zydus, jie puikiai zino, mat mano vyro aukletoja-matematikos mokytoja su kuria jis artimai bendravo buvo zyde, kuri patyre nemenkus isbandymus, apie tai pasakojo vyras, kai visi lankeme kapus kur ji palaidota... BEt paciai to nesuprasti...

QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 00:43)
Moonte, nebūna, taip, kad viskas idealu-idealus bendravimas, idealus tėvai, idealus namai, vaikai, darbas ir t.t., o jūs tokia, kokia esat. Na nebunaaaaa taip !!! Jūs tokia nebūtumet, jeigu taip būtų, kaip pateikiat čia. Net nesugebėtumet tokia but

Kur tamsta cia idealuma matot? Jau gi irodete, kad esu niekam tikusi motina. Vyras turi priklausomybe ir t.t. ir t.t.
O tamsta kodel tokia ziezula? Juk netraumuota, kaip as, ar kitos cia esancios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 00:57
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 00:55)
Prie to, kaz inotumet, kad ju amzius ivairus.
Nes pastoviai kuriat, nesamoningas reakcijas, kurios turetu anot jusu buti.

O kur apie VISKA buvo parasyta? Eiliniai tamstos sugebejimai. Kokio laikotarpio dar laukti,  apie ka cia rasot? VEl krastutinumai?

O is kur tamsta istrauket, kad jiems pateikiama informacija butent +18? Nesvarbu koks amzius? Vel pacios kuryba?

Ne ne trauma, tai reakcija i smurtini ivyki... Trauma butu, jei tai itakotu zmogaus gyvenimo kokybe. GAl laikas pradeti skirti elementarius dalykus.

Vel, tas tamstos VISKAS. Reikia zinoti tai kas svarbu. Seimos, savo Tevynes istorija, zinoma jei nesi mankurtas, zinoti ne tik butina bet ir privalu. Mano vaikai, puikiai ismano istorija. Mano suneno zmonos sesuo istekejusi uz armeno, jis pasidalino savo atsiminimais apie savo tautos tragedija, paprocius, gamino patiekalus. Beje 2019 metais, musu sodyboje lankesi dvi japones, tai vaikai pasiruose, susipazino su Japonijos istorija, taip savarankiskai suzinojo apie Hirosima ir Nagasaki. Ir apie zydus, jie puikiai zino, mat mano vyro aukletoja-matematikos mokytoja su kuria jis artimai bendravo buvo zyde, kuri patyre nemenkus isbandymus, apie tai pasakojo vyras, kai visi lankeme kapus kur ji palaidota... BEt paciai to nesuprasti...
Papildyta:
Kur tamsta cia idealuma matot? Jau gi irodete, kad esu niekam tikusi motina. Vyras turi priklausomybe ir t.t. ir t.t.
Papildyta:

Ok. Trumpai. Nes nesuprantat. Jeigu vaikas nori žudyti, tai informaciją kokia pateikiama tada? Čia normali vaiko reakcija į smurtą?
Po japoniu, armeno istoriju perteikmo jūsų vaikams buvo noras žudyti, nuoskaudų liko? Nekenčia Obamos dabar? Ir pan.
Čia ne aš matau, jūs rasot apie tai. Kodėl niekam tikusi? Nesąmones rasot?!!! Aš taip nerasiau.
Vyras priklausomybę? Nu ir nuo ko? blink.gif
Ok. Moonte, labanakt. Rytoj, jeigu nepamiršiu, prisijungusiu vakare smile.gif
Labanakt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 01:02
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 00:56)
Ok. Trumpai. Nes nesuprantat. Jeigu vaikas nori žudyti, tai informaciją kokia pateikiama tada? Čia normali vaiko reakcija į smurtą?
Po japoniu, armeno  istoriju perteikmo jūsų vaikams buvo noras žudyti, nuoskaudų liko? Nekenčia Obamos dabar?  Ir pan.

Kalbeti apie zudyma, kaip bausme, uz brangiu zmoniu zudyma ir eiti zudyti, tai didelis skirtumas. Tai elementari vaiko rekacija i smurta.

O kodel jiems turetu kilti tokie norai? Jie nebuvo smurto liudininkais, tai buvo tik istorija, kuri vyko senai ir perpasakota, ar perskaityta is saltiniu.

O kodel jie turi nekesti Obamos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 01:03
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 01:00)
Kalbeti apie zudyma, kaip bausme, uz  brangiu zmoniu zudyma ir eiti zudyti, tai didelis skirtumas. Tai elementari vaiko rekacija i smurta.

O kodel jiems turetu kilti tokie norai? Jie nebuvo smurto liudininkais, tai buvo tik istorija, kuri vyko senai ir perpasakota, ar perskaityta is saltiniu.

O kodel jie turi nekesti Obamos?

Tai ji elementari jūsų šeimoje, aš taip suprantu.
Jums irgi istorija perpasakota ir MK? Ar ne?
Tai jis neatsiprase gi japonų. Japonės neinformavo? Kodėl?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 01:07
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 01:05)
Tai ji elementari jūsų šeimoje, aš taip suprantu.
Jums irgi istorija perpasakota ir MK? Ar ne?
Tai jis neatsiprase gi japonų. Japonės neinformavo? Kodėl?

Kas JI ir dar elementari? Apie ka dar prispangsit, kad pridergti, lerva?

Sausio 13, manau, as ir MK buvome ivykiu liudininkes.

O Hitlerio atsiprasyti nereikia? Japonai kaip ir buvo koalicijoje, uzpuole JAV, Kinija ir t.t. steige konslagerius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 01:13

Pasiklausk savo draugės, paaiškins tau, kad už paglostymą per kombinezoną stato ax.gif

Aš nebeturiu nervų tos šiukšlės postus skaityti. Jos guru nevakserė Nida, tikriausiai nušvilpus Landsbergį vėl kliedės apie teisę mirti laisviems. Važiuosim irgi į Vilnių, reikia parodyt švilpikams, kad jie jokia ne tauta. Tauta, kuri myli savo Tėvynę, o ne ta, kuri trispalvėm ir vyčiais savo purvą prisidengia.

Mes visad su šeima ir sesėm su jų šeimom varom vakarop į miestą tądien. Begalė žmonių, šeimų, smagu :) O tie švilpikai, vadinu jus tiesiog kiaulėm (sorry, paršiukai tikri...)-jie tautos dalis, ačiūdie, jų mažai, tik garsiai bezda.

Atsakyti

jėzau :D gal net bombą jau buvau įsigijus Gorbiui žudyt? :D

Aš ir maža žiūrėjau žinias, žinojau, ko Lietuva siekia, tą naktį nubudau nuo šūvių, visa šeima buvo, ir sesė su mažąja. Ir žmogus balkone rėkė visus žadindamas-žmonės, Lietuvėlę šaudo. Mano tėvas, sesių vyrai apsirengė ir išėjo. Jiems klausimų nekilo. Ir plūdo iš laiptinių vyrai, kuriuos į mašinas (tada jų dar buvo nedaug) paimdavo visai nepažįstami žmonės.... Ir išvažiavo, Todėl taip, aš tikiuosi vis dar, kad tas senis mirs vienas ir skausminga mirtimi. Ir aš būsiu pirmoji, kuri pakels taurę, kai jis nudvės. Būūūūū. Bl aš balių surengsiu :D

Atsakyti

Laukit mirksiukas.gif
PO to kai skundetes veisejui, net neabejoju.

Nesupratau, ta raudonšiknė tikrai rašė kažkokiam veisėjui dėl kažko? :D oi bl tas turbūt lūžo :D:D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 01:10)
Kas JI ir dar elementari? Apie ka dar prispangsit, kad pridergti, lerva?

Sausio 13, manau, as ir MK buvome ivykiu liudininkes.

Moonte, tu gi nesugebi protauti... Sugebi tik izheidinet. manai taves negalima isvadinti paskutiniais zodziais?

As maciau kas daresi sausio 13 ir matau ka rezhimas isdarineja dabar.
Maciau ka rezimas isdarinejo 1972 metais. Geguze bus 50 metu
Prisimenu kaip Lenkijoje 1981 metais buvo ivesta karine padetis ir per TV pasirode diktoriai su uniformomis. Pardaviau net savo TV nes nebuvo jau ka ziureti, pradejo rodyti visokius senus filmus apie kara ir pan...

O cia 1988 metais Sporto rumuose ivyksta Sajudzio steigiamasis suvaziavimas ir tai nori pasakyti, be KGB PRITARIMO. Nejuokink...

Papildyta:
Laukiu susirupinimo ir linkejimu pasveikti. Primenu, jusu bendramintis serga

"Telegram kanalo „Mash“ duomenimis, pas Žirinovskį pažeista 50–70% plaučių. Pažeidimas – vidutinio sunkumo. Vladimiras Žirinovskis yra vienas aršiausių vakcinacijos šalininkų Rusijoje: jis vakcinavosi aštuonis kartus.
Jis siūlė nenorinčius skiepytis žmones talpinti į lagerius, skelbti valstybės priešais ir panašiai."
Nu kaip ir jus bei jusu rezhimas

Plačiau:
https://infa.lt/6860...iki-70-plauciu/
Atsakyti

Tai, kad amadeja rašė, kad jos niekas negasdino smile.gifir savo vaikų ji negasdins greičiausiai Kaip perteiksi vaikui informacija taip ir bus. Nenorėjo jūsų sūnus turbūt tėvo nugalabyti?.kaip MK, būdama 10 m. Gorbačiovą. Tai perdėtai mandagiai vienas su kitu "kalbėjo". Na suprato, kad vaikui taip galima pakenkti, o va del įvykiu Vln gąsdino? Ar kaip? Sutinku, lb skirtinga.
Gąsdinu kartais, pvz., kad nepirksiu nieko ko užsimsnys iki susitvarkys pažymius :D

Bet tikrai ne karais ir pnš, nes vaikai turi jaustis saugūs.

Tiek, kad apie realijas būna kalbame namuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 vasario 2022 - 08:39

Moonte, tu gi nesugebi protauti... Sugebi tik izheidinet. manai taves negalima isvadinti paskutiniais zodziais?

As maciau kas daresi sausio 13 ir matau ka rezhimas isdarineja dabar.
Maciau ka rezimas isdarinejo 1972 metais. Geguze bus 50 metu
Prisimenu kaip Lenkijoje 1981 metais buvo ivesta karine padetis ir per TV pasirode diktoriai su uniformomis. Pardaviau net savo TV nes nebuvo jau ka ziureti, pradejo rodyti visokius senus filmus apie kara ir pan...

O cia 1988 metais Sporto rumuose ivyksta Sajudzio steigiamasis suvaziavimas ir tai nori pasakyti, be KGB PRITARIMO. Nejuokink...

Papildyta:
Laukiu susirupinimo ir linkejimu pasveikti. Primenu, jusu bendramintis serga

"Telegram kanalo „Mash“ duomenimis, pas Žirinovskį pažeista 50–70% plaučių. Pažeidimas – vidutinio sunkumo. Vladimiras Žirinovskis yra vienas aršiausių vakcinacijos šalininkų Rusijoje: jis vakcinavosi aštuonis kartus.
Jis siūlė nenorinčius skiepytis žmones talpinti į lagerius, skelbti valstybės priešais ir panašiai."
Nu kaip ir jus bei jusu rezhimas

Plačiau:
https://infa.lt/6860...iki-70-plauciu/

oi koks praradimas būtų...oi kaip gaila...oi vargšelis.... :D

Atsakyti

Civilizuotose salyse, turi ivykti teismas, ir turi buti nuosprendis, del ivykdyto nusikaltimo. Lietuvoje dar vyko tyrimas. Todel, i tai nebuvo atsizvelgta.

BEt jei ir Gorbociovas sugriove sovietus, tai buvo ne jo siekiamybe.

Manau kortos taip sukrito, o ir laiko klausimas buvo, bet būtų koks nuožmesnis, tai būtų laikęs iš paskutiniųjų.. Gerai, kad to nedarė.

Atsakyti