Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 23:06)
Ji ivertino tik del to, ko jis, jei zinotu kuo baigsis, niekada nebutu dares,

Neprisimenu, kad jis butu vieshai gailejasis to ka dare.
Va Putinas tai gailejosi, ka anas padare... Nors labai nenaturaliai skambejo. Norejo itikti prosovietikams. Netikiu as Putinu... Ten viena chebra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 vasario 2022 - 23:18
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 23:15)
o as kalbu apie MOntekrista ir Amadejos amziaus vaikus.

O kodel visi ir kodel jei skiriasi butinai privalo buti traumuoti, negi zinojimas traumuoja? Mano vaikas zinojo kad mes issiskyre, ir jam kazkaip vienodai buvo.

Mane neslege, o buvo juokinga, kai tevai perdetai mandagiai vienas su kitu kalbejo. O ir "barniu" priezastys buna skirtingos  mirksiukas.gif

BEt, mokia gi skirtinga musu patirtis, vis del to  biggrin.gif

Tai, kad amadeja rašė, kad jos niekas negasdino smile.gif ir savo vaikų ji negasdins greičiausiai
Kaip perteiksi vaikui informacija taip ir bus. Nenorėjo jūsų sūnus turbūt tėvo nugalabyti?.kaip MK, būdama 10 m. Gorbačiovą.
Tai perdėtai mandagiai vienas su kitu "kalbėjo". Na suprato, kad vaikui taip galima pakenkti, o va del įvykiu Vln gąsdino? Ar kaip?
Sutinku, lb skirtinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 vasario 2022 - 23:21
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 09, 23:17)
Neprisimenu, kad jis butu vieshai gailejasis to ka dare.
Va Putinas tai gailejosi, ka anas padare... Nors labai nenaturaliai skambejo. Norejo itikti prosovietikams. Netikiu as Putinu... Ten viena chebra...

Pasidomek, paskutiniu jo interviu mirksiukas.gif . Rusijoje Putleris nuleido ant jo visus sunis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 23:17)
PO to kai skundetes veisejui, net neabejoju.

O taip, skundike aš baisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 23:21)
Tai, kad amadeja rašė, kad jos niekas negasdino smile.gif ir savo vaikų ji negasdins greičiausiai
Kaip perteiksi vaikui informacija taip ir bus. Nenorėjo jūsų sūnus turbūt tėvo nugalabyti?.kaip MK, būdama 10 m. Gorbačiovą.
Tai perdėtai mandagiai vienas su kitu "kalbėjo". Na suprato, kad vaikui taip galima pakenkti, o va del įvykiu Vln gąsdino? Ar kaip?
Sutinku, lb skirtinga.

O tamstai atordo, kad suvokimas, jog zudimi yra tavo tautieciai ateina tik per gasdinima? Kitaip zmogus, vaikas suvokti negal, kad aplinkui vyksta smurtasi?

Ka, ka galabyti? Cia tamsta, jei ka pasirinkot si neadekvatu pvz. dabar jau mano vaikui kazka projektuojat?

KOdel pakenkti? Kas per vejai? Jie visada pabreztinai mandagiai kalbejosi, ypac kai gincyjosi. Man ziauriai buvo idomu stebeti.

Aga, as tokia mazulyte buvau... ziauriai nugasdino...
Ale kaip aptogu, ne sovietu zudikai kalti, kad cilivius zmones saude, o tevai kalti, kad ausu neuzkimso ir juodu akiniu neuzdejo.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 23:23)
O taip, skundike aš baisi. smile.gif

O kas abejoja?
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2022 02 09, 18:21)
bet Nobelio taikos premiją jis gavo ne už tai, o už Vokietijos suvienijimą ir, buitiškai tariant, kad to paties, kaip Tbilisyje, Baku ir VILNIUJE, nepadarė satelitinėse valstybėse.

QUOTE(Ašaka @ 2022 02 09, 23:09)
Ką norite įrodyti, dėstydama plačiai žinomus faktus ar keldama jo apdovanojimų sąrašą? Taip, jo nuopelnai pasauliniu mastu akivaizdūs, niekas jų neneigia ir aišku, tai, ką jis padarė gero, nusveria kelių šimtų (pvz., ~150 nužudytų nurodo tik oficialūs šaltiniai, kiti šaltiniai teigia, kad jų buvo žymiai daugiau, dar buvo pavienės žūtys Latvijoje ir kitur, na, ir Lietuvoje buvo ne tik sausio 13-oji, bet ir Medininkai) žmonių mirtis jo nurodymu ar su jo žinia.

Jūsų 3) pastabos nesupratau, tiek sausio 13-oji, tiek Medininkų žudynės vyko po premijos įteikimo.

Tik informuoju už ką gauta NP.

3)Už ką gavo? Kad to paties, ką padarė VLN, jis nepadarė satelitinese valstybėse? Tai iš kur jie žinojo kas buvo padaryta Vilniuje, jeigu premija įteikta 1990.m? Ar cia avansu gavo tą premija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 vasario 2022 - 23:36
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 23:34)
Tik informuoju už ką gauta NP.

3)Už ką gavo? Kad to paties, ką padarė VLN, jis nepadarė satelitinese valstybėse? Tai iš kur jie žinojo kas buvo padaryta Vilniuje, jeigu premija įteikta 1990.m? Ar cia avansu gavo tą premija?

Civilizuotose salyse, turi ivykti teismas, ir turi buti nuosprendis, del ivykdyto nusikaltimo. Lietuvoje dar vyko tyrimas. Todel, i tai nebuvo atsizvelgta.

BEt jei ir Gorbociovas sugriove sovietus, tai buvo ne jo siekiamybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 vasario 2022 - 23:41
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 23:30)
O tamstai atordo, kad suvokimas, jog zudimi yra tavo tautieciai ateina tik per gasdinima? Kitaip zmogus, vaikas suvokti negal, kad aplinkui vyksta smurtasi?

Ka, ka galabyti? Cia tamsta, jei ka pasirinkot si neadekvatu pvz. dabar jau mano vaikui kazka projektuojat?

KOdel pakenkti? Kas per vejai? Jie visada pabreztinai mandagiai kalbejosi, ypac kai gincyjosi. Man ziauriai buvo idomu stebeti.

Aga, as tokia mazulyte buvau... ziauriai nugasdino...
Ale kaip aptogu, ne sovietu zudikai kalti, kad cilivius zmones saude, o tevai kalti, kad ausu neuzkimso ir juodu akiniu neuzdejo.
Papildyta:
O kas abejoja?

Vėl tas pats. O pasakojot dabar anūkams apie osvencima? Kartu gal filmus žiūrite, kurie skirti nuo +18 m? apie Strazdauskaitęs budelius, kaip baisu būna. Ne? Kodėl? Žudo gi tautiečius, kodėl neinformuojat anūkus?
O MK norėjo galabyti.
Na kalbėjo gi prie jūsų apie represijas, gimines. Pati rasete, kad didžiule nuoskaudą buvo jums, mažam vaikui. Iš kur ta nuoskauda?
Tai va tėvams reikėtų užkimšti savo vaikams ausis, uždėti akinius. Na, aišku, jeigu nenori traumuoti savo vaikų. Nejaugi pykti dabar vaikui ant Stalino, Gorbačiovo ar dar ten ko.
Ko japonai nepyksta ant Obamos, kad neatsprase, kad civilius žudė?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 23:38)
Civilizuotose salyse, turi ivykti teismas, ir turi buti nuosprendis, del ivykdyto nusikaltimo. Lietuvoje dar vyko tyrimas. Todel, i tai nebuvo atsizvelgta.

Kada tas teismas bus? Čia, anot jūsų, turi įvykti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 00:03
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 23:49)
Vėl tas pats. O pasakojot dabar anūkams apie osvencima? Kartu gal  filmus žiūrite, kurie skirti nuo +18 m? apie Strazdauskaitęs budelius, kaip baisu būna. Ne? Kodėl? Žudo gi tautiečius, kodėl neinformuojat anūkus?
Na MK norėjo galabyti.
Na gi kalbėjo prie jūsų apie represijas, gimines. Pati rasete, kad didžiule nuoskaudą buvo jums, mažam vaikui.
Tai va tėvams reikėtų užkimšti savo vaikams ausis, uždėti akinius. Na, aišku, jeigu nenori traumuoti savo vaikų. Nejaugi pikti dabar vaikui ant Stalino, Gorbačiovo ar dar ten ko.
Ko japonai nepyksta ant Obamos, kad neatsprase, kad civilius žudė?

Mano anuku amzius labai skirtingas, jei ka mirksiukas.gif

Zinoma, seimos istorija jie puikiausiai zino, priklausomai nuo ju amziaus. Dokumentika ziurim, priklausomai nuo amziaus. Lygiai taip pat zino ir Lietuvos istorija, kas vyko sausio 13 diena, kai keliavo su tevais po Lietuva buvo nuvazeve i Medininkus. Maziukai vaziuos veliau, bet butinai nuvaziuos.

Uarda, zinot kodel esat lerva, todel, kad jus nesuvokiat esmes, jums tautieciu laisve, zuvusiuju auka nera vertybe. Jus taip bijote traumuotis, kas cia per traumu fobijos?

O apie zmoniu auka, butina kalbeti su vaikais, kad jie suvoktu, kad del to, kaip jie dabar gyvena, turi pasirinkima, zmones paaukojo savo gyvybe. Vaikuose reikia ugdyti padeka ir pagarba didvyriams. Ir tai tikrai netraumuoja vaiku.

Traumuoti yra tie, kurie visame kame mato fobijas ir traumas. Ar ne pati rasete, kad svarbu kaip pateiksi... O pasipiktinimas smurtautojais, ju amoraliais veiksmais, tai normali ir adekvati mazu zmoniu reakcija. nenormalu slepti galva i smeli ir vaizduoti, kad niekas neivyko, neigti fakta, meluoti vaikams, bandant nuslepti, neva netraumuoti.

QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 00:01)
Kada tas teismas bus? Čia, anot jūsų, turi įvykti?

Anot manes, ana ketvirtadieni, kai nulys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 00:09
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 00:03)
Mano anuku amzius labai skirtingas, jei ka  mirksiukas.gif

Zinoma, seimos istorija jie puikiausiai zino, priklausomai nuo ju amziaus. Lygiai taip pat zino ir Lietuvos istorija, kas vyko sausio 13 diena, kai keliavo su tevais po Lietuva buvo nuvazeve i Medininkus. Maziukai vaziuos veliau, bet butinai nuvaziuos.

Uarda, zinot kodel esat lerva, todel kad jus nesuvokiat esmes, jums tautieciu laisve, zuvusiuju auka nera vertybe. Apie zmoniu auka, butina kalbeti su vaikais, kad jie suvoktu, kad del to, kaip jie dabar gyvena, turi pasirinkima, zmones paaukojo savo gyvybe. Vaikuose reikia ugdyti padeka ir pagarba didvyriams. Ir tai tikrai netraumuoja vaiku.

Traumuoti yra tie, kurie visame kame mato fobijas ir traumas. Ar ne pati rasete, kad svarbu kaip pateiksi... O pasipiktinimas smurtautojais, ju amoraliais veiksmais, tai normali ir adekvati zmogniu rekcija. nenormalu slebti galva i smeli ir vaizduoti, kad niekas neivyko.

Papildyta:
Pagal mane, ana ketvirtadieni, kai nulys  4u.gif

10 m. Anūkai zino, kad net žudyti nori? Na kaip ir MK
Pati rasete, kad didžiule nuoskaudą buvo jums, mažam vaikui. Iš kur ta nuoskauda? Pas mažą vaiką???
O kaip padeka ir pagarba gali traumuoti? Nesąmones rasot.
Ok. Normali žmogui reakcija. Bet mes kalbam apie vaikus. Na ir Kaip reagavo jūsų anūkai iki 10-12 m., I strazdauskaites budelius? Nenorėjo nugalabyti? Gi pasipiktinimas smurtautojais, ju amoraliais veiksmais, tai normali ir adekvati turi būti vaikų reakcija, anot jusu.
Kodėl japonai "galva paslėpė į smėlį"? Žydai irgi
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 00:03)
Anot manes, ana ketvirtadieni, kai nulys  4u.gif

Nu nu. Viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 00:15
QUOTE(uarda @ 2022 02 10, 00:10)
10 m. Anūkai zino, kad net žudyti nori? Na kaip ir MK
Pati rasete, kad didžiule nuoskaudą buvo jums, mažam vaikui. Iš kur ta nuoskauda? Pas mažą vaiką???
O kaip padeka ir pagarba gali traumuoti? Nesąmones rasot.
Ok. Normali žmogui reakcija. Bet mes kalbam apie vaikus. Na ir Kaip reagavo jūsų anūkai iki 10-12 m., I strazdauskaites budelius? Nenorėjo nugalabyti?
Kodėl japonai  galva paslėpė į smėlį?

Mano vyresnelei 19 jei ka.
O kur jus tai istrauket? AR cia is tasmtos toks geros samarietes poreikis lenda, prikurti ko nera? Beje, mano vaikai anuomet negyveno. Viska suzino tik is musu, mokyklos, is TV dokumentikos. As nezinau, kaip jie reaguotu jei butu ivykiu liudininkais. Manau, okupantams ir zudikams meile netrykstu.

Normali vaiko nuoskauda, daugiau itakota egoizmo, kai suvoki, kad neturi seneliu, o kiti juos turi... Kyla elementarus klausimas, kodel?

Ne mano bedos, kad Jus nesamones rasot, ir virus izvelgiat gasdinimus, traumavimus. Jei viska galima pateikti per kita prizme.

O vaikai, tai ne zmones, jiems normalios zmogiskos reakcijos nebudingos? Ar cia tik vertintant is tamstos varpines?

O prie ko cia strazdauskaite ir sausio - 13 ivykiai? Ar cia tamstai tapatu? Mirties priezastis nesvarbu, svarbu tik smurtas, tik tai gebat esakaluoti. Ale menkysta esat, plakdama zmoniu didvyriksuma su smurto auka, kurios mirtis beprasme.

Nuo kada tamstos isvados yra faktas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 vasario 2022 - 00:30
QUOTE(Moonte @ 2022 02 10, 00:17)
Mano vyresnelei 19 jei ka.
O kur jus tai sitrauket? AR cia is tasmtos toks geros samarietes poreikis lenda, prikurti ko nera?
Normali vaiko nuoskauda, daugiau itakota egozimo, kai suvoki, kad neturi seneliu, o kiti juos turi... Kyla elementarus kalusimas, kodel?

Ne mano bedos, kad Jus nesamones rasot, ir virus izvelgiat gasdinimus, traumavimus. Jei viska galima apteikti per kita prizme.

O vaikai, tai ne zmones, jiems normalios zmogiskos reakcijos nebudinogs? Ar cia tik vertintant is tamstos varpines?

O prie ko cia strazdauskaite i sausio - 13 ivykiai?Ar cia tamstai tapatu? Mities esme nesvarbu, svarbu tik smurtas. Ale menkysta esat.

Nuo kada tamstos isvados yra faktas?

Prie ko čia vyresnėle? Raset, kad įvairaus amžiaus anūkų turite.
Ką butent prikuriau?
Ir kodėl mažam vaikui reikia aiškinti viską? Nepalaukti laikotarpio kol psichika nebus tokia pazeidziama?
Vaikai žmonės, bet tai nereiškia, kad jie turi tokį pat atsparumą kaip ir žmonės 18+. Na kodėl tada pvz. Nerodom filmų +18 vaikui 10 m? Ką jis ne žmogus?
Tai, jeigu vaikas nori kažką žudyti, tai čia ne traumą? O kas? Čia taip po civilizuoto ir ramaus tėvu bendravimo buna? Nu nu.
Tai kaip prie ko? Reikia, anot jūsų vaikams viską žinot, jie irgi žmonės gi. Tai smurtas prieš japonus, žydus, armėnus ir t.t. jau ne smurtas? Tikrai egoiste esat.
Papildyta:
Moonte, nebūna, taip, kad viskas idealu-idealus bendravimas, idealus tėvai, idealus namai, vaikai, darbas ir t.t., o jūs tokia, kokia esat. Na nebunaaaaa taip !!! Jūs tokia nebūtumet, jeigu taip būtų, kaip pateikiat čia. Net nesugebėtumet tokia but
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 10 vasario 2022 - 00:44