Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 22:42)

Aš nebeturiu nervų tos šiukšlės postus skaityti. Jos guru nevakserė Nida, tikriausiai nušvilpus Landsbergį vėl kliedės apie teisę mirti laisviems. Važiuosim irgi į Vilnių, reikia parodyt švilpikams, kad jie jokia ne tauta. Tauta, kuri myli savo Tėvynę, o ne ta, kuri trispalvėm ir vyčiais savo purvą prisidengia.

Mano aplinkoje, tik ir girdziu, kad vaziuosim, vaziuosim, vaziuosim...
Itariu, siais metais bus ispudinga svente lithuania.gif
Atsakyti

Pasiklausk savo draugės, paaiškins tau, kad už paglostymą per kombinezoną stato ax.gif

Aš nebeturiu nervų tos šiukšlės postus skaityti. Jos guru nevakserė Nida, tikriausiai nušvilpus Landsbergį vėl kliedės apie teisę mirti laisviems. Važiuosim irgi į Vilnių, reikia parodyt švilpikams, kad jie jokia ne tauta. Tauta, kuri myli savo Tėvynę, o ne ta, kuri trispalvėm ir vyčiais savo purvą prisidengia.

Bet galėjo susigalvoti savo simboliką, o ne atiminėti kas jiems nepriklauso  :mad2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 21:25)
Tamstos logikos virazai, aukstas pilotazas, jau nebestebina, sugebek susieti, sausio 13 ivykius, kai visa tauta, Lietuva kencia, kovoja, sielvartauja del zuvusiu, lyginti su tevu konfliktu.

Manieji tevai, kai "bardavosi", pabreztinai vienas i kita Jus kreipesi.
Nai kaip jus ten rasote pastoviai, kiekviena matuojam pagal savo suvokima, sakot tamstos tevai ardesi... OK. Jei tokie sulyginimai.

Ir vėl nesupratot. Tai paprastas pavyzdys apie vaikus.

Kai tėvai ginčijasi, musasi visa šeima (vaikui seima svarbiausia) kenčia, sielvartauja, ypač vaikas. Ir tam mažam vaikui tėvų panika, barniai atrodo baisiau, negu karas pvz Ukrainoje ar Libijoje. Jis tame dalyvauja tiesiogiai. Deja, jūs to nesuprantat. Ir taip protingi tėvai niekada negasdins vaikų. Ar tai būtų skandalai šeimoje ar karas ir t.t. Bet aiškinti naktį mažam vaikui kosmarus, kad va VLN saudo į žmones, važiuoja tankai, gal ir mes zusim ir t.t. Na sorry, taip bet kokį vaiką traumuoti galima. Čia tik suaugusiųjų reikalas, o ne mažų vaikų.
Dar kartą pažiūrėkit filmą "Gyvenimas yra gražus", kaip gi galima nuslėpti nuo vaiko realybe.
Ir užuojautą dėl jūsų tėvų barnių jums girdint.
Atsakyti

Zinoma, tik gaila, kad tie zmones, viena sako, kita daro, o trecia galvoja biggrin.gif

Bet mane pajaunino 10m. 

Dičkiui 12. Tai kelių turėjau gimdyt  :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 21:18)

Ir pagaliau, ne tamstai man nurodineti, ka man daryti...

Tik po to, kai man baigsit nurodinėti, ką man daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 22:17)
Idomucia, tu kada nors vadovavai?
Tu zinai kuo uzsiima vadovai?
Ir kas nesa atsakomybe, jei komanda blogai dirba?

Taip Gorbaciovas turejo atsistatydint ir perleist vadovavima kokiam stalinistui. Tada jis butu nekaltas... Ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 vasario 2022 - 22:54

Kai tėvai ginčijasi, musasi visa šeima (vaikui seima svarbiausia) kenčia, sielvartauja, ypač vaikas. Ir tam mažam vaikui tėvų panika, barniai atrodo baisiau, negu karas pvz Ukrainoje ar Libijoje. Jis tame dalyvauja tiesiogiai. Deja, jūs to nesuprantat. Ir taip protingi tėvai niekada negasdins vaikų. Ar tai būtų skandalai šeimoje ar karas ir t.t. Bet aiškinti naktį mažam vaikui kosmarus, kad va VLN saudo į žmones, važiuoja tankai, gal ir mes zusim ir t.t. Na sorry, taip bet kokį vaiką traumuoti galima. Čia tik suaugusiųjų reikalas, o ne mažų vaikų.
Dar kartą pažiūrėkit filmą "Gyvenimas yra gražus", kaip gi galima nuslėpti nuo vaiko realybe.

Oj, niekas negąsdino, nors vėlevėlės turėjom, bet nevažiavom. Vėliau suvokimas atsirado, nors ir prisimenu aš tuos įvykius. Vėliau tas noras solidarizuotis, nes svarbu.

Per pučą tą tai išvis kaime sėdėjom ir tv žiūrėt laiko nebuvo, tai net neteko jaudintis. 

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 22:48)

Kai tėvai ginčijasi, musasi visa šeima (vaikui seima svarbiausia) kenčia, sielvartauja, ypač vaikas.  Ir tam mažam vaikui tėvų panika, barniai atrodo  baisiau, negu karas pvz Ukrainoje ar Libijoje. Jis tame dalyvauja tiesiogiai. Deja, jūs to nesuprantat.  Ir taip protingi tėvai niekada negasdins vaikų. Ar tai būtų skandalai šeimoje ar karas ir t.t. Bet aiškinti naktį mažam vaikui kosmarus, kad va VLN saudo į žmones, važiuoja tankai, gal ir mes zusim ir t.t. Na sorry, taip bet kokį vaiką traumuoti galima. Čia tik suaugusiųjų reikalas, o ne mažų vaikų.

As puikiai suprantu pacios nora banalinti.
Prie koc cia Libija, Ukraina, kai kalba ejo apie sausio 13, Lietuvai svarbia data, kai zuvo musu zmones...?
Kai diena, apie tai kalba kaimynai, vaikai, kai teciai, pusbroliai, tetos, seses kazkur eina? O juk mes jau kalbame ne apie mazylius, o paauglius, a cia ir juos i kudikius rozinius nurasysit? VA tokie besmegeniai, ties grybuku valgymu susitelkes anu akiratis ir viskas.

Antra, jus rimtai galvojate, kad kai skirasi tevai vaikai nieko nezino ir nesupranta? Rimtai?

Na kad nereikia man tos uzuojautos, cia jums jos reikia, kad tamstos tevai kosere isverte santikius aiskinosi, manieji sugebejo civilizuotai, ramiai vienas kitam papriestarauti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 21:46)
Dieve, kokia tu faina.

Itariu, siais metais bus ispudinga svente  lithuania.gif

Pritariu. Visiška priešingybė jums. Nepiktybiska, tikrai faina.
Atsakyti

Taip Gorbaciovas turejo atsistatydint ir perleist vadovavima kokiam stalinistui. Tada jis butu nekaltas... Ane?

Jis kaltas/atsakingas, nes buvo vadovas ir tiek.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 22:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72929281" data-time="1644439134"><div><p>Zinoma, tik gaila, kad tie zmones, viena sako, kita daro, o trecia galvoja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet mane pajaunino 10m. </p><p>Dičkiui 12. Tai kelių turėjau gimdyt  blink.gif​ </p>

Gimdo ir 12 metu dabar. Ir anksciau.
Breznevo laikais mano klasiokas 8 klaseje sake, kad jo sesuo pagimde 9 klaseje, tai tevas jam pasake, kad jei jis uzstatys vaika, tai ji tada uzhmush.
Kadange jau pripaishe asocialuma, tai kodel negimdytii 12?
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 22:53)
Oj, niekas negąsdino, nors vėlevėlės turėjom, bet nevažiavom. Vėliau suvokimas atsirado, nors ir prisimenu aš tuos įvykius. Vėliau tas noras solidarizuotis, nes svarbu.</p><p>Per pučą tą tai išvis kaime sėdėjom ir tv žiūrėt laiko nebuvo, tai net neteko jaudintis. </p>

Aš tai puikiai matau, iš tavo zinuciu
Atsakyti