Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 20:44)
As irgi neprasidesiu. Nera jokio noro skaityti tamsių jėgų vedziojamos moters rastus.

jo panasu kaip su cambala kad buvo, kiek mes ja perspejom,kad baigtu, na ka padarysi visi renkames gyvenime viska....tegul draskosi ji ten viena, net skaityti nebeidomu, kazkokie kliedesiai nuolat... unsure.gif
Atsakyti

kodel tu sneki daugiskaita, man nera jokios asmenine snuoskaudos, is kur ta yra? doh.gifKa tau Gorbaciovas blogo padare? jei ne jis kazin kaip butu buve dar. Zmones nukentejo nes ejo i tuos susirinkimus "saugiojo" kazka ten, viskas tebuvo teatras, sssr braskejo per siules, reikejo sou kad zmones svaigtu, kad jie kazka issikovojo, butu sedeja namie, gyvene kaip gyvene, sssr butu pati naturaliai subirusi, be jokiu auku... gal tai bus pamoka ateiciai, o gal ir nebus...
nors dauguma ten ejusiu ir rizikavusiu sava gyvybe dabar spjaudosi ir keikiasi, kaip buvo isdurti...

viskas tera sostu karai

o jusu nesugebejiomas objektyvia ibendrauti paie politika tikria labai matosi unsure.gif
tu net mano valdzios kritika kazkaip sugebejai visai Lietuvai prirasyti biggrin.gif

Tau aišku nėra...

Och...🙉🙈🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 20:47)
au aišku nėra... Och...🙉🙈🙈

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 09, 20:46)
jo panasu kaip su cambala kad buvo, kiek mes ja perspejom,kad baigtu, na ka padarysi visi renkames gyvenime viska....tegul draskosi ji ten viena, net skaityti nebeidomu, kazkokie kliedesiai nuolat... unsure.gif

Durne, prisimink tekstuka, kaip tu teisinaisi, jog pravardziuoji savo oponentus... Jauteisi labai protinga. TAigi, sveiki atvyke, dabar savo kosyte ragausi pati. Ka pasejai ta ir pjausi. Pazadu maza nepasirodys.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 20:47)
Och...🙉🙈🙈</p>

1.tau tu man atsakysi ar ne, kur ir kaip as variau ant Lietuvos, ne valdzios?

2. ir dar idomu butu kaip tu paaugle budama Gorbaciovui valdnat sugebejai ant jo nuoskauda susikurti? ka jis tau padare??? blink.gif
o ant Petro I nuoskaudos neturi arba imperatorienies Jekaterinos? na bent Stalinui tai tikria turi turti ASMENINE nuoskauda?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 09, 20:57)

2. ir dar idomu butu kaip tu paaugle budama Gorbaciovui valdnat sugebejai ant jo nuoskauda susikurti? ka jis tau padare???  blink.gif
o ant Petro I nuoskaudos neturi arba imperatorienies Jekaterinos? na bent Stalinui tai tikria turi turti ASMENINE nuoskauda?

Lb nuo tėvų priklauso, labai, todėl vaikai irgi gali turėt nuoskaudu
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 09, 20:57)
1.tau tu man atsakysi ar ne, kur ir kaip as variau ant Lietuvos, ne valdzios?

2. ir dar idomu butu kaip tu paaugle budama Gorbaciovui valdnat sugebejai ant jo nuoskauda susikurti? ka jis tau padare???  blink.gif

Isties, nepakaltinama.

Aga, jei esi paauglys sausio 13 ivykiai, tautieciu mirtys, tokiu lervu kaip tu neitakojo, kitus paauglius ivykiai sukrete. Todel tu, lerva, nesuprasi.

Kokie debiliski klausimai, ko noreti is durnes.

QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 21:03)

Sakai vaikai durni, nemato kas aplinkuje darosi, negeba deramai ivertinti... Ziauru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 vasario 2022 - 21:07
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 19:59)

isties, anai myzals i galva stuktelejo ir armija, savo nuoziura nuejo malsinti sukilusius zmones. Idomu kas tuo tiki...

Jei ta SSSR nebutu myzalais aptekus, tai butu uzkapoje simtus tukstanciu ir gal net milijonus.
Vaa VDR STASI nebuvo aptekus ir buvo pasiruosus zudyti masiskai. Tai ten vaziavo net Gorbacius ju i prota atvesti... O SSSR tada jau buvo visishkas chaosas. Nu ne visishkas, kazkieno plaukuota ranka dalyus stumde i vietas, bet tai nebuvo - viska kontroliuoju...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:53)
4u.gif
Papildyta:
Durne...Pazadu maza nepasirodys.

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif
Atsakyti

Lutuke, aš tau ta tema neatsakinėsiu. Tai beprasmiška. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 09, 21:07)
Jei ta SSSR nebutu myzalais aptekus, tai butu uzkapoje simtus tukstanciu ir gal net milijonus.
Vaa VDR STASI nebuvo aptekus ir buvo pasiruosus zudyti masiskai. Tai ten vaziavo net Gorbacius ju i prota atvesti... O SSSR tada jau buvo visishkas chaosas. Nu ne visishkas, kazkieno plaukuota ranka dalyus stumde i vietas, bet tai nebuvo - viska kontroliuoju...

Kuo tai susije su tavo ansciau isakytom mintim?
Ir kaip tai paneigia, kad be Garbaciovo isakymo nebuvo apsieita, zudant taikius gyventojus?

Tu teigi, kad VDR ir kitos Varsuvos sandraugai priklausancios salys buvo tam paciam lygmenyje, kaip Lietuva ir kitos sovietu respublikos?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 21:03)

taip mes cia jau apie tai snekejom, kas is tevu kaip sugeba vaikam pateikti viska, ir kokias zaizdas vaikuose padaryti, kad net uzaugus, laikyti politinius ivyikius, kaip asmenine nuoskauda, nu ziauru.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 21:07)

Persmulkus, mano ukyje cesnakai yra zymiai stambesni. O svarbiausia ekologiski.

Eik siurbtelk menstuaciju kraujuko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 21:09)
<p>Lutuke, aš tau ta tema neatsakinėsiu. Tai beprasmiška. </p>

Del to lervos jauciasi visagale, skleidzia MELAGIENAS.
Atsakyti