Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 20:13)
Čia reikia suprasti, kad ir Gorbačiovas ją gavo.
Kokiu dar mano paslaugų?
Tai, kad kaimynais lg nepatenkinta buvot smile.gif
Papildyta:

Nezinos ką atsakyti

Gerai tu ja vis pagauni, del to taves ir nekencia ji biggrin.gif

Sumakalavai jas visai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 09, 20:14)
vau, pasirodo tau Hitleris vilkas, Stalinas meska...paskui rasai, kad jokio skirtumo, tai visgi yra skirtumas ar ne?

apie  200.000 zydu per nepilnus metus, ir apie 300.000 lietuviu per 12 metu istremtu ir i gulagus uzdarytu, kuriu dauguma isgyveno ir didele dalis paskui grizo i Lietuva, nors kai kurie ir pasiliko, ten susikure gyvenima..Kazkokia dalis istremptu ir uzdarytu i kalejimus ar gulagus buvo tie, kurie prisidejo prie zydu zudymo ar kitu civiliu zudymo.

kokios aukos butu Lietuvoje, jei Hitleris nebutu buves sustabdytas? kokie moksliniai tyrimai net su vaikais butu tesiami? O gal visgi ir tebetesiami, gal visgi hitlerines idejos ir nebuvo nugaletos, gal jos tebetesiamos?

na tiesiog vau...

Diskutuoti imanoma tik tada, kai zmogus yra objektyvus ir nenutyli saliskai  faktu.

Lerva, kad tu visu tuo paspringtum.
Atsakyti

uarda, mums galbūt sunku žiūrėti objektyviai ir globaliai, kai yra "asmeninė" nuoskauda. 

(čia dėl Gorbočiovo)

Man tai čia tas atvejis kai negali vienareikšmiškai teigti.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 09, 20:16)
Gerai tu ja vis pagauni, del to taves ir nekencia ji  biggrin.gif

Sumakalavai jas visai  biggrin.gif

Jezau, Jezau, apsviesk durnei prota, o jei negali paskutini atimk.
Ale kaip anai norisi, kad mane kas sudirbu... jau vaidenasi.
Atsakyti

vau, pasirodo tau Hitleris vilkas, Stalinas meska...paskui rasai, kad jokio skirtumo, tai visgi yra skirtumas ar ne?

apie 200.000 zydu per nepilnus metus, ir apie 300.000 lietuviu per 12 metu istremtu ir i gulagus uzdarytu, kuriu dauguma isgyveno ir didele dalis paskui grizo i Lietuva, nors kai kurie ir pasiliko, ten susikure gyvenima..Kazkokia dalis istremptu ir uzdarytu i kalejimus ar gulagus buvo tie, kurie prisidejo prie zydu zudymo ar kitu civiliu zudymo.

kokios aukos butu Lietuvoje, jei Hitleris nebutu buves sustabdytas? kokie moksliniai tyrimai net su vaikais butu tesiami? O gal visgi ir tebetesiami, gal visgi hitlerines idejos ir nebuvo nugaletos, gal jos tebetesiamos?

na tiesiog vau...

Diskutuoti imanoma tik tada, kai zmogus yra objektyvus ir nenutyli saliskai faktu.

Čia tipo reik džiaugtis, kad ruskiai užėjo po hitlerio? A tu daužta vaikystėj ar nuo muilo operų sudurnėjai?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 20:18)
<p>uarda, mums galbūt sunku žiūrėti objektyviai ir globaliai, kai yra "asmeninė" nuoskauda. </p><p>(čia dėl Gorbočiovo)</p><p></p><p>Man tai čia tas atvejis kai negali vienareikšmiškai teigti.</p>

O uarda ne Lietuvos piliete?
Cia tik skauda tau ir kitoms, o va tik kelios lervos, to nesupranta ir itariu, niekada nesupras, nes yra sovietu iskrustom smegenim.

Mano tevas, apie tai sake "Baisiausia sovietuose yra tai kad jie zaloja zmoniu sielas". GAlimai todel tos raudonos lervos ir bijo ziureti memorialo filmus, kur aukos kalba apie savo isgyvenimus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 20:06)
Lutuke, aš prisimenu tavo žodius, gal prieš 2 metus, kai tu jau Nidą garbinai, gal dar kovido nebuvo, sakiau kad tuoj eis į politiką, o tu sakei per daug purvinas reikalas, kad ji ten eitų, nežinau kur tu tai buvai girdėjus. Bet postų aš nekonspektuoju, gal netiksliai, bet kažką tokio sakei. Panašumas abiejų damų, kad jos abi aršios antivakserės.

tai as sakiau ar ji sake? bigsmile.gif gal yra skirtumas? tai buvo tik mano nuomone. As neiciau ir kitiem nesiulyciau, ji nutare eiti, gal pamaciusi, kad visiskas dugnas su zmoniu teisem Lietuvoje. Visgi pires 2 m mes nei neisivaizdavome, kas gal atsitikti su demokratija ir laisve zmoniu pasaulyje, pagal aplinkybes gal ir sprendimai, as jos asmeniskai nepazystu, bet jos mintys yra labai labai gerai ismastytos, kiekvienas zodis labai tikslus, man ziauriai patinka protingi zmones, kurie sugeba argumentuotai sneketi.
Ji visada buvo ir tebera PIRMA, kuri gine geju teises, dabar gina atskirtuju, pazemintu, nuasmenintu.

Antivakseris
tik ziniasklaidos sukurtas fantastinis personazas, kuri tu nei neapmasciusi tasai, kaip pusle.
As daug skaiciau Nida, nei vieno jos posto nemaciau PRIES VAKCINAS. Jurgos neseku, nezinau ar ji pasisake pries skiepus, labai abejoju. Jei turi kokias ju citatas pries skiepus pasidalink, butu idomu paskaityti.

o tai kaip su tais eina pries gejus?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 09, 20:20)
Čia tipo reik džiaugtis, kad ruskiai užėjo po hitlerio? A tu daužta vaikystėj ar nuo muilo operų sudurnėjai?

kas kas o zydai manau tikrai dziaugesi.
as neiznau ar reikia lietuviam dziaugtis ar liudeti, bet faktas, kad jei Hitleri sbutu buve silgiau, kazin kiek milijonu auku butu buve, jei jie sugebejo per nepilnus metus iszudyta 200.000
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:18)
apsviesk durnei prota, o jei negali paskutini atimk.

Och...koks tu niekingas zmogus.

Pati laimes neturi, tai nori, kad itr kiti jos neturetu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 20:31)
Och...koks tu niekingas zmogus.

Pati laimes neturi, tai  nori, kad itr kiti jos neturetu.

Kokia tu tauri motera, pastoviai kuiesisi kitu gyvenimuose, matyt is dideles laimes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 vasario 2022 - 20:35
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 20:18)
<p>uarda, mums galbūt sunku žiūrėti objektyviai ir globaliai, kai yra "asmeninė" nuoskauda. </p><p>(čia dėl Gorbočiovo)</p><p></p><p>Man tai čia tas atvejis kai negali vienareikšmiškai teigti.</p>

kodel tu sneki daugiskaita, man nera jokios asmenine snuoskaudos, is kur ta yra? doh.gif Ka tau Gorbaciovas blogo padare? jei ne jis kazin kaip butu buve dar. Zmones nukentejo nes ejo i tuos susirinkimus "saugiojo" kazka ten, viskas tebuvo teatras, sssr braskejo per siules, reikejo sou kad zmones svaigtu, kad jie kazka issikovojo, butu sedeja namie, gyvene kaip gyvene, sssr butu pati naturaliai subirusi, be jokiu auku... gal tai bus pamoka ateiciai, o gal ir nebus...
nors dauguma ten ejusiu ir rizikavusiu sava gyvybe dabar spjaudosi ir keikiasi, kaip buvo isdurti...

viskas tera sostu karai

o jusu nesugebejiomas objektyvia ibendrauti paie politika tikria labai matosi unsure.gif
tu net mano valdzios kritika kazkaip sugebejai visai Lietuvai prirasyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:17)

Vis akcentuoji, kad tu grazesne uz mane, kudesne, aukstesne...kas is to...tavo siela juoda, tu esi baisi vidumi. Žmoguje svarbiausia yra sielos švarumas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:17)

QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:18)
Jezau, Jezau, apsviesk durnei prota, o jei negali paskutini atimk.
Ale kaip anai norisi, kad mane kas sudirbu... jau vaidenasi.

kaip ten sakoma viskas grizta bumerangu, ka linki kitiem ir dar didesniu mastu, tai net forume as veitoj taves tokiu dalyku nedaryciau, bet cia tau spresti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 09, 20:21)
O uarda ne Lietuvos piliete?
Cia tik skauda tau ir kitoms, o va tik kelios lervos, to nesupranta ir itariu, niekada nesupras, nes yra sovietu iskrustom smegenim.

Mano tevas, apie tai sake "Baisiausia sovietuose yra tai kad jie zaloja zmoniu sielas". GAlimai todel tos raudonos lervos ir bijo ziureti memorialo filmus, kur aukos kalba apie savo isgyvenimus.

kad tavo suzeista, tai ,manau, akivaizdu... unsure.gif
Atsakyti