Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 23:22)

As su vaikais pastaruoju metu kalbu apie zmogaus gyvenima ir jo pabaiga. Kad is esmes juk viskas naturalu. Kaip rytas, diena, vakaras, naktis...

Mano giliu isitikinimu, kad vaikus nereikia dirbtinai izuoliuoti nuo juos supancio gyvenimo...
AS nesupantu, kam reikalingas tas dirbtinis sterilumas? Kaip ir tai, kad mane glumina, baime traumuotis.

Visada vaikus mokiau nebijoti gyventi, daryti klaidas, traumuotis, nes tai skatina keisti gyvenima, pries tai traumos deka igytos patirties, ji perziurejus. Reikia vaikus mokinti ne traumos bijoti, cia panasiai kaip ir klaidu bijoti, o moketi suvladyti jas, neleisti joms tapti fobijomis.

Jokiu budu, as nesakau, kad vaika reikia murgdyti i gyvenimo srutas, as kalbu apie elementaru veiksma gimima, gyvenima, mirti. Ne mirtis gi yra baisi, o kaip ji pateikiama...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 23:34)
tu gal juo pirma pasidomek, nekliedejusi, ikeliau net nuoroda, jis niekom is esmes nesiskiria nuo kung fu pvz ar aikido mirksiukas.gif

tu is vis ka nors supranti apie tai, nes nezinau ka tu ten isiavizduoji lotuliukas.gif tu nei nezinojai, kad toks yra, apie ka tu is vsi sneki dabar?
o tai karate kuom geriau mokytis? kaip tai mentaliteta keicia?

tu kaip kokia bobule, kuri pamato ka ir aikcioja, kaip baisu lotuliukas.gif
Aisku, as nezinau, ka ten konkreciai moke Monteverte,  bet galiu isivaizduoti, kad pirmiausiai saviginos, nes tam ir skirti kovos menai. Tavo karta is vis moke kalasnikova isrinkti sudeti, ir va nieko gyvos esat  biggrin.gif

Nesupratai, apie ką kalbu. Tiek to. Jau yra, kas suprato mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 23:38)
As su vaikais pastaruoju metu kalbu apie zmogaus gyvenima ir jo pabaiga. Kad is esmes juk viskas naturalu. Kaip rytas, diena, vakaras, naktis...

Mano giliu isitikinimu, kad vaikus nereikia dirbtinai izuoliuoti nuo juos supancio gyvenimo...
AS nesupantu, kam reikalingas tas dirbtinis sterilumas? Kaip ir tai, kad mane glumina, baime traumuotis.

Visada vaikus mokiau nebijoti gyventi, daryti klaidas, traumuotis, nes tai skatina keisti gyvenima, pries tai traumos deka igytos patirties, ji perziurejus. Reikia vaikus mokinti ne traumos bijoti, cia panasiai kaip ir klaidu bijoti, o moketi suvladyti jas, neleisti joms tapti fobijomis.

Jokiu budu, as nesakau, kad vaika reikia murgdyti i gyvenimo srutas, as kalbu apie elementaru veiksma gimima, gyvenima, mirti. Ne mirtis gi yra baisi, o kaip ji pateikiama...

Labai pritariu, tikrai.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 23:42)
Nesupratai, apie ką kalbu. Tiek to. Jau yra, kas suprato mirksiukas.gif

Tu nuo pat pradziu nesupratai, ka Monteverte kalbejo, kazka savo vaizuoteje susikurusi paranojisko....
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 23:38)

su kokiais vaikais? savo suaugusiasi vaikais ar ju vaikais, savo anukais?

kad niekas ir nesnekejo kazko kitko, kad reiktu mokyti bijoti gyventi ar keisti gyvenima visiskai, kodel tokias pievas rasai? Buvo kalbama apie neapykantos kazkokiai zmoniu grupei diegima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ryt visi į Kauną 4u.gif
https://kauno.diena....uosiasi-1040726
Atsakyti

yra pilna video, kas dejosi, ir is garso namuose vaikas tikrai nieko negaletu suprasti.
Buvo suviai ir viskas, nieko nesprogdino, namai nekrito, bombu is lektuvu nemete.

taip vaikas galejo eiti ramiai miegoti, jei jam butu paaiskinta, kad cia nieko baisaus.

🙄🙄🙄🙄🙄 

Atsakyti

Kokios jūs slabakės, pasirodo.

Čia kaip Montevertė, svarmenis kilnoja, su vyrais lygiai atsispaudimus daro, o mašiną į neįgaliųjų vietą stato, nes sunku produktus namo parnešt biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Menkavertė taip nesportuoja, nes sportas su svarmenimis neįmanomas prakaito neišspaudus, o ji gi rašė, kad NEPRAKAITUOJA.

Atsakyti

Jackau, lutukė darbo metu čia mirksta ir po darbo iki išnaktų. Vaikus bent matai? 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 23:12)
O as neknarkiu. Nes mano gerklos yra islavintos.

Ar tikrai dėl gerklų? Aš visad maniau, kad knarkia nutukę, rūkantys, išgeriantys, dar su kreiva nosies pertvara. Taigi iš esmės, nesveikai gyvenantys smile.gif

Ale žiūriu vargšės emigrantėa nepakeitė savo linksmybių profilio, viena taurelę kilnoja, kita pusiaunakčiais lietuviškam forume pila biggrin.gif
Atsakyti
Nugirsta ir susigūžti verčiančia leksika nemaloniai stebino ir grupės „8 Kambarys“ narį Deividą Alejūną. „Kaune eitynės, gražios, taikios, spalvingos. Aplink sustoję nulinio intelekto žmonės „iš po vakar“ rėkia „gėda“, „p*&@rai“, „smirda šūdais“, „šikniniai“... Ir įdomiausia, kaip jie džiaugiasi surėkę kažkokį žodį, o jei dar parėkia kiti kartu, o, Dieve, kokios šypsenos šahmatinės pasimato, kokie šaunuoliukai, išradėjai, mažieji mamos genijai, sugalvoję įžeidžiantį šūkį. Bet juk čia jų laimės akimirka, apart to jie daugiau nelabai ką ir teturi. Gaila. Gėda“, – liūdesio neslėpė atlikėjas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88111547
Liūdna, svetima gėda, visas pasaulis pamatys, kokia homofobiška mūsų šalis, kiek neapykantos.... Kažin ar čia ne "taikūs" maršistai susirinko?
Atsakyti

Oi, nu ne veltui man Kaunas taip nepatinka 😅 tai kaimas, nekenčiantis kitokių, nekenčiantis net šunų. Ne veltui po vizito ten pirmą kartą per n metų prieš kelerius metus pasakiau-nea, daugiau mano kojos ten nebus 😅 

Atsakyti

Nugirsta ir susigūžti verčiančia leksika nemaloniai stebino ir grupės „8 Kambarys“ narį Deividą Alejūną. „Kaune eitynės, gražios, taikios, spalvingos. Aplink sustoję nulinio intelekto žmonės „iš po vakar“ rėkia „gėda“, „p*&@rai“, „smirda šūdais“, „šikniniai“... Ir įdomiausia, kaip jie džiaugiasi surėkę kažkokį žodį, o jei dar parėkia kiti kartu, o, Dieve, kokios šypsenos šahmatinės pasimato, kokie šaunuoliukai, išradėjai, mažieji mamos genijai, sugalvoję įžeidžiantį šūkį. Bet juk čia jų laimės akimirka, apart to jie daugiau nelabai ką ir teturi. Gaila. Gėda“, – liūdesio neslėpė atlikėjas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=88111547
Liūdna, svetima gėda, visas pasaulis pamatys, kokia homofobiška mūsų šalis, kiek neapykantos.... Kažin ar čia ne "taikūs" maršistai susirinko?

Nu žinai, šiaip jau yra pliusų. Tie suimtieji bent jau į Vilnių neatlėks rugsėjo 10. Vis mažiau debilų.

Atsakyti

Kurioj barikadu pusej stovesit(ejot) ?

Atsakyti