Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 09, 15:12)
Neisivaizduoju MB sedincios SM...  Mane uzmate, tai sako, "vel prie savo hobio, bobas aukleji"...

Man panašiai vyras sako biggrin.gif
'Vel bobas vedi iš proto'
Atsakyti
smile.gif
Vaizdelis iš teismo salės.
Bylos esmė: dėl kompensacijos už sunkų šalutinį poveikį po skiepų.
TEISĖJAS:
- Papasakokite smulkiau, kur konkrečiai Jūs skiepijotės?
IEŠKOVAS:
- Aš tai autobuse, o žmona "Maximoj".
TEISĖJAS:
- Prašau nejuokauti. Aš klausiu, kur Jums buvo suteiktos medicininės paslaugos?
IEŠKOVAS:
- Tai aš ir sakau: man - autobuse, žmonai - "Maximoj".
TEISĖJAS:
- O kodėl ne garaže ar turguje? Koks autobuso numeris bent žinot?
IEŠKOVAS:
- Ne.
TEISĖJAS:
- Tai Jus ten ką vairuotojas su konduktore gydė?
IEŠKOVAS:
- Tiksliai nežinau, bet tikrai ne vairuotojas. Mane, tur būt, konduktorė, o žmoną - tai gal kasininkė?
TEISĖJAS:
- Tai Jūs net nežinot, kas Jus skiepijo?
IEŠKOVAS:
- Nežinau. Jie neprisistatė.
TEISĖJAS:
- O tai Jūs bent žinot, ką Jums suleido?
IEŠKOVAS:
- Nežinau. Bet, kaip supratau, tai man kažką vieną, o žmonai tai kažką kitą. Bet toks viršininkas buvo atėjęs, prie autobuso jis ilgai stovėjo ir sakė, kad nors jis ir ne gydytojas, bet tiksliai žino, kad tai labai padeda.
TEISĖJAS:
- O jis kas toks buvo?
IEŠKOVAS:
- Nežinau, bet visi jo klausė.
TEISĖJAS:
- Tai ko Jūs dar norit?
IEŠKOVAS:
- Norim kompensacijos, nes po tų, nu po tų skiepų mums visai pašlijo sveikata.
TEISĖJAS:
- Kaip valstybė Jums gali kažką kompensuoti, jeigu Jūs PATYS nežinomoje vietoje, iš nežinomų asmenų priėmėte kažkokį nežinomą preparatą, nežinodami jo poveikio ir dorai net negalite paaiškinti aplinkybių.
IEŠKOVAS:
- Bet gi tas viršininkas, kuris prie autobuso stovėjo, sakė, kad viskas bus gerai.
TEISĖJAS:
- Koks, bliamba, viršininkas.
IEŠKOVAS:
- Nu tai mes nežinom, - sušuko vyras su žmona choru.
TEISĖJAS:
- Užteks tyčiotis iš Teismo. Jums skiriama 3000 eurų bauda už Teismo trukdymą ir įžeidimą. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 14:13)
Ką išsirenkam tą ir turim. Bet daugumai lietuvių valdžia bet kokia yra blogis (nors dažnas neina į rinkimus). Ir ne tik valdžia bloga, blogi valdininkai, teismai, policija, gydytojai ir mokytojai, blogi darbdaviai, nes mažos algos ar pašalpos, didelės kainos, blogi kaimynai, viskas blogai. Tik pats dažniausiai neapsizžiūri kad to blogio centre jis pats.

O ką nebūna blogų darbdavių, mokytojų, teismų, mažų algų, didelių kainų etc.?
Na Lietuvai pvz. Visi kaimynai blogi-Lenkija, Rusija, Baltarusija... Tai? To blogio centre kas? LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 09 vasario 2022 - 15:46

Tas dialogas geras 😂   Tiek, kad apie tai kas skiepijo yra įrašai e-sveikatoj. Kokia vakcina irgi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 09 vasario 2022 - 16:09
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 09, 16:12)
Neisivaizduoju MB sedincios SM...  Mane uzmate, tai sako, "vel prie savo hobio, bobas aukleji"...

Kokia svarbi jūsų, bambeklių, misija žemėje.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 15:26)
Man panašiai vyras sako  biggrin.gif
'Vel bobas vedi iš proto'

ir mano sako: vėl tave užpuolė užpuolė? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 09, 17:32)
ir mano sako: vėl tave užpuolė užpuolė? biggrin.gif  biggrin.gif

Vargšiukė cray.gif . O tavęs nepuola ginti nuo tų baisių bobų console.gif?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 12:08)
Aš nesuprantu jų logikos smile.gif
Lietuviai jeigu kalba apie LT neigiamai-marginalai.
Rusai, jeigu kalba apie RU neigiamai-didvyriai.

nes Rusija bloga salis, bloga valdzia, Lietuva gera salis gera valdzia ir lai nedrista kas nors sakyti kitaip, nes bus trolis, mumis, needukuotas, antivakseris, vatnikas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 09, 12:11)
Formalumas...

https://www.delfi.lt...o.d?id=89413993

Bet si diena yra istorine.
Vasario 16 neteko prasmes.

Gyvensime kaip ir seniau, skaitydami praneshimus:
"В ПОЛИТБЮРО ЦК КПСС"

blink.gif galim siusti KT teisma i siuksliadeze, jis nebeturi savo prasmes...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 09, 12:14)
Mazai gyvenai SSSR. As tai pilnai jas suprantu, nieko naujo.

Buvo toks anekdotas sovietinis:

Susitinka amerikietis su rusu. Amerikietis sako:
" Pas mus demokratija ir laisve, mes galima atvirai kritikuoti savo prezidenta ir tai norma"
Rusas atsauna.
"Pas mus irgi demokratija ir laisve. Mes irgi galime kritikuoti jusu prezidenta ir tai norma"

SSSR sugriuvo bet teletabinis mastymas - ne

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif gi niekas nepasikeite biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 12:32)
Aš manau jis buvo absoliutus psichopatas/sociopatas.
<p>Hitleris. </p>
<p>Dėl kitų 2, gal irgi...</p>

Sakai Nobelio premijas duoda psichopatam? blink.gif ir kuom Gorbaciovo psichopatija pasireiske?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 12:40)
Kur taip perskaitei? Priešingai, sakiau lutukei, kad turi gerus draugus rusus ar ukrainiečius, kurie, kaip bebūtų- gerai ar blogai, nešika ant savo Tėvynės.
Papildyta:

Man tai jos abi iš vienos lentynos ax.gif
Ar Lago jau psichologe patapo, ar čia bendrapavardė:
https://www.egzistencija.lt/ ?

is kur tu ziai ka man mano draugai sneka? lotuliukas.gif to nepatirkisnis imam tuos ka galim aptirkitni, kaip Navalnas pvz?

kuom juos panasios, bent kelis dalykus sugebetum isvardinti? bigsmile.gif ar kad abi moterys, tai abi tokios pat ar kokia cia logika?
nezinau as jos neseku, zinau kad buvo juvelyre, ir labai besibalskanti asmenybe...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 13:21)
Valdžios kritikavimas nėra tas pats ką "viskas Lietuvoje blogai, blogiausia".

o ka nors is manes skaitai apart valdzios sprendimu ir istatymu kritikavimo???????
pacituok nors viena mano sakini, kur rasau kazka panasaus? doh.gif ar jus neskaitot, o tik fantazuiojat?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 14:13)
Ką išsirenkam tą ir turim. Bet daugumai lietuvių valdžia bet kokia yra blogis (nors dažnas neina į rinkimus). Ir ne tik valdžia bloga, blogi valdininkai, teismai, policija, gydytojai ir mokytojai, blogi darbdaviai, nes mažos algos ar pašalpos, didelės kainos, blogi kaimynai, viskas blogai. Tik pats dažniausiai neapsizžiūri kad to blogio centre jis pats.

O tai dideles kainos, blogi kaimynai zmonem turetu buti gerai? blink.gif
as, manau, adekvatus zmogus mato, kas blogai ir ivardina, ir mato, kas gerai ir tai ivardina...

O jus nematot, su kazkokiais roziniais akiniais, jums viskas gerai, nuostabu, jus nematot zmoniu segregacijos, issidirbinejimo, prastos moeksciu sistemos, skurdinamos salies ir zmoniu...ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 15:45)
smile.gif
Vaizdelis iš teismo salės.
Bylos esmė: dėl kompensacijos už sunkų šalutinį poveikį po skiepų.
TEISĖJAS:
- Papasakokite smulkiau, kur konkrečiai Jūs skiepijotės?
......
- Užteks tyčiotis iš Teismo. Jums skiriama 3000 eurų bauda už Teismo trukdymą ir įžeidimą. biggrin.gif
Papildyta:

O ką nebūna blogų darbdavių, mokytojų, teismų, mažų algų, didelių kainų etc.?
Na Lietuvai pvz. Visi kaimynai blogi-Lenkija, Rusija, Baltarusija... Tai? To blogio centre kas? LT?

sitas senas jau bet geras biggrin.gif

nebuna jom, teletabiu planetoje viskas pukuota, balta ir grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 09, 18:14)
is kur tu ziai ka man mano draugai sneka? lotuliukas.gif to nepatirkisnis imam tuos ka galim aptirkitni, kaip Navalnas pvz?
kuom juos panasios, bent kelis dalykus sugebetum isvardinti? bigsmile.gif ar kad abi moterys, tai abi tokios pat ar kokia cia logika?
nezinau as jos neseku, zinau kad buvo juvelyre, ir labai besibalskanti asmenybe...

O tai dideles kainos, blogi kaimynai zmonem turetu buti gerai? blink.gif
as, manau, adekvatus zmogus mato, kas blogai ir ivardina, ir mato, kas gerai ir tai ivardina...

Taigi pati pasakojai kaip tavo draugai tau pasakoja kaip gerai ten jų Tėvynėj, pati pamiršti ką plepi?
Nida nesiblaškanti? Tai ji už gėjus, tai prieš gėjus. Tai nekurs partijos, tai jau kuria. Sakė neis į Seimą, bet esu beveik garantuota, kad iš visų jėgų šturmuos, žiūrėsim, dar toli biggrin.gif
Tai reikia spręsti tas problemas, o ne tik įvardinti. O kas iš to, kad tu tik bėdavojies?
Atsakyti

Lutuke, tu ne tik valdžią kritikuoji, o Lietuvą. Ištisai. 

Atsakyti

Koks šmaikštuolis 😃😃😃

"Bendroje spaudos konferencijoje su E. Macronu V. Putinas sukritikavo savo Ukrainos kolegą Volodymyrą Zelenskį, kuris neseniai pareiškė, kad jam nepatinka 2015 metų Minsko taikos susitarimai dėl šalies separatistinių regionų.

„Patinka – nepatinka, bet pakentėk mano gražuole“, – rusiškai besirimuojančią frazę (nravica – nenravica, terpi moja krasavica) ištarė V. Putinas."

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 17:28)
Taigi pati pasakojai kaip tavo draugai tau pasakoja kaip gerai ten jų Tėvynėj, pati pamiršti ką plepi?

Nida nesiblaškanti? Tai ji už gėjus, tai prieš gėjus. Tai nekurs partijos, tai jau kuria. Sakė neis į Seimą, bet esu beveik garantuota, kad iš visų jėgų šturmuos, žiūrėsim, dar toli biggrin.gif
Tai reikia spręsti tas problemas, o ne tik įvardinti. O kas iš to, kad tu tik bėdavojies?

Tu bent suvoki, kad daug apie ka zmones sneka ir normaliu zmoniu gyvenime buna ir geru ir blogu dalyku, faktas, kad jei butu labai gerai, jie cia nebutu.

Pries gejus? blink.gif lotuliukas.gif ji pati lezbiete, ka tu cia nusisvaigai dabar? doh.gif kada ir kuom ji pasireiske pries gejus? kada ji sake neis i seima ir nekurs partijos? Nors klausiams buvo apie vertybes, poziurius i gyvenima, kur ir kaip ji blaskosi, jos paziuros tokios pat , na aisku gal detale skeiciasi, visi zmones esam, augam, brestam, kazka kitaip apmastom, na bet kad is esme staip balskytusi, kaip Lago, niekur nemaciua, pasakyk konrkeciai kazka, jei zinai? Tu is vis ja esi skaiciusi ar tik is plektu kazka susigraibei? bigsmile.gif
beja, tai kuom tau Nida, ir Jurga vienodos?

ko as neivaridnu? as net labai konkreciai ivardinu, jau net konkreciau nebuna, sakau dabartine valdzia visiski paraziatai ir debila, nepadare nieko visiskai gero, ir labia daug prikenke nuo uzsienio politikos iki vidaus zmoniu segregacijos, apar zolytes dekriminalizacija, geju polkeles, nelabia ka is ju isgrisi daugiua, atoro cia butu esmines salies bedos. Tai tau bedavojimasis?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 17:39)
<p>Lutuke, tu ne tik valdžią kritikuoji, o Lietuvą. Ištisai. </p>

pavyzdi prasau, kas tau Lietuva siuo atveju, ka as kritikuoju bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 17:40)
<p>Koks šmaikštuolis 😃😃😃</p><p></p><p>"<span>Bendroje spaudos konferencijoje su E. Macronu V. Putinas sukritikavo savo Ukrainos kolegą Volodymyrą Zelenskį, kuris neseniai pareiškė, kad jam nepatinka 2015 metų Minsko taikos susitarimai dėl šalies separatistinių regionų.</span></p><p>„Patinka – nepatinka, bet pakentėk mano gražuole“, – rusiškai besirimuojančią frazę (nravica – nenravica, terpi moja krasavica) ištarė V. Putinas."</p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
patinka man Putino humoras(dabar galit aiskinti, kad as ji ausktinu ) lotuliukas.gif

best Putin jokes

https://www.youtube....h?v=WhZOi2y75SM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 vasario 2022 - 18:05
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 15:28)
Būtent ir klausiu. Kaip Gorbačiovas per 3 men. Virto monstru?
Sausio 13 ir Nobelio taikos premija.
Priminsiu tau, kad 1990 metu gale Gorbačiovas gavo tą premija

Iki tol, dar buvo 1989 buvo "kastuvėlių naktis" Tbilisyje, 21 nužudytas, ir Baku žudynės 1990 m. pradžioje, apie 150 nužudytų, bet Nobelio taikos premiją jis gavo ne už tai, o už Vokietijos suvienijimą ir, buitiškai tariant, kad to paties, kaip Tbilisyje, Baku ir Vilniuje, nepadarė satelitinėse valstybėse.
Atsakyti