Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 13:32)
Valdžia - nėra šalis, nėra valstybė, o tik viena valstybės sudedamųjų dalių, o ir keičiasi tos valdžios. </p><p></p>

Butent
Atsakyti

Esu rašiusi, kad esama valdžia man nieko bendro neturi su meile Tėvynei, nes neturi. 

O valdžios iki galo geros niekada nebus 😁

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 13:45)
<p>Esu rašiusi, kad esama valdžia man nieko bendro neturi su meile Tėvynei, nes neturi. </p><p></p><p>O valdžios iki galo geros niekada nebus 😁</p>

Prie ko cia kazkokia konkreti valdzia? Lietuvoje negali buti normalaus gyvenimo ish principo. Jokios geresnes valdzios jau irgi buti negali
Atsakyti

Prie ko cia kazkokia konkreti valdzia? Lietuvoje negali buti normalaus gyvenimo ish principo. Jokios geresnes valdzios jau irgi buti negali

Tai tik tavo asmeninis požiūris 😎

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 13:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72928982" data-time="1644407279"><div><p>Prie ko cia kazkokia konkreti valdzia? Lietuvoje negali buti normalaus gyvenimo ish principo. Jokios geresnes valdzios jau irgi buti negali</p></div></blockquote><p>Tai tik tavo asmeninis požiūris 😎</p>

Pamatysi..., esi jaunesne.
Nera nei ideju, nei politiku.
Brazauskas su Grybauskaite ir usuotais bebrais isliks kaip topas.

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 09, 14:28)
O kas taip sako, kad viskas LT blogai? Man patinka be galo Nida, jūra, ežerai, miškai, vaikų mokykla, kolegos, kaimynai ir t.t.
O jeigu kalbama apie valdžia pripaisoma iskart "LT VISKAS blogai" smile.gif kodėl?

Ką išsirenkam tą ir turim. Bet daugumai lietuvių valdžia bet kokia yra blogis (nors dažnas neina į rinkimus). Ir ne tik valdžia bloga, blogi valdininkai, teismai, policija, gydytojai ir mokytojai, blogi darbdaviai, nes mažos algos ar pašalpos, didelės kainos, blogi kaimynai, viskas blogai. Tik pats dažniausiai neapsizžiūri kad to blogio centre jis pats.
Atsakyti

Labai patiko paskutinė "Laikykitės ten" laida. 

Ypač šios mintys: 

viena, kad Lietuva turbūt jokiu momentu nebuvo iki galo vieninga, nes visada buvo priešingų nuomonių.

kita, kad dialogas su žmonėmis, kuriems viskas visada blogai yra tiesiog beviltiškas.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 14:27)

Tu paromis cia sedi, as matau.

Eik tu geriau I ta laika savo tevams padeti, jei jau vaikai paskutineje vietoje, mamkos - namber uno.

Ne veltui jus itraukti I stebimų šeimų sarašą prie savivaldybės.
Atsakyti

Eik tu geriau I ta laika savo tevams padeti, jei jau vaikai paskutineje vietoje, mamkos - namber uno.

Ne veltui jus itraukti I stebimų šeimų sarašą prie savivaldybės.

Nebe

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 09, 14:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72929009" data-time="1644411188"><div><p>Tu paromis cia sedi, as matau.

Ne veltui jus itraukti I stebimų šeimų sarašą prie savivaldybės.</p></div></blockquote><p>Nebe</p>

Per anksti isbrauke is sarašų.
Atsakyti

Per anksti isbrauke is sarašų.

Į juos nė nereikėjo, nes tai nebuvo šeimos bėda, o tik mano ir exo konfliktas.

O šiaip multitaskinu 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 09, 14:53)

Neisivaizduoju MB sedincios SM... Mane uzmate, tai sako, "vel prie savo hobio, bobas aukleji"...
Atsakyti