Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

Nu vsio, krasnavicos, dvieju valandu mamkose per akis.

Arivederči astamanjana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 08, 20:56)
Ne tavo, jis cia visų  biggrin.gif , o man labai reikia draugei pripirsti turtinga vyra.

Nebuna tqip, kad biznis vieno, o dividentai 50%. Nebuna. Tau jis duoda dali, greiciausiai, pragyvenimui, nes daznai buna isvaziaves.

Mes cia kalbam apie turtingus vyrus Lietuvoje, kuriuos galima buti pajamas pirslyboms, jei ka  biggrin.gif
----

Bite Maja, Moontė tave pavadino daužta  biggrin.gif

Cia tu apie savo pupuliuka? Gink dieve, man svetimu nereikia, abejoju, ar kam tavo dziaugsmelis reikalingas apar taves. Sakai ji gviesiasi i tavaji...

O, burbele, tu pasirodo mazai ka zinai... Vertini pagal savo modeli, bet gyvenimas sudetingesnis. Bet, tikek tuo kuo nori, kiba kas keiciasi.

Mes? O kas cia tokios mes? Kad tu dar man aiskini, pro ka cia JUS visos kalbat. Nu tuomet ir kalbekite VISOS, nemaisysiu.

Ach, Bite Maja, ka daro sugedes telefonas... Nu bet tikekimes bent taip ji pasitenkins, del to pakenteti verta.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 08, 21:01)
Nu vsio, krasnavicos, dvieju valandu mamkose per akis.

Arivederči astamanjana  biggrin.gif

Até já
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 08 vasario 2022 - 21:02
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 19:57)
<p>Nu soriukas, bet nekirpsiu nago per geluonįsmile.gif sau kraujus leisk;)</p><p></p>

geluonį tu geluonį biggrin.gif
gyvuonis ten, gyvūnų laikytoja ir žinove biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 20:01)
Šunis prausti, maudyti reikia, ne plauti....</p>

aha, taip, tamsta mokytoja geluone biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 08, 20:29)
Eibogų tau mikašiaus trūkumas, kad tik apie tai kalbi
Tu durna. Tiksliai.
Šiandien per žinias vėl rodė, baubikus vasario 16-tai renka blink.gif . Dauginasi tie celofanai....Kaip tarakonai.

kaip nepatogu jums, kai tai Lietuvoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 20:51)
Bite Maja,

čia skėlei
panašiai kaip a/ž žinutėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 08, 21:48)

čia skėlei
panašiai kaip a/ž žinutėse biggrin.gif

Tu geriausiai uz visus zinai.
Atsakyti

] Pasidalykit savo malonumo akimirka-kas buvo paskutinis, šviežiausias malonus dalykas? Smulkmena

Lb.fainas sex 7ad.vakare.

O dabar truputį peršalus, savijauta trenkta. 

Aj, mb gražius naktinukus šiand. nupirko. Miela :)

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 20:12)
As jau pastebejau. Beliko laukti, kada si didvyri-kankini, Navalno antrininka, kaip kandidata Nobelio premijai gauti, pasiulys  biggrin.gif

Nu ir? Tarp Nobelio premijos laureatu ir Gorbačiovas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 08 vasario 2022 - 22:37

Nu ir? Tarp Nobelio premijos laureatu ir Gorbačiovas

Joks žmogus nėra tik geras ar blogas. 

Atsakyti
O va Jurgai Lago pagailo Celofano biggrin.gif , galės nominuoti Lago premijai biggrin.gif . Ką ten tas Nobelis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 20:02)
Sakai, oponentus vadinti bukais ir nemastanciais cia jau ne asmeniskumai. O svaribiausia, tau nenuobodu ir baisiai turininga.

ne tai baisiai nuobodu, bukos kalbos baisiai nuobodzios ir ivardinimas to ir tera ivardinimas faktu, nei daugiau , nei maziau.
Tu glai taip testi, vaidinti cia burba ar ka tu ten fantazuojiesi, bet is tikro pasidarei ziauriai nuobodi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 02 08, 20:03)
Nu.
O dar kai kažką blogo pasakai apie  LT, tai visaip išvadina, Na tipo reikia myleti savo tėvynę. O kai tai daro rusai, (kai "varo" ant Rusijos) tai ten jau didvyriai, jokios meiles nereikia tėvynei tada, kokie nuostabūs, drąsus žmonės jie ir t.t.

geri pastebejimai biggrin.gif
Atsakyti

Joks žmogus nėra tik geras ar blogas. 

yra, yra :)

Atsakyti

Lb.fainas sex 7ad.vakare.

O dabar truputį peršalus, savijauta trenkta. 

Aj, mb gražius naktinukus šiand. nupirko. Miela :)

gal COVID koks

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 08, 20:10)
Tai yr kas ir palaiko...bet lutukei tas būtų nepatogu dabar 😁

kokiam savo sapne mane surisai su celofanu? blink.gif kas man nepatogu? kada nors rasiau, kad man jis patinka, kad ji palaikau? kaip jus taip sablonais mastot nesuprantu. Ne karta esu rasiusi, kas is viesu zmoniu man patinka ir tinka, tame sarase nieakd nebuvo celofano, atvirksciai ne karta neigiamai apie ji atsiliepiau,kaip ir apie tavo iskrypeli grafa.
jei yra geras tikslas ir teisingos pirezastys protestuoti, visada atsiras prisiplakeliu, kuriem norisi garbes, zinomumo ar kitu tikslu. nejau neina to suprasti..?

is vis kas kada man cia buvo nepatogu parasyti? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 09, 10:52)
O va Jurgai Lago pagailo Celofano biggrin.gif , galės nominuoti Lago premijai biggrin.gif . Ką ten tas Nobelis...

Jurga, celofanas, grafas, tai ne tie zmones, kuriuos reiktu sekti ar skaityti, bent man taip atrodo, jei jum jie patinka jusu pasirinkimas 4u.gif geriau Nida paskaitykit ir pasekit mirksiukas.gif
Atsakyti