Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

As jau pastebejau. Beliko laukti, kada si didvyri-kankini, Navalno antrininka, kaip kandidata Nobelio premijai gauti, pasiulys biggrin.gif

A ko ne 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 20:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72928732" data-time="1644343900"><div><p>Paspausk jam desine nyo manes, sakyk burbanti taip dziaugiasi del taves. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Pagalvos, kad išprotėjau, po tiek metų sveikindama su moco nusipirkimu😅</p>

A jqu atsirado 'po tiek metų' biggrin.gif biggrin.gif

Ir kodel as nesistebiu... biggrin.gif
Atsakyti

A jqu atsirado 'po tiek metų' biggrin.gifbiggrin.gif

Ir kodel as nesistebiu... biggrin.gif

Nu nes mocas pirktas tai ne neseniai😅

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 08, 20:10)
A ir tavo vyras dabar brum bryum su motociklu vazineja Prancuzijoje? Kada varys uzdarbiauti I Norvegija? Kai baigsis sezonas Prancuzijoje?

Motociklu niekada nemego. O ko tu burbele, svetimais, virtualiu niku vyrais domiesi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 20:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72928737" data-time="1644344106"><div><p>A jqu atsirado 'po tiek metų' vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Ir kodel as nesistebiu... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu nes mocas pirktas tai ne neseniai😅</p>

Aha...aha....taip...taip... biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 20:15)
Motociklu niekada nemego. O ko tu burbele, svetimais, virtualiu niku vyrais domiesi?

O kodel negaliu dometis? Jis, galima sakyti, viengungis vyras, su pasoga gera biggrin.gif Mano draugei kaip tik tiktu. Gi ne sau jamciau, nebojsia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2022 - 20:18

Ot pasisekė

Aš ilgai spyriojaus prieš šitą jo aistrą. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 20:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72928740" data-time="1644344154"><div><p>Motociklu niekada nemego. O ko tu burbele, svetimais, virtualiu niku vyrais domiesi?</p></div></blockquote><p>Ot pasisekė</p><p>Aš ilgai spyriojaus prieš šitą jo aistrą. </p>

Prie ko cia tu ir jo aistra? Jis negali tureti savo erdves, tu neleidi?
Atsakyti

Negali negali 😅😅

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 20:18)
Ot pasisekė. Aš ilgai spyriojaus prieš šitą jo aistrą.

Nu cia baisiai salygina. Anas megejas i urvus listi, dar is paskos sunu tampyti. Nors siuo metu klausimas, kuris kuri... Spelelogija, cia didziausia juos jungianti aistra.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 20:21)
<p>Negali negali 😅😅</p>

Kaip tu bijai ji paleisti nuo trumpo pavadžio biggrin.gif vajėėėė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 08, 20:17)

O kodel negaliu dometis? Jis, galima sakyti, viengungis vyras, su pasoga gera  biggrin.gif Mano draugei kaip tik tiktu. Gi ne sau jamciau, nebojsia  biggrin.gif

VEl dangstaisi, dabar jau tariama drauge... Niu niu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 20:22)
VEl dangstaisi, dabar jau tariama drauge... Niu niu

Jeibogu turiu draugę issiskyrusią - mazutė, strainutė, bistrutė, linksma čiauškutė - vyrai tokias megsta. Tu gi nepavydesi, ane, nes taip ar taip jusu keliai su vyru retai susikerta. lady.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2022 - 20:26