Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 22:55)
O man patiko bigsmile.gif

unsure.gif keistas tu zmogus nuo mazens, pasirodo... kaip gali patikti mirtis ir lavonai..?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 23:19)
Rik nesakykit, kad tik as viena cia vakaroju su alkoholiu rankoje? Anūka davai visos kazko isipilat  biggrin.gif

Nesakau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 23:21)
unsure.gif keistas tu zmogus nuo mazens, pasirodo... kaip gali patikti mirtis ir lavonai..?

nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 23:04)
O as trecia desimtis miegu prie knarkiancio traktoriaus.

Va  mamoms ko reikia mokinti savo mergaites - nesizenykit uz knarkianciu bernu

biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai, kad nekarkia, kai zenyjiesi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 09 03, 22:21)
Ar zmogaus savasti, jausmus, galima paliesti?

Nes man tai svarbu.

Oi...zinojau vieną pasakyma...pries daug daug metu perskaiciqu ir apstulbau, uzkerejo jis mane...nezinau ar atsiminsiu dabar...

Aš bučiuoju tavo balsą
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 23:07)
Nepriklausomoj Lietuvos treneris jaunimą LEGALIAI moko rusų armijos kovos sporto (turiu tikslią Montevertės citatą). Judviems su Monteverte čia viskas gerai? Ne, negerai.

kas negerai? doh.gif
o tai japonu, kinu gerai, o va rusu negerai, tai paciai su logika viskas gerai? blink.gif
tai gal ir nemoke mirtinu smugiu, pritaike manau pagal vaiku lygi, kaip ir visuose kituose kovos menuose...
ne rimtiainu baik nusisneketi. Tu nueik gal kada i kokia treniruore pasiziureti kovos menu ar ka?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 22:22)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif tai, kad nekarkia, kai zenyjiesi lotuliukas.gif

Parazitai, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 09 03, 23:11)
OMG blink.gif . Gi visos antivakserės ir tampo po visus socialinius tinklus tuos egZpertus bigsmile.gif
.... Nu analizuok toliau, matyt Airijos 90 proc visai neanalizuoja nieko, tu viena biggrin.gif

ir? na spek dabar apie ka ten sneka? bigsmile.gif

tu is vis neisivaizduoji vakaruose kokie zmones uzzombinti biggrin.gif eiles masinu i mcdonalda nuolat beveik, dabar dar nauja visa greitu maistu kompleks apdare supermacks ir kiti brudai...

ai tiesa, o tu zinai, kad tu irgi antivaksere? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 rugsėjo 2021 - 22:28
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 23:24)
Oi...zinojau vieną pasakyma...pries daug daug metu perskaiciqu ir apstulbau, uzkerejo jis mane...nezinau ar atsiminsiu dabar...
Aš bučiuoju tavo balsą

Grazu...
Atsakyti
O, geras...žiūri7 mašinos šviesos prie namų. Kiba mergos išvarė mano dieduką biggrin.gif biggrin.gif

Nesipykit, mergučės. Atsibodo tas lojimas. Durnystė ir tiek. Mes gi ne tokios biggrin.gif

Aš out.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 09 03, 23:13)
Daug rėki?  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 09 03, 23:25)
kas negerai? doh.gif
o tai japonu, kinu gerai, o va rusu negerai, tai paciai su logika viskas gerai?  blink.gif
tai gal ir nemoke mirtinu smugiu, pritaike manau pagal vaiku lygi, kaip ir visuose kituose kovos menuose...
ne rimtiainu baik nusisneketi. Tu nueik gal kada i kokia treniruore pasiziureti kovos menu ar ka?

Kartoju pavadinimą: Rusijos armijos (tiesa, Montevertė rašė, kariuomenės) sportas. Jei nesupranti, tai ir nesuprasi, kaip per sportą formuojamas jaunimo mentalitetas. Ypač mažuose miesteliuose. Tai tikrai išsamaus žurnalistinio tyrimo verta istorija.

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 09 03, 23:29)
Kartoju pavadinimą: Rusijos armijos (tiesa, Montevertė rašė, kariuomenės) sportas. Jei nesupranti, tai ir nesuprasi, kaip per sportą formuojamas jaunimo mentalitetas. Ypač mažuose miesteliuose. Tai tikrai išsamaus žurnalistinio tyrimo verta istorija.

tu gal juo pirma pasidomek, nekliedejusi, ikeliau net nuoroda, jis niekom is esmes nesiskiria nuo kung fu pvz ar aikido mirksiukas.gif

tu is vis ka nors supranti apie tai, nes nezinau ka tu ten isiavizduoji lotuliukas.gif tu nei nezinojai, kad toks yra, apie ka tu is vsi sneki dabar?
o tai karate kuom geriau mokytis? kaip tai mentaliteta keicia?

tu kaip kokia bobule, kuri pamato ka ir aikcioja, kaip baisu lotuliukas.gif
Aisku, as nezinau, ka ten konkreciai moke Monteverte, bet galiu isivaizduoti, kad pirmiausiai saviginos, nes tam ir skirti kovos menai. Tavo karta is vis moke kalasnikova isrinkti sudeti, ir va nieko gyvos esat biggrin.gif
Atsakyti