Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 19:31)
Cia subjektyvus mano vertinimas, gal ir dalies Lietuvos pilieciu, bet dar JT tai nepaskelbe. Kai paskelbs, bus faktu.

Antra, ne degradam manipuliuoti ir dangstytis prisikviestais zmonemis. ATeiciai, lengvatikiams bus pamoka, aplenkti Baltarusija.

o kodel taip ilgai nepasklebia, juk tiek lietuviai politikai del to dirbo prakitavo, o JT ka palaiko diktatorius? blink.gif

kokia pamoka, kur jie ir kada trures sansu aplenkti Baltarusija? Ju turizmo agenturos pardavinejo bilietus uz tuksnancius euru, dabar jie jau Lt, nebegs gal atgal, juk sakei Lietuva gera salis, ne? tai ko jie uz grotu?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 02 08, 19:32)
Koks issamus ir logiskas atsakymas, matosi kur yra 2+2.

pajautei, kuris mano patarimas tau tiktu? unsure.gif negyvenk neigime, gliukos gali buti labai rimti sutrikimu rodiklis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 19:48)
<p>Nenorėk , kad kitą dalį nufotkinčiau 😅</p>

Priziurek gyvunus kaip priklauso. Kaip sitaip galima uzleisti gyvuno nagus?

Mano paskutinis suo nemegdavo kirptis nagu, bet tai sugebedavom nukirpti vistiek. Venas maitindavo vista, kitas kirpdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2022 - 19:53
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 19:50)

pajautei, kuris mano patarimas  tau tiktu? unsure.gif negyvenk neigime, gliukos gali buti labai rimti sutrikimu rodiklis  4u.gif

Aaaaa, cianainos yra jausenu net lygmenyje...

TAip, taip, kam kaip ne tau geriau zinoti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 08, 19:50)
Priziurek gyvunus  kaip priklauso. Kaip sitaip galima uzleisti gyvuno nagus?

Mano paskutinis suo nemegdavo kirptis nagu, bet tai sugwbedavom nukirpti, privileged viśtia. Bmvienas mqitindavo vista, kitas kirpdavo.

jinai net nežino, kad šunis plauti reikia, tai kur ten nagai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 02 08, 19:54)
jinai net nežino, kad šunis plauti reikia, tai kur ten nagai...

Nenoriu sita tema kalbeti. Ji ismetė susenusią šunę iš namų. Ji yra gyvunu kankintoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 vasario 2022 - 19:57
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 19:50)
o kodel taip ilgai nepasklebia, juk tiek lietuviai politikai del to dirbo prakitavo, o JT ka palaiko diktatorius?  blink.gif

kokia pamoka, kur jie ir kada trures sansu aplenkti Baltarusija? Ju turizmo agenturos pardavinejo bilietus uz tuksnancius euru, dabar jie jau Lt, nebegs gal atgal, juk sakei Lietuva gera salis, ne? tai ko jie uz grotu?

As ne tokia protinga kaip tu, o ir mano jausenos ne tokios logiskos, kaip tavo. Todel su savo protingom izvlagom, kreipkis tiesiogiai i JT.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 19:17)
Iš kur tas noras įtikintus mus, kad mums čia blogai gyventi?"čia rasiejos mokamas tarifas didesnis gal?

Jei kas sakydavo, kad SSSR gyvenimas blogas - tai budavo IMPERIALIZMO AGENTAI.
Jei kas sako, kad Lietuvoje gyvenimas blogas - ta sako RUSIJOS AGENTAI.
O jei kas sako, kad Rusijoje gyvenimas blogas, tai tur but Lietuvos agentai?

As uzuodziu bendra postsovietini mentaliteta.

Kazkaip vakaruose tokiu kaltinimu negirdet nes jie butu nsuprasti... Ta liga ieskant uzsienio agentu visur

Atsakyti

Nu soriukas, bet nekirpsiu nago per geluonį:) sau kraujus leisk;)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 19:48)
<p>Nenorėk , kad kitą dalį nufotkinčiau 😅</p>

Ka?tą pačią kuri ikeldavo jūsų bendraminte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 08 vasario 2022 - 20:06
oi kaip man neidomu ir nuobodu jau tie asmeniskumai, as out biggrin.gif
Atsakyti
Montekrista, nemaciau atsakymo ar tavo diedas jqu nusipirko issvajotą motociklą?
Atsakyti

Jei kas sakydavo, kad SSSR gyvenimas blogas - tai budavo IMPERIALIZMO AGENTAI.
Jei kas sako, kad Lietuvoje gyvenimas blogas - ta sako RUSIJOS AGENTAI.
O jei kas sako, kad Rusijoje gyvenimas blogas, tai tur but Lietuvos agentai?

As uzuodziu bendra postsovietini mentaliteta.

Kazkaip vakaruose tokiu kaltinimu negirdet nes jie butu nsuprasti... Ta liga ieskant uzsienio agentu visur

Daliai žmonių viskas visada blogai:) žiū, paklausiau, nu, ką nors pozityvaus

Ir? Vėl versmai, skundai, tulžis:) taigi, daliai žmonių tiesiog...bloga su savimi;)

Atsakyti