Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 14:36)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ne nepasijutau ir kitaip mastanciu niekaip nekeikiu, skritingai nuo taves. mirksiukas.gif

Rimtai: net teletabiais nevadini? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 14:39)
Rimtai: net teletabiais nevadini? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai cia uz bukuma biggrin.gif , ne uz politines paziuras, taves lyg nevadinau? ar vadinau? labai nori buti pavadinta?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 13:20)
<p>Aš nežinau, kur tave ten tėvai vedė, bet padėjo-šlapimo nelaikymo bėdų, kaip supratau, jau nebeturi. </p>

su tavimi turiu, vis tenka į balutę pabaksnoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 13:41)
Ten daug niuansų ir krypčių. Labai daug smile.gif</p>

kokia žinovė, ai ai
eik tu geriau šunį išplauk, laikas jau
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 14:37)
Techniką abu sykius diedas rinko, aš neišmanau, tingiu gilintis, tai čia buvo jo darbas rast gerą daiktą už normalią kainą biggrin.gif</p><p></p>

kaip tu drįsti neišmanyt? tu ką, ne moteris? biggrin.gif kur tavo lygios teisės? biggrin.gif
Atsakyti

aš tik grindis kaaartais plaunu, šuns tai ne.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 13:25)
Itariu Lietuva tuoj ir su lenkija susipyks, valdininkai piktinasi , kad Lenkijoje sumazinti labai mokesciai, ruosiasi i teisma paduoti tarptautini Lenkija, nu ar ne dundukai?

biggrin.gif nesamone. Jie visai išprotėjo.
O šiaip buvom sestadieni Suvalkuose. Tikrai daug pigiau nei LT-maistas, statybinės medžiagos, trasos, baldai, kuras, vaistai (kaimynei pirkau, vis ne perpus pigiau) ir t.t.. Lietuvių daugiau nei lenkų parduotuvėse-puse Lietuvos turbut suvažiavo. sugeba PL privilioti vis daugiau kaimynu-vartotojų.
O LT net laikinas PVM mažinimas akcentuojamas kaip žalingas, ale didesnę dalį naudos pasiims prekybininkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 14:41)
tai cia uz bukuma  biggrin.gif , ne uz politines paziuras, taves lyg nevadinau? ar vadinau? labai nori buti pavadinta?

tu mane dar ne taip vadinai. Ir už politines pažiūras, ir tiesiog už mano gyvenimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 02 08, 15:03)
biggrin.gif  nesamone. Jie visai išprotėjo.
O šiaip buvom sestadieni Suvalkuose. Tikrai daug pigiau nei LT-maistas, statybinės medžiagos, trasos,  baldai, kuras, vaistai (kaimynei pirkau, vis ne perpus pigiau) ir t.t.. Lietuvių daugiau nei lenkų parduotuvėse-puse Lietuvos turbut suvažiavo.  sugeba PL privilioti vis daugiau kaimynu-vartotojų.
O  LT net laikinas PVM mažinimas akcentuojamas kaip žalingas, ale didesnę dalį naudos pasiims prekybininkai smile.gif

sakau beprociai valdzioje ir visokiu ekspertu prisiveise nelabai protingu. O lenkai jega, ziuri kaip visada savo tautos inetresu. Ir cia pastebejau , kad lenkai tarpusavyje labai draugiski, palaiko vienas kita, daug ko issireikalauja kartu.

Ekonomistas dėl kainų Lenkijoje ragina Nausėdą skųstis Europai

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=89404835

as manau Lenkija gali greitai irgi isstoti is ES ir Lt atsidurs tada vsiai nepavydetinoje situacijoje...kaputyje...

Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 15:09)
tu mane dar ne taip vadinai. Ir už politines pažiūras, ir tiesiog už mano gyvenimą mirksiukas.gif

meluoji, nei uz politines paziuras, nei uz gyvenima niekaip nevadinau, ikelk zinuets paaiskinsiu ka uz ka ir kaip vadinau, dabat buri is kavos tirsciu ore mirksiukas.gif tai vadinasi teletabe nevadinau ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
paštininkė su montekrista realiame gyvenime iš artimųjų negauna dėmesio, tai čia forume nori žvaigždėmis būti, viena vienaip, o kita kitaip to siekdamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 13:44)
Aš kadangi mėgstu filmus apie maniakus, siaubus visokius (be pjaustymų, ten nieko baisaus, tik šlykštu), tai Sostų karai visai ten nebaisu.</p>

Aš pvz. bjauriuosi tokiomis scenomis. Normalaus žmogaus reakcija į prievartą – pasibjaurėjimas, pasipiktinimas. Jeigu tau tai sukelia malonumą, tu vėl ir vėl tai stebi, tai kažkas netvarkoje. Čia kaip narkotikas. aišku kokie norai slepiasi tavo pasąmonėje... tu pati to gal net nesupranti.
MK ir adrenalino susidarymą organizme skatina visų pirma neigiamos emocijos, o didelis jo kiekis organizme turės negatyvių pasėkmių: migrenos, nemiega, depresijos, kitos ligos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 15:15)
meluoji, nei uz politines paziuras, nei uz gyvenima niekaip nevadinau, ikelk zinuets paaiskinsiu ka uz ka ir kaip vadinau, dabat buri is kavos tirsciu ore  mirksiukas.gif tai vadinasi teletabe nevadinau ar ne  mirksiukas.gif

Tai aišku. Tipiška smurtautojo retorika. Neprisimeni, kaip žadėjai čia man vytelę, vien dėl to, kad apie neįgalumą drįstu kalbėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 08 vasario 2022 - 15:20

Aš pvz. bjauriuosi tokiomis scenomis. Normalaus žmogaus reakcija į prievartą – pasibjaurėjimas, pasipiktinimas. Jeigu tau tai sukelia malonumą, tu vėl ir vėl tai stebi, tai kažkas netvarkoje. Čia kaip narkotikas. aišku kokie norai slepiasi tavo pasąmonėje... tu pati to gal net nesupranti.
MK ir adrenalino susidarymą organizme skatina visų pirma neigiamos emocijos, o didelis jo kiekis organizme turės negatyvių pasėkmių: migrenos, nemiega, depresijos, kitos ligos.

:D Aga :) O nuo muilo operų bukumas :D

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 15:15)
sakau beprociai valdzioje ir visokiu ekspertu prisiveise nelabai protingu. O lenkai jega, ziuri kaip visada savo tautos inetresu. Ir cia pastebejau , kad lenkai tarpusavyje labai draugiski, palaiko vienas kita, daug ko issireikalauja kartu.

Ekonomistas dėl kainų Lenkijoje ragina Nausėdą skųstis Europai

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=89404835

as manau Lenkija gali greitai irgi isstoti is ES ir Lt atsidurs tada vsiai nepavydetinoje situacijoje...kaputyje...

Na aišku, dar ir su PL reikia "kariauti" smile.gif visi kaimynai-priesai, taip išeina. Be to, daug kur yra sumažintas PVM maisto prekėms, tai visas šalis lai paduoda į teismą.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 15:32)
Aga smile.gif O nuo muilo operų bukumas biggrin.gif</p>

Turbūt, tu žiūri, tai žinai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 08 vasario 2022 - 15:36