Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 13:58)
Tai ten JAV kalta. Jeigu ką

baigtu tik Putinas kaltas del tavo visu traumu... unsure.gif
Atsakyti

:D Kai tik kalba užeina apie kokią šalį ar tautą, pas Lutukę iškart atsiranda draugų iš ten :D Pamenu, japonė irgi buvo, todėl lutukė LABAI gerai viską išmano apie Japoniją :D ir tt ir pan:)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 14:05)
Išsisaugau, nes po dviejų savaičių pamirši mirksiukas.gif

tu zinai bent, kad cia zinutes irgi uzsisaugo? lotuliukas.gif

o siaip as ta pati paskutinius 10 m kartoju, jus tik niekaip neisidemit biggrin.gif

man tas juokingas darymas is Putino kazkokiso pabaisos, tarsi Jav prezidentai nors kiek geresni. tas neobjektyvumas neleidzia jum normaliai diskutuoti ir mastyti objektyviai apie politika.
Atsakyti

Išsisaugau, nes po dviejų savaičių pamirši mirksiukas.gif

Jau ryt neprisimins, jei bus nepatogu :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 14:08)
<p>:D Kai tik kalba užeina apie kokią šalį ar tautą, pas Lutukę iškart atsiranda draugų iš ten biggrin.gif Pamenu, japonė irgi buvo, todėl lutukė LABAI gerai viską išmano apie Japoniją biggrin.gif ir tt ir pan:)</p><p></p>

netasiranda, jie pas mane visada yra smile.gif Jau en karta sakiau, ir ne karta api juos pasakojau, supranti Airija ne Lietuva, cia labai daug zmoniu privaziave is visu saliu, daugiau maziau bendravau jauciu su daugelio saliu gyventojais, turiu kolegu is ivairiu saliu, kaimynu, pazystamu, draugu ir jau giminaiciu net smile.gif
isvardinsiu ,akd paskui nesistresuotum smile.gif
Taip turiu drauge japone su ja dirbom restorane ir tebepalaikom rysius, dar ir lenkai, rusai, baltarusai, ukrainieciai, latviai, este viena ir viena svede, ju cia kazkaip labai mazai. Toliau Pakistanas, Sirija, Indija, Bangladesas, Afganistanas, arabu salys, Afrikos, Izraelis, Kinija, Australija, Vokietija, Prancuzija, Jav.

Ir ne tikrai labai gerai nesimanau,nei apie viena is siu saliu, bet visgi idomu, kai bendrauji gyvai su siais zmonem ir klausaisi ju pasakojimu o ne tik is kazkur uz ekrano, kai kas pasakoja. Suzinai tokiu dalyku, ko zinaisklaida nepasakoja arba labai tyliai...
Atsakyti

:rolleyes:  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 08, 14:08)
Jau ryt neprisimins, jei bus nepatogu biggrin.gif

kas tau nepatogu? doh.gif man visada patogu visada ta pati sakiau ir tiektinai sakysiu, gali susirast senus mano postus bus lygiai tas pats apie Rusija, Putina , Jav ir ju prezidentus t.t. Jum yra kazkokie gerieciai blogieciai prezidentai man vienodi tiek Jav, tiek Rusija, tiek ju prezidentai tiek itakos zonos ir kova del ju pasaulyje. kaip poterius jum tai sakau kas met ir vis neisidemit ir nesuvokiat biggrin.gif

prie tu didizausiu zaideju prisijunge ir Kinija ir Indija kelia galva, tiek kad jos palaiko Rusija, gal del to Jav desperatiskai nori plesti nato i Ukraina, ir kisa Lietuva kaip prostitute siame kare uz itakos zonas...

kai vyko tas karas Ukrainoje, tada jau pasakojau, kad vyro vieni iis geriausiu draugu buvo rusas ir ukrianietis, kruie jie visi 3 dirbo kartu ir tas ruas su ukrianieciu kartu gyveno ir nuostabiai sutare, paskui jie 2 isvaziavo i savo salis, o tas ukrianietis butent is Donbaso, mum tiesiai pasakojo, kas ten pas juos vyksta.

Keista man ta tavo nuostaba...sedi kazkokiam burbule Vilniaus, nei Lietuvos nepazinusi ir paziuros tokios siauros. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 vasario 2022 - 14:29

siauros siauros :) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 14:25)
kaip poterius jum tai sakau kas met ir vis neisidemit ir nesuvokiat  biggrin.gif

prie tu didizausiu zaideju prisijunge ir Kinija ir Indija kelia galva, tiek kad jos palaiko Rusija, gal del to Jav desperatiskai nori plesti nato i Ukraina, ir kisa Lietuva kaip prostitute siame kare uz itakos zonas...

ir pasijuto Kremliaus trolė dvasine vadove, na, prosta, mentore biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kremliaus trolė arklių nestabdo...

Atsakyti

Politikuotojos 😁

Blyn, neišsirenku dvidurio šaldytuvo. 

Kurie patinka  tai brangūs gyvatės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 vasario 2022 - 14:32
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 14:29)
ir pasijuto Kremliaus trolė dvasine vadove, na, prosta, mentore biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Kremliaus trolė arklių nestabdo...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ne nepasijutau ir kitaip mastanciu niekaip nekeikiu, skritingai nuo taves. mirksiukas.gif
tai tik mano nuomone ir tik ja reiskiu, o kaip poterius, tai tik palyginimas, kad kartoju ta pati per ta pati biggrin.gif

visi kas mato objektyvia realybe, pastininkei yra kremliaus troliai, kaip giilu ir prasminga ir ismastyta, tik ne savo galvoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 08, 14:30)
<p>Politikuotojos 😁</p>
<p>Blyn, neišsirenku dvidurio šaldytuvo. </p>
<p>Kurie patinka  tai brangūs gyvatės.</p>

samsunga, tik nereikia ten naujausio modelio su ekranu, uztenka ir paprasto, musu vandeni saldo atsigerimui, bet geriau dar butu, kur ledukus gamina butu, na bet nebutina, laiko jie labai ilgai sesuo turi gal jau 15 m jokiu problemu.
Atsakyti

Politikuotojos 😁

Blyn, neišsirenku dvidurio šaldytuvo. 

Kurie patinka  tai brangūs gyvatės.

Techniką abu sykius diedas rinko, aš neišmanau, tingiu gilintis, tai čia buvo jo darbas rast gerą daiktą už normalią kainą :D

Atsakyti