Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 13:32)
kur tu truaki ta Putino slovinima, visi kas nekeikia Rusijos ar Putino vis ji lsovina?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 18, 15:37)
Putinas, manau, geriausia, kas gali buti siuo metu Rusijoje.

Atsakyti

Nu tokia graži visai pasakėlė :) Įdomiau Vikingai, su vyru buvom oi įsitraukę.
Man gal vistik sostų karai geresnis. Geriau padarytas.   

Sostų karus perbaisu vienai žiūrėt būdavo kartais, o vikingus galėjau ir viena.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 vasario 2022 - 13:44

smaugti ir musti cia ne grubiai elgtis, nu jei cia tau ne grubiai tai nezinau, kas yra grubiai tada... unsure.gif Man grubumas yra negrazus zodziai, keiksmai, saukimas unsure.gifmatai kaip skirtingai surpantam grubuma... unsure.gif

Taigi čia toks žaidimas.

Skiriasi nuo realaus smurto, nes neturi ir negali būti baimės jausmo ir kitų blogų jausmų. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 vasario 2022 - 13:45
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 13:34)
Putinas, manau, geriausia, kas gali buti siuo metu Rusijoje.

O labaii nretumm Zhirinovskio, ar dar kokiu baisesniu, kurie garsiai nesiardo, bet planus turi velnishkus.

Nematau Rusijoje nieko geresnio. Buvo Jelcenas, bet matet, kaip viskas degradavo tada.

Tas faktas kad nesimato geresnio visai nieko nesako ar Putinas geras ar negeras.

Brezhnevas buv geresnis uzh Stalina nu ir ka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 08 vasario 2022 - 13:41

Tai man tikras realus sunkesnis BDSM nežinau ar patiktų.

Ten daug niuansų ir krypčių. Labai daug :)

Atsakyti

Sostų karai perbaisu vienai žiūrėt, vikingus galėjau ir viena.

Rimtai? Kas ten baisaus? Vandenėlis ir tiek :D Aš kadangi mėgstu filmus apie maniakus, siaubus visokius (be pjaustymų, ten nieko baisaus, tik šlykštu), tai Sostų karai visai ten nebaisu.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 08, 13:32)
Na taip, geriausia BDSM gyvai žiūrėt.

supykintu realiai zinok, nezinau kaip patinka zmonem slykstynes ziureti.. unsure.gif manau vaiksyteje turi patirti ziauria trauma, kad patiktu skausmas ir teiktu malonuma. Sako daznai taip buna musamiem vaikam ar aptyrusiem seksualine prievarta, kaip uzauga, nes jie taip supranta meile pasamoneje per skausma, nes is tevu nelabai ko sulauke... Manau visg i geriau eiti gydytis pas psichoterapeuta, nei sitaip is saves issidirbineti..

cia moksline studija kam idomu

Sexual Violence and Trauma in Childhood: A Case Report Based on Strategic Counseling
https://www.ncbi.nlm...les/PMC8156533/

Several authors have reported that 80% of people [17] who experienced child sexual abuse (CSA) developed compulsive sexual behavior and sexual addiction in adulthood. <....> Studies show a positive correlation between BDSM interests and personality traits, adverse childhood experiences, education levels, sexual orientation, and biological indicators
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 13:34)

Na ir jei sakau, kad Purtinas siuo metu geriausias vadovas Rusijai, tai ji slovinu?lotuliukas.gif
kas geriau uz ji galetu valdysi sia sali siuo metu? yra kandidatu?Turiu omeny, kad Rusijai, ne vakaram butu gerai.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 08, 13:40)
<p>Taigi čia toks žaidimas.</p>
<p>Skiriasi nuo realaus smurto, nes neturi ir negali būti baimės jausmo ir kitų blogų jausmų. </p>

o skausmas ne realus, jis blogu jausmu nesukelia? sado mazo tau zaidimas, man tai slykstuma kazkokia.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 08, 13:35)

Sostų karus perbaisu vienai žiūrėt būdavo kartais, o vikingus galėjau ir viena.

na nezinau,kas ten tau baisaus buvo? man nebuvo baisu niekur, tik slykstu , dar dabar prisiminus slykstoka...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 13:48)

Na ir jei sakau, kad Purtinas siuo metu geriausias vadovas Rusijai, tai ji slovinu?lotuliukas.gif
kas geriau uz ji galetu valdysi sia sali siuo metu? yra kandidatu?Turiu omeny, kad Rusijai, ne vakaram butu gerai.

Tai tų moterų paklausyk. Rusijos žmonių paklausk. Ar tu čia su Idomucia Rusijos valdžios ekspertai?

O dar klausiat, kodėl į jus žiūriu, kaip į Kremliaus trolius? Vat todėl.
Atsakyti

Tai tų moterų paklausyk. Rusijos žmonių paklausk. Ar tu čia su Idomucia Rusijos valdžios ekspertai?

Tai ten JAV kalta. Jeigu ką

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 08, 13:50)

as zinok turiu draugu rusu, ukrianieciu, baltarusiu, stai neseniai veina grizo is uz Uralo is atostogu, kaip grazui ten pas juos, kokios sventes...o kainu mazumas, lietuviam tik seile pavarvinti. maskvoej taxi nuvaizuoti virs 100 km 25 e ir cia Maksvoj. biggrin.gif O Maskva kiek isgrazejus, matei?

ir siaip domiuosi siek tiek pasauliu, tai kol kas tokiu iskiliu, autoritetingu asmenybiu Rusijoje nepastebejau. mirksiukas.gif ivardink geresnius kandidatus, jei zinai. mirksiukas.gif Jei koks durnius butu valdzioj, tai karas jau seniai butu, o Putinas kiek provokaicju jam laikosi, tik dziaukites. O tai nusluoti butumet, kaip tas bbc zurnalsitas sake Lnadsbergiui ar jus tirkia norit buti Jav kariniu poliglonu doh.gif Tokei tau patinka valdzioje? doh.gif
Putinas ziuri savo salies interesu, kaip ir dauguma vadovu, iskyrus aisku lietuviu biggrin.gif

O tu ziurek i mane kaip nori, as tik issakau savo nuomone, keistas man tas noras konservatoriskas visus paskelbti tevynes priesais, kas tik negieda i viena takta...
Atsakyti

o skausmas ne realus, jis blogu jausmu nesukelia? sado mazo tau zaidimas, man tai slykstuma kazkokia.

Skausmas juk priklauso ir nuo požiūrio, be to BDSM tikrai ne esmė yra skausmas, nors jo būna.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 08, 14:03)

ir siaip domiuosi siek tiek pasauliu, tai kol kas tokiu iskiliu, autoritetingu asmenybiu Rusijoje nepastebejau. mirksiukas.gif ivardink geresnius kandidatus, jei zinai.  mirksiukas.gif Jei koks durnius butu valdzioj, tai karas jau seniai butu, o Putinas kiek provokaicju jam laikosi, tik dziaukites.  O tai nusluoti butumet, kaip tas bbc zurnalsitas sake Lnadsbergiui ar jus tirkia norit buti Jav kariniu poliglonu doh.gif Tokei tau patinka valdzioje? doh.gif
Putinas ziuri savo salies interesu, kaip ir dauguma vadovu, iskyrus aisku lietuviu  biggrin.gif

Išsisaugau, nes po dviejų savaičių pamirši mirksiukas.gif
Atsakyti