QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 22:24)
Pala, o tai kam rašyt, jei niekas neskaito?
Pavyzdžiui, mano mėgstamiausias literatūros žanras - dokumentika.
Tai matai, kad skaito,gyvenimas gi nesisuks apie mane. As suprantu, kai tai daro , tiria mosklinikai, bet lasivalaikiu tuo uzsiimti na nesuprantu, bet tai ne apie mane pasaulis gi sukasi, kazkam kaip matai reikia,kiekvienam gi savo.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 22:29)
Ne, ne šventieji, bet turintys bazinius socialinės psichologijos pagrindus (jų ji neturi) ir gebėjimą valdyti savo žodyną, t.y. emocijas. Tai akivaizdu.
kokiam tu svajoniu idealistiniame burbule gyveni?
Pirma cia bendraujam ne taip, kaip bendrautume kitur, antra skirk realybe ir savo fantazijas, ka tu apie Burba prisifantazuoji, tai nera tokia realybe,normaliai net cia ji bendrauja, duag kulturingiau daznai nei jus, kai kurie keiksmai yra dazniai graziua, nei pasyvi agresija...
Toliau tu kada nors buvai mokykloje, matei kokie ten mokytojai dirba, apie valdyma emociju ir zodynus ju , geriau patylesiu... jau pamirsot ta fasizmo gerbeja, kuris dirbo vaiku teisese?
galu gale ko tau taip kliuva zmoniu darbai, ji sake tuo uzsiima lasivu laiku , savanoriauja, tau kliuvo, kad ir as mokytoja dirbau ir t.t. na keista man tokie kabinejimaisi, rimtai, kam tu tiek fanatzuojiesi apie kitus...
taigi islysk is to idealizmo savo susikurto, nera taip realybeje.