Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72928212" data-time="1644261476"><div><p>kai neturi ka pasakyti tu nuolat pradedi visiskai nusisneketi. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O kas? Aš gi nesiginčiju;) sutinku;) anotacijų skaitymas ir turkiškų serialų žiūrėjimo gylis man neįveikiamas:( </p>

Tau sedejomas mamkose net savaitgaliais, turint mazus vaikus, yra didziausias gylis.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:11)
<p>O, pasakyk ką nors apie knygą Jos vardas Marytė smile.gif </p><p>Pralinksmink:)</p>

montekrista as tokio lygio knygas skaiciau paauglysteje, man tada idomu buvo, seniai jau is to isaugau,
o tu cia rasai, kaip kazin ka atradusi... Geriau paskaityk kazka apie vaiku , paaugliu psichologija mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 21:22)
montekrista as tokio lygio knygas skaiciau paauglysteje, man tada idomu buvo, seniai jau is to isaugau,

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Prajuokinai. Uzskaitau biggrin.gif
Atsakyti

o tu cia rasai, kaip kazin ka atradusi... Geriau paskaityk kazka apie vaiku , paaugliu psichologija mirksiukas.gif

Pamenam..čiauškutę savaitę krimtai?....:) 

Apue paauglių psichologiją magistrinį gyniausi:) 10. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 21:20)
Gaila man jo net pasidarė. Kaip blusa prieš drambli savo ziniomis ir anglu kalba.
Pastebejai, kaip jis sunkiai angliskai kalba ir neranda žodziu isreiksti savo nuomonei? Vidurines lygis. Bože bože kokia gėda.

jau i youtuba ikele

https://www.youtube....h?v=XhZV824gOrY

unsure.gif
Atsakyti

Tai nebus mėgstamiausios Markeso knygos? 

Nu ok bent Bukovskio?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:20)
O kas? Aš gi nesiginčiju;) sutinku;) anotacijų skaitymas ir turkiškų serialų žiūrėjimo gylis man neįveikiamas:( 

na ka padarysi, sunku jauiu k ai mastymas toks letas, kad niekai nesusidarai nuomones is anotaciju...ir nesugebi suprasti apie ka filmas ar knyga... unsure.gif
Atsakyti

na ka padarysi, sunku jauiu k ai mastymas toks letas, kad niekai nesusidarai nuomones is anotaciju...ir nesugebi suprasti apie ka filmas ar knyga... unsure.gif

Nesugebu:(  reikbpradėt tik anotacijas skaityt, iškart išprusimas "ant akių" 😅😅😅

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 21:24)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nemirtingas komentaras 'What a sausage'

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72928224" data-time="1644261976"><div><p>na ka padarysi, sunku jauiu k ai mastymas toks letas, kad niekai nesusidarai nuomones is anotaciju...ir nesugebi suprasti apie ka filmas ar knyga... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nesugebu:(  reikbpradėt tik anotacijas skaityt, iškart išprusimas "ant akių" 😅😅😅</p><p></p>

'Anotacijas' ar 'notacijas'?
Atsakyti

Et, o kokia nors Sofijos pasirinkimas tai išvis, matyt, buvo apie meilę.... mokykimės...yra diedas...yra moteris...bučiniaiii.... vaaaadinas apie meilę !!!!

Atsakyti

Ok, neapsisprendžiau dar ar juoktis iš lervos ar jos gailėtis reikia, tebūnie 🤭 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:30)
<p>Et, o kokia nors Sofijos pasirinkimas tai išvis, matyt, buvo apie meilę.... mokykimės...yra diedas...yra moteris...bučiniaiii.... vaaaadinas apie meilę !!!!</p>

Peroksidine, tu nori, kad ir mes pradetume vardinti visu autoriu pavardes, kuriu knygas turime namuose?

Atsakyti