Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

tai knygoje nerasoma apie islamo kovotojus? doh.gif

kodel tu taip nekenti rusu tautos? cia ruskiais irgi jie save taip vadina?

:) tu gal tiesiog paskaityk:) nes nu net gėda bandyt kažką aiškint tam, kuris skaito tik...trumpas anotacijas. Nei šis nei tas.

Atsakyti

Ruskius prievartautojus tai jau tikrai JAV sukūrė😆😆😆 ir Aftikoj sukilėliai visokie ten tai irgi JAV. net Biblijoj JAV!!!! 

Bet tai bent jau ne Lanzbergis 😃😃😃

Atsakyti

O, pasakyk ką nors apie knygą Jos vardas Marytė :) 

Pralinksmink:)

Atsakyti

Tai aną irgi Jav nupirko!!!!! 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:10)
smile.gif tu gal tiesiog paskaityk:) nes nu net gėda bandyt kažką aiškint tam, kuris skaito tik...trumpas anotacijas. Nei šis nei tas.</p>

na naotacijoje aprasomas turinys, kuri tu dabar neigi, apgailetina....nenori priimti tiesos, kad uz teroristu abisiu nusikaltimu stovi Jav.
Beja per ir po II pasualini ir jav kariai prievartavo as ne apie tai, seniai zinom, kad per karus prievartaujama, ypac seniau. Sneku apie dabarti, ir ka raso si moteris
ne, tokiu knygu skaityti as neturiu noro, o tu skaityk, jei patinka. mirksiukas.gif juk gilesniu kinygu neikirsi... unsure.gif
Atsakyti

na naotacijoje aprasomas turinys, kuri tu dabar neigi, apgailetina....nenori priimti tiesos, kad uz teroristu abisiu nusikaltimu stovi Jav.
Beja per ir po II pasualini ir jav kariai prievartavo as ne apie tai, seniai zinom, kad per karus prievartaujama, ypac seniau. Sneku apie dabarti, ir ka raso si moteris
ne, tokiu knygu skaityti as neturiu noro, o tu skaityk, jei patinka. mirksiukas.gifjuk gilesniu kinygu neikirsi... unsure.gif

🤭 tikrai, kur jau man 🤭🤭🤭🤭

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 07, 21:11)

tu bent paziurejai Clinton kalba, ar ir vel toliau karksesi su nuostaba apie Jav sukurta, paremta isis? unsure.gif

del Lansbergio, ziurejai jo interviu BBC laidoje hard talk? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 vasario 2022 - 21:18
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 07, 21:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72928200" data-time="1644260894"><div><p>Ruskius prievartautojus tai jau tikrai JAV sukūrė😆😆😆 ir Aftikoj sukilėliai visokie ten tai irgi JAV. net Biblijoj JAV!!!! </p></div></blockquote><p>Bet tai bent jau ne Lanzbergis 😃😃😃</p>

Nu ****... tu jau geriau gal patylek . Tokio kvailuko postai pas tave, kad verkt norisi. mega_shok.gif
Atsakyti

🤭 žėk, o kuri Markeso knyga tau l patinka? Ir kodėl?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:14)
🤭 tikrai, kur jau man 🤭🤭🤭🤭

kai neturi ka pasakyti tu nuolat pradedi visiskai nusisneketi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 21:15)
del Lnasbergio ziurejai jo interviu BBC laidoje hard talk?

Gaila man jo net pasidarė. Kaip blusa prieš drambli savo ziniomis ir anglu kalba.
Pastebejai, kaip jis sunkiai angliskai kalba ir neranda žodziu isreiksti savo nuomonei? Vidurines lygis. Bože bože kokia gėda.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 21:16)
<p>🤭 žėk, o kuri Markeso knyga tau l patinka? Ir kodėl?</p>

Ka reiskia 'I patinka'?
Ka reiškia 'žėk'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2022 - 21:20

kai neturi ka pasakyti tu nuolat pradedi visiskai nusisneketi. unsure.gif

O kas? Aš gi nesiginčiju;) sutinku;) anotacijų skaitymas ir turkiškų serialų žiūrėjimo gylis man neįveikiamas:( 

Atsakyti