Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

pasirinkai skaityti dėl žodžių "mūsų kūnai"? biggrin.gif
tau nesiseka vaidinti gilią ir dvasingą žinok mirksiukas.gif

? Tu bent žinai, apie ką knyga ir kas parašė? Darai sau gėdą.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 02 07, 20:16)
<p>Lutuke, reklamas tai meta pagal tai ką pasižiūri. Nebūk tikta dėl žmonių. Labiau tikėtina, kad dėl peržiūrų, o ne dėl skambučių ar sms. Sakai prieina fb.prie tokių duomenų? 😁</p>

as esu tikra biggrin.gif tu pati suteiki sia prieiga, kai instaliuoji messengeri i telefona ir paspaudi allow to use contacts, camera ir t.t. su whatsapp tas pats gi, dalis zmoniu net turi sms kuris naudojasi messengeriu, pasiziurek ar tavo letefone ne taip smile.gif visi kontaktai,ka turi telefone persikelia i pasiulymus draugauti FB, taip pat pagal kitus panasumus, pirmiausia siulomi draugu draugai, paskui bendrakursiai, klasiokai buve, tame mieste gyvenantys ir t.t.

buvo net ne viena diskusija, kad tiek twiteryje tiek Fb zmones neiseina is savo burbulu, nes jiem nesiuloma kita informacija, tik tokia, ka jie patys ziuri ar su kuo bendrauja. Na kiap pvz jei kazka paziuri google, tai paskui visur matai tu dalyku reklamas, nes visur vel esi prisiregistravusi google, cahs uzsaugomas ir naudojamas visur.
Atsakyti

ne daug kas su tavim sutiktu, pasiskaitinejau recenzijas, na kad pataikiau pasirodo i 10tuka smile.gif

„Paskutinis veidas“ yra tuščias, nuspėjamas ir beviltiškai nuobodus filmas. Jis jau pateko į Kanų festivalio istorijos metraščius. Gėdingo verdikto pėdsakai išliks ilgam.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...4-630457?copied

The audience here at Cannes guffawed; and what could have been an earnest drama about atrocities in Africa quickly becomes a laughable stinker: one to be poked fun at but also examined for just what went so horribly wrong.
https://www.theguard...-romance-cannes

visgi keistas tavo skonis, kaip pasirodo...megsti disovus , labai pavirsutiniskus filmus, panasu ir kitur pas tave tas pats gyvenime, gi ne karta as tau tai jau sakiau..

tuoj paziuresiu ka sten per knyga biggrin.gif

:) primjnk, turkiški serialai į Kanus pakliūva?:) gūglink gūglink. Kaip keliauji, taip ir skaitai bei filmus žiūri....

Atsakyti
Wow!!! Svarbiaisiai tai kas parašė. Kas ant bangos ir madinga. ..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 20:28)
? Tu bent žinai, apie ką knyga ir kas parašė? Darai sau gėdą.</p>

o tu nesupratai jos klausimo? bigsmile.gif
Atsakyti

Wow!!! Svarbiaisiai tai kas parašė. Kas ant bangos ir madinga. ..

Viena, kai rašo kažkas ant sofkutės sėdėjęs, kas kita, kai rašo tas, kuris matė, kalbėjo, buvo.čia kai knygos apie tikrus faktus

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 20:30)
smile.gif gūglink gūglink. Kaip keliauji, taip ir skaitai bei filmus žiūri....

Ne 'primjnk', o 'primink'. Ne 'pakliūva', o 'pakliūna'. Prieš 'bei' reikalingas kablrlis.
Beraštė kažkokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2022 - 20:34

o tu nesupratai jos klausimo? bigsmile.gif

Kokio?

Atsakyti

Ne 'primjink', o 'primink'. Ne 'pakliūva', o 'pakliūna'. Prieš 'being reikalingas kablrlis.
Beraštė kažkokia.

Kas per being? Kablrlis?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 20:28)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>? Tu bent žinai, apie ką knyga ir kas parašė? Darai sau gėdą.</p>

labiau gėda man būtų, jei skaityčiau tą patį ką ir tu smile.gif
Atsakyti

labiau gėda man būtų, jei skaityčiau tą patį ką ir tu smile.gif

Analogiškai. Tau per sudėtinga būtų, nevargink galvelės.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 20:30)
smile.gif primjnk, turkiški serialai į Kanus pakliūva?smile.gif gūglink gūglink. Kaip keliauji, taip ir skaitai bei filmus žiūri....</p>

na serialiai jauciu jokie ten nepapuola ne tas formatas, o filmai taip, kaip ir kitu saliu papuola,Tau svarbiausia, kad papuole i kanus? man su tais festivaliais, kaip su dizainieriais, kai savo varda jau uzsidirbi, paluoli kur nori, akd ir koki suda gamintum...

man ne esme, nei kanai, nei is tikro tos recenzijos, as pziuriu i matau, man idomu ar ne.

viena buvau kelusi turku filma, labai man patiko Drugelio sapnas, nezinau ar kur dalyvavo ar ne, bet superinis filmas, aktoriu vaidyba 100 balu, siuzetas, eiga, patys vaizdai, filmavimo kokybe, man turku filmai ir kai kurie serialai tikri meno kuriniai, kuriuos visapusiskai malonu ziureti, isjausti , mastyti...
Atsakyti