Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:46)
JO. Tu tiksliai bijai.

Nesveika, jeibogu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:46)
Tu rimtai pervaziyota kazkokia  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As nieko neissigalvoju, tik primenu jusu paciu rasymus, kad neuzmirstumet  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi. O ką aš išsigalvoju? Konkrečiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 07 vasario 2022 - 19:53
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 19:47)
tai vienu zodziu pati nematei, bet tau delfis pasake, kad kazkas tokio buvo?  unsure.gif
o tu rimtai tarybiniu laiku neatsimeni, gi turetum atsiminti, mes bendraamzes.

Kaip ji gali neatsiminti, jei jos tevas, kaip ji rase buvo rusu armijos karininkas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 19:23)

ir telefono numerio jos neturi telefone? ir messengeriu nesinaudoji ir neturit savo telefonuose nei vienas FB, messenger'io ar whatsapp'o?
jei taip butu kaip sakai, tai butu spraga saugumo

As neturiu FB jokiam telefone, nei FB dukteriniu aplikaciju. As beveikk nesinaudoju mobiliaku narsymui, nes visada netoli laptopas.

Ten FB yra daug skyliu manau tyciniu, pvz zmogus uzsislaptines draugus, bet kazka viesai papostina ant sienos ir jo draugai tvarkingai sulaikina, belieka tik perziuret. Daug ten visko yra...
Gal reikes dar viena acconta FB atsidaryt. 2 as istryniau, per daug info... 3 uzbanino, ta dabar tik vienas likes... Kuris vadinasi "plesrus zveris", na is tos serijos. Registravau uzsienyje(is uzsienio IP) tai praejo, gal toks vardas pavarde... LT registruojant kazkas perziuri ir iskart uzbanina.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:48)
Aš irgi. O ką aš išsigalvoju. Konkrečiai?

Atleisk, daug metu atgql, kol tavo, kaip matom, ligos dar nesimate (ar tu ja gerai sleeping tada), tol su tavimi gqlima buvo bendrauti.
Tu nesigydai? Nebuvai pas psichiatra savo ligonineje? Nepasakojqi kokia problema turi su internetinių raštų kolekcuonavimu?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:42)
Ne, turėtum susivokti, kad nusišnekėjai.

ai tu taip pasakei ir gipsas, o kam tie argumentai. Mano tokia nuomone tavo kitokia apie kina, kur bedos? visi kas tau nepritaria nusisneka?
Atsakyti

ai tu taip pasakei ir gipsas, o kam tie argumentai. Mano tokia nuomone tavo kitokia apie kina, kur bedos? visi kas tau nepritaria nusisneka?

Ta prasme? Tu manai, kad nemačiusi filmo gali kažką argumentuotai diskutuoti apie jį? :)

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:43)
Tai jei aš čia esu niekas, ko tu man "grynų gryniausias" diagnozes pripaišinėji? Neturi ką veikt?

Ooo...tavo gqlvoje kazkastai sušmėžavo ir tau iskilo pries akis vaizdas, jog kazkas tau forume pripaiso tikras ligas.

Tai jei tu personazas, tai ko cia draskaisi? biggrin.gif Nesupranti, kad tai priskiriama personazui? Nedaeina? Nebaraškini? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 vasario 2022 - 19:56
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:51)
Atleisk, daug metu atgql, kol tavo, kaip matom, ligos dar nesimate (ar tu ja gerai sleeping tada), tol su tavimi gqlima buvo bendrauti.
Tu nesigydai? Nebuvai pas psichiatra savo ligonineje? Nepasakojqi kokia problema turi su internetinių raštų kolekcuonavimu?

Žinai ką: su tavim aš daug metų atgal nebendravau apskritai - nesusireikšmink.

Aš, žinok, ne tik su SM tekstų, bet apskritai su tekstų kaupimu (kolekcionavimu) turiu problemą - filologija ji vadinasi. Ir ką?

Burbe, tu pati turi rimtų problemų, apie kurias man rašai. Ir tai iš šono labai gerai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 07 vasario 2022 - 20:00
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 16:36)
biggrin.gif
apsidziaugei? kas Aimeja parase neiskentusi?

As manau, ja twletabes apsuko aplink pirsta, nes ji labai trumpo proto. Nes kaip kitaip ji zino, kaip as atrodau. Ja teletabe kazkuri apmoke, kaip reta biggrin.gif . Garantyotai uz mano tapatybes paviesinima Aimejos AŽ, ji turejo joms paviesinti tavo tqpatybes duomenis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:55)
Ooo...tavo gqlvoje kazkastai sušmėžavo ir tau iskilo pries akis vaizdas, jog kazkas tau forume pripaiso tikras ligas.

Tai jei tu personazas, tai ko cia draskaisi?  biggrin.gif  Nesupranti, kad tai priskiriama personazui? Nedaeina? Nebaraškini?  biggrin.gif

Klausimas tik vienas: ko tu taip dėl manęs ardaisi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 07, 19:50)
As neturiu FB jokiam telefone, nei FB dukteriniu aplikaciju. As beveikk nesinaudoju mobiliaku narsymui, nes visada netoli laptopas.
Ten FB yra daug skyliu manau tyciniu, pvz zmogus uzsislaptines draugus, bet kazka viesai papostina ant sienos ir jo draugai tvarkingai sulaikina, belieka tik perziuret. Daug ten visko yra...
Gal reikes dar viena acconta FB atsidaryt. 2 as istryniau, per daug info... 3 uzbanino, ta dabar tik vienas likes... Kuris vadinasi  "plesrus zveris", na is tos serijos. Registravau uzsienyje(is uzsienio IP) tai praejo, gal toks vardas pavarde... LT registruojant kazkas perziuri ir iskart uzbanina.

nei tavo zmona neturi? ir messengerio neturit abu telefone? nei vieno bendro draugo fb ir t.t. na
nezinau yra matyt kazkur jusu rysys, kur neziau, bet tiketinai yra. Na nekelia fb i ta skliti zmoniu, kurie paziuri profili, jei jum taip smagiau galvotis, galvokites smile.gif

paziurejau i ta skilti pas save, nu visi tik draugu draugai, nei vieno su 0 bendru draugu. dauguma tu su kuriais kazkaip fb susitikom, bendravom arba gyvenam ten pat, ar mokemes ten pat, kazkoks sarysis tarp visu yra.

rimtai? tai, kad daug matau ivairiu su netikrais vardais.
Atsakyti