Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:39)
bufetava. Tipiškas sovietinis bufetavos įvaizdis.

koks ivaizdis? kur tu ta ivaizdi matei, po bufetus trankeisi mama valgyti nedare?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72928109" data-time="1644255495"><div><p>Ar jau tik personažas - taigi postu aukščiau rašei kitaip.

Ką tu man kaip personažas primeni, tai nė nerašysiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>bufetava. Tipiškas sovietinis bufetavos įvaizdis. </p>

Bet as sqvo diedo biros su centimetre prie jo, i mqmkas nekeliau, kaip tu.

Tu bent mastei kiek nors keldama visas savo nuotraukas? Ar tu isivaizduoji kas gali buti, jei tavo bendradarbiai tai pamatytu?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 07, 19:41)
koks ivaizdis? kur tu ta ivaizdi matei, po bufetus trankeisi mama valgyti nedare?

Ji gi rase, kad kazarmose uzaugo
Atsakyti

cia dabar tureciau atspeti, ka nori pasakyti? bigsmile.gif

Ne, turėtum susivokti, kad nusišnekėjai.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:39)
Gluspetre, as tau simta kartu rasiau - man neidomu kas tu esi gyvenime, as net nesidomejau. Tu cia esi niekas, kaip ir as. O jei cia tavo gyvenimas mamkose, nu tai ar tu protinga?

Tai jei aš čia esu niekas, ko tu man "grynų gryniausias" diagnozes pripaišinėji? Neturi ką veikt?
Atsakyti

https://www.delfi.lt...te.d?id=9383315

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:40)
O ką matot, kad fiksuoju citatą, kurią po dviejų savaičių neigsit, net jei pacituosiu?

Burbe, imi bijot rolleyes.gif

Su tavo gqlva tikrai kazkas ne to

Tu vis rasai, kad taves cia oponentai bijo och kaip bijo...ojojoj, kaip bijo!!!!!

Cia tavo taip galva veikia? Jo?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:42)
Ji gi rase, kad kazarmose uzaugo

Vau, atsimeni kur užaugo SM personažai? Pala, kokia tada ten ta tavo diagnozė?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72928116" data-time="1644255700"><div><p>koks ivaizdis? kur tu ta ivaizdi matei, po bufetus trankeisi mama valgyti nedare?</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.delfi.lt/veidai/muzika/pravda-persona-bufetava-majonezine-ufonaute.d?id=9383315'>https://www.delfi.lt/veidai/muzika/pravda-persona-bufetava-majonezine-ufonaute.d?id=9383315</a></p><p></p>

Delfis valdo peroksidine kvailę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:34)
Ka cia nusipezi, peroksidine gluše  biggrin.gif  mes savo galvoje nusipiesiame personažą, kurio postus skaitom. Tik is rasymo ir nieko daugiau.

Tai kaip ru cia tada praseisi pas mane I draugus fb?  biggrin.gif  biggrin.gif  Cia turbut is dideles meiles man  biggrin.gif

as tikria manau, kad visai kitaip bendrautume gyvai, ar net per fb, nes matytume vienas kita, kazka daugiau zinotume, butu maziua fantazijos ir realistiskesnis poklabis, todel ci agalima mz diskutuoti apie neasmeninius dlaykus, o kai ja pradeda pritempineti kazka tai grauzdizia juokinga darosi..
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:44)
Su tavo gqlva tikrai kazkas ne to

Tu vis rasai, kad taves cia oponentai bijo och kaip bijo...ojojoj, kaip bijo!!!!!

Cia tavo taip galva veikia? Jo?

JO. Tu tiksliai bijai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:45)
Vau, atsimeni kur užaugo SM personažai? Pala, kokia tada ten ta tavo diagnozė?

Tu rimtai pervaziyota kazkokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

As nieko neissigalvoju, tik primenu jusu paciu rasymus, kad neuzmirstumet biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:44)

tai vienu zodziu pati nematei, bet tau delfis pasake, kad kazkas tokio buvo? unsure.gif
o tu rimtai tarybiniu laiku neatsimeni, gi turetum atsiminti, mes bendraamzes.
Atsakyti