Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

apie tą patį rolleyes.gif
Papildyta:
niekas nėra tobulas, net Dievai smile.gif

ne, esmė visai ne ta. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:27)
Pastininkė kolekcionuoja mamku personazu postus. Tai yra grynu gryniausia psichine liga. Ne del to rasau, kad ikasti, o del to, kad taip yra. Tik jus tylit visos, nors ir suprantqa, jogas teisi. Kaip gi cia burbanciai atrasyti 'jo teisi', gi pirštai  issideformuos, jei pabarskinsit teisybe ant klavišų  biggrin.gif

O tiksliau tą mano psichinę ligą - "grynų gryniausią", kurios simptomas "SM personažų nustatinėjimas", ar drįstum įvardint, Burbele? Ir apskritai: esi dabar atsakinga už sako žodžius, moterie, su pažeidžiamais žmonėmis dirbanti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 07 vasario 2022 - 19:35
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72927987" data-time="1644237397"><div><p>na as klausiau apie su turiniu issireiskima. Tame ir esme, kad jus nurasot visus zmones, kurie visiskai priesingu paziuru, nei jus...O kad ten butu nebutu prasmes bendrauti su tokiu tai jau kas kita...
As manau visi zmones su turiniu, tiek, kad tas turinys gali visai nesutapti su musu turiniu ir tiek. Ir kartais visai naudinga ir idomu pasikausyti ir kitokiu turiniu, ka mes cia ir darom. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Matai, tu net nesuvoki, kad ne turinyje esmė tada būna, o žmogaus pagarboje ir požiūryje į kitą žmogų. Man tikrai ne pakeliui su tuo, kuris mano, kad jo šeima geresnė, nes jie mat skirtingų lyčių. Tai tas pats, kas manyti, jog esi geresnis už kitą tik dėl to, kad esi baltasis. </p>

Ka cia nusipezi, peroksidine gluše biggrin.gif mes savo galvoje nusipiesiame personažą, kurio postus skaitom. Tik is rasymo ir nieko daugiau.

Tai kaip ru cia tada praseisi pas mane I draugus fb? biggrin.gif biggrin.gif Cia turbut is dideles meiles man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:23)
aa, nu turkiškų serialų žinovė esi, žinai, kas ne kičas:)
o protingesniems pasakysiu-filmo esmė turbūt telpa viename jame ištartame sakinyje-per dievo kūrinį žmogų nesimato paties dievo....</p>

as ivairiu tautu filmus, serialus ziuriu, taip turkisku yra net labai geru, ir rusisku, airisku, prancuzisku, yra aisku ir amerikietisku geru, bet dauguma pigus kicas su daug specialuju efektu, jo dar buna tokia didziule misija ar pritempta didziule reiksme, bet realiai tuscias filmas, net neidomu tokius ziuret, nes filmo siuzeta gali nuspeti per pirmas 5 min. man taip nepatinka...pvz avataras tai bent buvo idomu, grazu, vaizdai tie grazus buvo biggrin.gif

va kur Monteverte idejo , tai toks idomus atrodo, dauguma tokie buna, kaip vargsta kazkas kazkur papuoles ir ji ten gelbeja, o cia pyst ir jam tenka kazka gelbeti, idomus siuzeto posukis.

o ka tu idejai, karai vargstanti afrika amerikieciai pasaulio gelbetojai, isimyli vienas kita sunkiom aplinkybem nu ant tiek nuvalkiota ir neidomu...nei tai erotika, nei kovinis...o ir siuzeto vingiu manau ne kazin kas...dazniausiai tokiam pagrindiniai aktoriai abu issigelbeja ir galu gale ilgai ir laimingai gyvena, nors aplink juos visi zusta biggrin.gif

o tu rimtai manai, kad tik amerikieciu kinai geri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:33)
O tiksliau tą mano psichinę ligą, kurios simptomas "SM personažų nustatinėjimas", ar drįstum įvardint, Burbele? Ir apskritai: esi dabar atsakinga už sako žodžius, moterie, su pažeidžiamais žmonėmis dirbanti?

Kaip pwrsonazas, tai tu primeni nesveiką, biggrin.gif nes tik sergantis gali kolekcionuoti personazu postus
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 14:47)
Supratau. Viską tada taip ir fiksuojam.

Nu, kaip visi matom - as nieko neissigalvoju.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:36)
Kaip pwrsonazas, tai tu primeni nesveiką,  biggrin.gif  nes tik sergantis gali kolekcionuoti personazu postus
Papildyta:

Ar jau tik personažas - taigi postu aukščiau rašei kitaip.

Ką tu man kaip personažas primeni, tai nė nerašysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 14:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72927993" data-time="1644237820"><div><p>tai tame ir esme, kad pvz Burba raso trumpai, bet pilnai sugeba isreiskti minti, Pastinike ne visada raso trumpai, bet minties iki galo daznai neisreiskia pilnai ir manau pati ji to neneigs, nes tai daro speciali, jai taip patinka matyt, paraso nu spek ir pan..na gal tu sugebi geriau atspeti jos mintis, jus gi labai panasios, as tai nesugebu, as sugebu tik perskaityti ir suprasti teksta, neuzrasytu minciu neskaitau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Burba yra primityvas, su visais jos nx ir ttt-todėl ją ir supranti...</p>

Man tai svarbiausia, kad as cia tik personazas, o tu cia savo nuotraukas kelei su diedo birka tavo burnoje. Fui, fui ir dar karta fui. Tu esi nesvarus zmogus.
Atsakyti

as ivairiu tautu filmus, serialus ziuriu, taip turkisku yra net labai geru, ir rusisku, airisku, prancuzisku, yra aisku ir amerikietisku geru, bet dauguma pigus kicas su daug specialuju efektu, jo dar buna tokia didziule misija ar pritempta didziule reiksme, bet realiai tuscias filmas, net neidomu tokius ziuret, nes filmo siuzeta gali nuspeti per pirmas 5 min. man taip nepatinka...pvz avataras tai bent buvo idomu, grazu, vaizdai tie grazus buvo biggrin.gif

va kur Monteverte idejo , tai toks idomus atrodo, dauguma tokie buna, kaip vargsta kazkas kazkur papuoles ir ji ten gelbeja, o cia pyst ir jam tenka kazka gelbeti, idomus siuzeto posukis.

o ka tu idejai, karai vargstanti afrika amerikieciai pasaulio gelbetojai, isimyli vienas kita sunkiom aplinkybem nu ant tiek nuvalkiota ir neidomu...nei tai erotika, nei kovinis...o ir siuzeto vingiu manau ne kazin kas...dazniausiai tokiam pagrindiniai aktoriai abu issigelbeja ir galu gale ilgai ir laimingai gyvena, nors aplink juos visi zusta biggrin.gif

o tu rimtai manai, kad tik amerikieciu kinai geri? biggrin.gif

...Kas?

Atsakyti

bufetava. Tipiškas sovietinis bufetavos įvaizdis. 

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 07, 19:38)

Gluspetre, as tau simta kartu rasiau - man neidomu kas tu esi gyvenime, as net nesidomejau. Tu cia esi niekas, kaip ir as. O jei cia tavo gyvenimas mamkose, nu tai ar tu protinga?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 02 07, 19:38)

cia dabar tureciau atspeti, ka nori pasakyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 07, 19:36)
Kaip pwrsonazas, tai tu primeni nesveiką,  biggrin.gif  nes tik sergantis gali kolekcionuoti personazu postus
Papildyta:

O ką matot, kad fiksuoju citatą, kurią po dviejų savaičių neigsit, net jei pacituosiu?

Burbe, imi bijot rolleyes.gif
Atsakyti